Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saththa
Napisał Fides79
Ty Dżambi, nie podjudzaj Sandry do złośliwości :eviltong:

Ja przepraszam, ja nie jestem złośliwa tylko ciekawa :roll:

no dobrze, dobrze
ale to :
Jambi
ale czemu nie? czepiaj sie jej czepiaj... tak fajnie sie czytało....

to nie jest namawianie do bycia dociekliwym :eviltong:

eria
http://img341.imageshack.us/img341/8107/dscn4532v.jpg
super perspektywa!!

aż mi się ciepło zrobiło , takie śliczne letnie fotki !

oooo dziękujemy za słowa uznania :)

a żeby było cieplej to proszę:

Posted

a to bardzo prosto:)
Przy wypowiedzi ktora chcesz zacytować bierzesz odpowiedz z cytatem, kopiujesz bierzesz następną wklejasz wczesniej skopiowaną, kopiujesz już dwa cytaty i tak dalej:)

Posted

http://img602.imageshack.us/img602/7290/dscn4456.jpg
kocham taki widok...plaża, morze :loveu: aaah i błękitne niebo!

[quote name='Fides79']no ze np w takich ładnych dymkach są wypowiedzi dwóch różnych osób tak jak zacytowałaś mnie i Jambi :roll:
użyj multicytatu, obok "odpowiedź z cytatem" znajduje się taka chmurka z plusem, wszystkie wypowiedzi które chcesz zacytować zaznaczasz tym przyciskiem, później na dole strony masz "odpowiedz na ten temat" i masz wszystkie zacytowane wiadomości :)

Posted

[quote name='Fides79']Ty Dżambi, nie podjudzaj Sandry do złośliwości :eviltong:

do jakiej złośliwości? raczej do dociekliwości :evil_lol:

Dżambi srambi :diabloti:

[quote name='Fides79']kurcze jak Wy robicie takie ładne cytaty?? ja takich nie umiem:shake::oops:

ale przeciez Ty robisz takie same

[quote name='Saththa']a to bardzo prosto:)
Przy wypowiedzi ktora chcesz zacytować bierzesz odpowiedz z cytatem, kopiujesz bierzesz następną wklejasz wczesniej skopiowaną, kopiujesz już dwa cytaty i tak dalej:)

dokładnie tak :) troche to pracochłonne bo trzeba każdego oddzielnie skopiować ale za to jak ładnie i czytelnie wychodzi :)

no można i tak:

[quote name='Fides79']kurcze jak Wy robicie takie ładne cytaty?? ja takich nie umiem:shake::oops:

[quote name='Czarna_Owieczka'] użyj multicytatu, obok "odpowiedź z cytatem" znajduje się taka chmurka z plusem, wszystkie wypowiedzi które chcesz zacytować zaznaczasz tym przyciskiem, później na dole strony masz "odpowiedz na ten temat" i masz wszystkie zacytowane wiadomości :)

Posted

[quote name='Fides79']no i właśnie Kasiu taki jak ten Twój ostatni to ja już nie umiem, ale jak rozpracowałam podlinkowanie banerka, to może i cytaty rozpracuje :razz:

ale to akurat jest najprostsza sprawa świata! :) bo to co wyżej zrobiłam zwyczajnie - z ręki, że tak powiem - jak chcę zrobić "cytat" to zawsze tak robie:

na początku piszesz: słówko QUOTE - w kwadratowych nawiasach [....]
potem wstawiasz cytowany tekst, albo cokolwiek i na końcu wpisujesz /QUOTE - w kwadratowych nawiasach [....]

zasadniczo ma to wyglądać tak:

[QUOTE.] tekst [/QUOTE.]

można to robić wielokrotnie, z tymże każda cytowana wypowiedź, żeby była oddzielnie musi mieć własne "QUOTE" ok?

[QUOTE.] [QUOTE.] tekst [/QUOTE.] [QUOTE.] tekst [/QUOTE.][QUOTE.] tekst [/QUOTE.]
tekst [/QUOTE.]

i wychodzi Ci z tego tak:

tekst

tekst

tekst

tekst

Posted

jambi napisał(a):

Dżambi srambi :diabloti:

tak mi to Dżambi -srambi chodzi po głowie, ze doszłam do wniosku, iż w domu macie niezłą ekipę:
Dżambi srambi,
Mija żmija,
Aronek balonek,
szczurek Myszka,
papugi Ta i Tamta, Młoda Stara itd :evil_lol::roflt::turn-l:

Posted

Fides79 napisał(a):
tak mi to Dżambi -srambi chodzi po głowie, ze doszłam do wniosku, iż w domu macie niezłą ekipę:
Dżambi srambi,
Mija żmija,
Aronek balonek,
szczurek Myszka,
papugi Ta i Tamta, Młoda Stara itd :evil_lol::roflt::turn-l:

pffff..... a jeśli chodzi o ścisłość to Mia-Żmija a i owszem, ale Aron miał ksywke makaron (Aron, Aron, długi jak makaron - tak sie zwykło go przezywać) no i zapomniałaś o Balbinie!

Posted

jambi napisał(a):
pffff..... a jeśli chodzi o ścisłość to Mia-Żmija a i owszem, ale Aron miał ksywke makaron (Aron, Aron, długi jak makaron - tak sie zwykło go przezywać) no i zapomniałaś o Balbinie!

hi hi hi
świnka Balbinka :eviltong:

ale żeby nie było to pozdrawia Was Felek kartofelek choć ja wolę Felek bąbelek

Posted

Fides79 napisał(a):
i wtrancać się też nie ładnie :eviltong::evil_lol:

No dobrze... ale nie moge stwierdzić, że już nie będę bo wtedy nie mogłabym pisać u Ciebie...

Posted

Saththa napisał(a):
No dobrze... ale nie moge stwierdzić, że już nie będę bo wtedy nie mogłabym pisać u Ciebie...

hi hi hi a pisz ile chcesz tylko się nie wtrancaj, chyba ze tez chcesz się po przezywać :eviltong: