Fides79 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 Tekla64 napisał(a):hej hej piknie wygladasz!!!!! i fajnie ze zdazyliscie z przeprowadzka a pokoj malenstwa w calosci pokazesz? , gotowy juz calkiem? i juz imie macie? Felutek chyba sie na salonach cudnie odnalazl i wiecej miejsca do zabaw ma aaa dziękuje :p no przyznam, że odetchnęłam że się udało przenieść no pokój jeszcze nie gotowy w 100 % niestety, ale powolutku zbliżamy się ku końcowi a Felutek to na salonach ino dziamie i dziamie, mała cholera :evil_lol: Quote
Culineo Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 łooo to ci niespodzianka ! :D gratulacje i powodzenia ! :) ciekawe jak Felkowi sie nowy domownik spodoba :D Quote
Fides79 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 ciekawe jak Felkowi sie nowy domownik spodoba :-D no mam nadzieje, że bedzie ok a jak nie to go zapakuje i do Wasi poślę :diabloti::cool3: Quote
Fides79 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 malawaszka napisał(a):pfffffffffff :obrazic: no wiesz :turn-l: Quote
Margi Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Zobaczycie,że Feluś będzie kochał nowego domownika i będzie grzeczny.:lol: Quote
malawaszka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Margi napisał(a):Zobaczycie,że Feluś będzie kochał nowego domownika i będzie grzeczny.:lol: bo jak nie to wyląduje w wariatkowie - Kinga postrasz go kuracją w psychiatryku brudzowickim to się raz dwa uspokoi :evil_lol: Quote
Fides79 Posted October 9, 2012 Author Posted October 9, 2012 malawaszka napisał(a):bo jak nie to wyląduje w wariatkowie - Kinga postrasz go kuracją w psychiatryku brudzowickim to się raz dwa uspokoi :evil_lol: hmm spróbuję bo "trzy zdrowaśki" w piekarniku ani przerobienie na "kotlet z psa drugiej kategorii" nie działają :roll: Quote
Saththa Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Bo się zabieracie nie od tej strony.... Powiedz mu ze jak sie nie uspokoi to Ty go samego z Małą zostawisz :lol: Quote
Fides79 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 w ramach małej odmiany napiszę Wam jakich to "odkryć" dokonałam w łazience w okolicach pralki, którą użytkowali poprzedni lokatorzy:cool3: za pralką znalezione zostały duże ilości chusteczek higienicznych (na szczęście nie zasmarkanych) oraz podpasek natomiast w tzw kołnierzu pralki znalazłam wyprane wkładki higieniczne i baterie typu paluszki :roll: Quote
Tekla64 Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 oj nie opowiadaj bo na innym forum wyjdzie co po tobie zostalo!? hihihi zapomnieli i tyla a po co tam tez porzadek robic? za pralka? a co dopiero w filtrze?!!!! wymagania Quote
Fides79 Posted October 10, 2012 Author Posted October 10, 2012 na szczęście jestem spokojna o to co po mnie zostało w mieszkaniu z którego się przeniosłam :lol: Quote
weszka Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Rzeczywiście zleciał czas brzuszkowy ;) Przynajmniej mnie tak się wydaje ;) Kciuki na ostatnią prostą i na przyszłość :kciuki: Felek w pudełkach bardzo mi się podoba :) Zupełnie jak Totek ;) Quote
eria Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 za moją pralką są podobne skarby hihih także jakoś się nie dziwię poprzednim lokatorom, że się zapomniało :evil_lol: Quote
Doginka Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 To Ci Felosław dzidzię będzie budził jak się nie opanuje z tym szczekaniem:mad:Zaknebluj go;-) Quote
Fides79 Posted October 12, 2012 Author Posted October 12, 2012 Doginka napisał(a):To Ci Felosław dzidzię będzie budził jak się nie opanuje z tym szczekaniem:mad:Zaknebluj go;-) właśnie wdrażam nową metodę, nie krzyczę nie denerwuję się, za szczekanie i nie reagowanie na "nie wolno" piesek ląduje w miejscu odosobnienia czyli łazience, a nie jest z tego powodu zachwycony, natomiast za nie szczekanie dostaje głaski i smaczki i pochwałę "grzeczny piesek" :cool3: stosuje to od wczoraj i są juz małe efekty pozytywne Quote
Doginka Posted October 12, 2012 Posted October 12, 2012 Fides79 napisał(a):właśnie wdrażam nową metodę, nie krzyczę nie denerwuję się, za szczekanie i nie reagowanie na "nie wolno" piesek ląduje w miejscu odosobnienia czyli łazience, a nie jest z tego powodu zachwycony, natomiast za nie szczekanie dostaje głaski i smaczki i pochwałę "grzeczny piesek" :cool3: stosuje to od wczoraj i są juz małe efekty pozytywne Moje reagują na "ciii" z przyłożonym palcem do ust:lol: Quote
Margi Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Ale fajny Plastuś,tylko coś Felek smutnawy. Quote
Fides79 Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 taaa, bo usiąść musiał gamoń jeden mam jeszcze filmik na dokładkę http://www.youtube.com/watch?v=J2LBIwF5iH8 Quote
Fides79 Posted October 16, 2012 Author Posted October 16, 2012 taaa za karę ha ha ha jak nie mam ciastka w dłoni to on ciągle ma minę "za karę" przed chwilą też miał, bo po raz drugi w naszym wspólnym życiu wylądował w wannie, a pogoda właśnie zrobiła się na wieczór mało fajna i konieczne było płukanie podwozia :roll: Quote
malawaszka Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 Fides79 napisał(a):po raz drugi w naszym wspólnym życiu wylądował w wannie :hmmmm: ale jak to? dopiero drugi raz w życiu go kąpałaś??? Quote
ahedok Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 ale zaległości :shake: trzymam kciuki za maluszka i czekam na zdjęcia bobasko-Felutkowe :) Quote
zerduszko Posted October 16, 2012 Posted October 16, 2012 malawaszka napisał(a)::hmmmm: ale jak to? dopiero drugi raz w życiu go kąpałaś??? Może wcześniej w brodziku lądował? ;) Ale tak serio, to Lichą kapałam ze 3 razy. Quote
Recommended Posts