Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Tekla64 napisał(a):
hej hej

piknie wygladasz!!!!!

i fajnie ze zdazyliscie z przeprowadzka a pokoj malenstwa w calosci pokazesz? , gotowy juz calkiem?
i juz imie macie?
Felutek chyba sie na salonach cudnie odnalazl i wiecej miejsca do zabaw ma

aaa dziękuje :p
no przyznam, że odetchnęłam że się udało przenieść
no pokój jeszcze nie gotowy w 100 % niestety, ale powolutku zbliżamy się ku końcowi

a Felutek to na salonach ino dziamie i dziamie, mała cholera :evil_lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Margi napisał(a):
Zobaczycie,że Feluś będzie kochał nowego domownika i będzie grzeczny.:lol:

bo jak nie to wyląduje w wariatkowie - Kinga postrasz go kuracją w psychiatryku brudzowickim to się raz dwa uspokoi :evil_lol:

Posted

malawaszka napisał(a):
bo jak nie to wyląduje w wariatkowie - Kinga postrasz go kuracją w psychiatryku brudzowickim to się raz dwa uspokoi :evil_lol:

hmm spróbuję bo "trzy zdrowaśki" w piekarniku ani przerobienie na "kotlet z psa drugiej kategorii" nie działają :roll:

Posted

w ramach małej odmiany napiszę Wam jakich to "odkryć" dokonałam w łazience w okolicach pralki, którą użytkowali poprzedni lokatorzy:cool3:

za pralką znalezione zostały duże ilości chusteczek higienicznych (na szczęście nie zasmarkanych) oraz podpasek
natomiast w tzw kołnierzu pralki znalazłam wyprane wkładki higieniczne i baterie typu paluszki :roll:

Posted

oj nie opowiadaj bo na innym forum wyjdzie co po tobie zostalo!? hihihi

zapomnieli i tyla

a po co tam tez porzadek robic? za pralka? a co dopiero w filtrze?!!!! wymagania

Posted

Rzeczywiście zleciał czas brzuszkowy ;) Przynajmniej mnie tak się wydaje ;) Kciuki na ostatnią prostą i na przyszłość :kciuki:
Felek w pudełkach bardzo mi się podoba :) Zupełnie jak Totek ;)

Posted

Doginka napisał(a):
To Ci Felosław dzidzię będzie budził jak się nie opanuje z tym szczekaniem:mad:Zaknebluj go;-)

właśnie wdrażam nową metodę, nie krzyczę nie denerwuję się, za szczekanie i nie reagowanie na "nie wolno" piesek ląduje w miejscu odosobnienia czyli łazience, a nie jest z tego powodu zachwycony, natomiast za nie szczekanie dostaje głaski i smaczki i pochwałę "grzeczny piesek" :cool3:

stosuje to od wczoraj i są juz małe efekty pozytywne

Posted

Fides79 napisał(a):
właśnie wdrażam nową metodę, nie krzyczę nie denerwuję się, za szczekanie i nie reagowanie na "nie wolno" piesek ląduje w miejscu odosobnienia czyli łazience, a nie jest z tego powodu zachwycony, natomiast za nie szczekanie dostaje głaski i smaczki i pochwałę "grzeczny piesek" :cool3:

stosuje to od wczoraj i są juz małe efekty pozytywne

Moje reagują na "ciii" z przyłożonym palcem do ust:lol:

Posted

taaa za karę ha ha ha
jak nie mam ciastka w dłoni to on ciągle ma minę "za karę"
przed chwilą też miał, bo po raz drugi w naszym wspólnym życiu wylądował w wannie, a pogoda właśnie zrobiła się na wieczór mało fajna i konieczne było płukanie podwozia :roll: