jambi Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ale czemu nie? czepiaj sie jej czepiaj... tak fajnie sie czytało.... Quote
eria Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 http://img341.imageshack.us/img341/8107/dscn4532v.jpg super perspektywa!! aż mi się ciepło zrobiło , takie śliczne letnie fotki ! Quote
Fides79 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 jambi napisał(a):ale czemu nie? czepiaj sie jej czepiaj... tak fajnie sie czytało.... Ty Dżambi, nie podjudzaj Sandry do złośliwości :eviltong: Quote
Saththa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Fides79 napisał(a):Ty Dżambi, nie podjudzaj Sandry do złośliwości :eviltong: Ja przepraszam, ja nie jestem złośliwa tylko ciekawa :roll: Quote
Fides79 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Saththa Napisał Fides79 Ty Dżambi, nie podjudzaj Sandry do złośliwości :eviltong: Ja przepraszam, ja nie jestem złośliwa tylko ciekawa :roll: no dobrze, dobrze ale to : Jambi ale czemu nie? czepiaj sie jej czepiaj... tak fajnie sie czytało.... to nie jest namawianie do bycia dociekliwym :eviltong: eria http://img341.imageshack.us/img341/8107/dscn4532v.jpg super perspektywa!! aż mi się ciepło zrobiło , takie śliczne letnie fotki ! oooo dziękujemy za słowa uznania :) a żeby było cieplej to proszę: Quote
Fides79 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 hmmmm posty mi przeskoczyły:angryy: Quote
Saththa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 [quote name='jambi']ale czemu nie? czepiaj sie jej czepiaj... tak fajnie sie czytało.... [quote name='Fides79'] to nie jest namawianie do bycia dociekliwym :eviltong: Aleeee ja przepraszam, ale ja nie mam wpływu na to jak inni odbierają moja ciekawość :D EdiT: http://img138.imageshack.us/img138/302/dscn4461v.jpg Ahhh lubię takie przebłyski słońca przez chmury :) Quote
Fides79 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 kurcze jak Wy robicie takie ładne cytaty?? ja takich nie umiem:shake::oops: Quote
Saththa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Fides79 napisał(a):kurcze jak Wy robicie takie ładne cytaty?? ja takich nie umiem:shake::oops: E ale w sensie jakie? Quote
Fides79 Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 no ze np w takich ładnych dymkach są wypowiedzi dwóch różnych osób tak jak zacytowałaś mnie i Jambi :roll: Quote
Saththa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 a to bardzo prosto:) Przy wypowiedzi ktora chcesz zacytować bierzesz odpowiedz z cytatem, kopiujesz bierzesz następną wklejasz wczesniej skopiowaną, kopiujesz już dwa cytaty i tak dalej:) Quote
Czarna_Owieczka Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 http://img602.imageshack.us/img602/7290/dscn4456.jpg kocham taki widok...plaża, morze :loveu: aaah i błękitne niebo! [quote name='Fides79']no ze np w takich ładnych dymkach są wypowiedzi dwóch różnych osób tak jak zacytowałaś mnie i Jambi :roll: użyj multicytatu, obok "odpowiedź z cytatem" znajduje się taka chmurka z plusem, wszystkie wypowiedzi które chcesz zacytować zaznaczasz tym przyciskiem, później na dole strony masz "odpowiedz na ten temat" i masz wszystkie zacytowane wiadomości :) Quote
Fides79 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 no to będę próbować, dzięki dziewczyny za podpowiedzi :) Quote
jambi Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Fides79']Ty Dżambi, nie podjudzaj Sandry do złośliwości :eviltong: do jakiej złośliwości? raczej do dociekliwości :evil_lol: Dżambi srambi :diabloti: [quote name='Fides79']kurcze jak Wy robicie takie ładne cytaty?? ja takich nie umiem:shake::oops: ale przeciez Ty robisz takie same [quote name='Saththa']a to bardzo prosto:) Przy wypowiedzi ktora chcesz zacytować bierzesz odpowiedz z cytatem, kopiujesz bierzesz następną wklejasz wczesniej skopiowaną, kopiujesz już dwa cytaty i tak dalej:) dokładnie tak :) troche to pracochłonne bo trzeba każdego oddzielnie skopiować ale za to jak ładnie i czytelnie wychodzi :) no można i tak: [quote name='Fides79']kurcze jak Wy robicie takie ładne cytaty?? ja takich nie umiem:shake::oops: [quote name='Czarna_Owieczka'] użyj multicytatu, obok "odpowiedź z cytatem" znajduje się taka chmurka z plusem, wszystkie wypowiedzi które chcesz zacytować zaznaczasz tym przyciskiem, później na dole strony masz "odpowiedz na ten temat" i masz wszystkie zacytowane wiadomości :) Quote
Fides79 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 no i właśnie Kasiu taki jak ten Twój ostatni to ja już nie umiem, ale jak rozpracowałam podlinkowanie banerka, to może i cytaty rozpracuje :razz: Quote
jambi Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='Fides79']no i właśnie Kasiu taki jak ten Twój ostatni to ja już nie umiem, ale jak rozpracowałam podlinkowanie banerka, to może i cytaty rozpracuje :razz: ale to akurat jest najprostsza sprawa świata! :) bo to co wyżej zrobiłam zwyczajnie - z ręki, że tak powiem - jak chcę zrobić "cytat" to zawsze tak robie: na początku piszesz: słówko QUOTE - w kwadratowych nawiasach [....] potem wstawiasz cytowany tekst, albo cokolwiek i na końcu wpisujesz /QUOTE - w kwadratowych nawiasach [....] zasadniczo ma to wyglądać tak: [QUOTE.] tekst [/QUOTE.] można to robić wielokrotnie, z tymże każda cytowana wypowiedź, żeby była oddzielnie musi mieć własne "QUOTE" ok? [QUOTE.] [QUOTE.] tekst [/QUOTE.] [QUOTE.] tekst [/QUOTE.][QUOTE.] tekst [/QUOTE.] tekst [/QUOTE.] i wychodzi Ci z tego tak: tekst tekst tekst tekst Quote
Fides79 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 wezmę wszystkie Wasze rady pod uwagę i bede próbowac a efekty będzie widac w moich wypowiedziach ;) Quote
Fides79 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 jambi napisał(a): Dżambi srambi :diabloti: tak mi to Dżambi -srambi chodzi po głowie, ze doszłam do wniosku, iż w domu macie niezłą ekipę: Dżambi srambi, Mija żmija, Aronek balonek, szczurek Myszka, papugi Ta i Tamta, Młoda Stara itd :evil_lol::roflt::turn-l: Quote
jambi Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Fides79 napisał(a):tak mi to Dżambi -srambi chodzi po głowie, ze doszłam do wniosku, iż w domu macie niezłą ekipę: Dżambi srambi, Mija żmija, Aronek balonek, szczurek Myszka, papugi Ta i Tamta, Młoda Stara itd :evil_lol::roflt::turn-l: pffff..... a jeśli chodzi o ścisłość to Mia-Żmija a i owszem, ale Aron miał ksywke makaron (Aron, Aron, długi jak makaron - tak sie zwykło go przezywać) no i zapomniałaś o Balbinie! Quote
Fides79 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 jambi napisał(a):pffff..... a jeśli chodzi o ścisłość to Mia-Żmija a i owszem, ale Aron miał ksywke makaron (Aron, Aron, długi jak makaron - tak sie zwykło go przezywać) no i zapomniałaś o Balbinie! hi hi hi świnka Balbinka :eviltong: ale żeby nie było to pozdrawia Was Felek kartofelek choć ja wolę Felek bąbelek Quote
Fides79 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Saththa napisał(a):Nie ładnie sie tak przezywać :D i wtrancać się też nie ładnie :eviltong::evil_lol: Quote
Saththa Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Fides79 napisał(a):i wtrancać się też nie ładnie :eviltong::evil_lol: No dobrze... ale nie moge stwierdzić, że już nie będę bo wtedy nie mogłabym pisać u Ciebie... Quote
Fides79 Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Saththa napisał(a):No dobrze... ale nie moge stwierdzić, że już nie będę bo wtedy nie mogłabym pisać u Ciebie... hi hi hi a pisz ile chcesz tylko się nie wtrancaj, chyba ze tez chcesz się po przezywać :eviltong: Quote
Recommended Posts