Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no pakowanie to ... czas na porzadki gruntowne ale zawsze mnie smieszylo ile gratow sie nazbiera w takim domu a wprowadzajac sie do wiekszego okazuje sie ze tyla miejsca sie ma ..... ale ino przez jakis czas potem i te wolne przestrzenie czlek zagospdarowuje , chyba mamy w naturze chomikowanie i zberactwo

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Artystka z Ciebie wychodzi ;)
To prawda człowiek dopiero widzi ile ma gratów jak sie trzeba spakować i przeprowadzić. Ja nie zbieram ale jak się przeprowadzałam to i tak byłam w szoku ile tego. I tak jak Magda napisała, w nowym miejscu stwierdziłam że na cholerę mi tyle szaf, a teraz pełniusieńkie i miejsca zaczyna brakować, a to tylko same potrzebne rzeczy!

Posted

Niedawno też się przeprowadzałam i stwierdziłam dokładnie to samo... Jejku ile ja mam rzeczy?!
I gdzie to się zmieściło hehe Już widziałam na fb rysuneczki:) aaa to taka cwana jesteś i z projektora rysujesz:cool3:
Ale przyznam, że pomysł jest genialny! Dobrze, że Felutek ma się lepiej... Bo to jakaś plaga chorób chyba.

Posted

no przeprowadzka prawie skończona, większość rzeczy rozpakowana i na swoich miejscach uuuuuffffff

Felek dziamie w nowym mieszkaniu okropnie, na każde stuknięcie, puknięcie i szmer, a jest ich sporo bo zamiast jednego sąsiada mamy teraz 11, tzn nie dosłownie 11 sąsiadów, a zamieszkałych mieszkań 11, nasze 12, tak więc ciągle ktoś wchodzi lub wychodzi i jest "wesoło"

rzeczy miałam multum i mam nadal, mebli przybyło nowych niewiele, więc większość dobytku musi się zmieścić mniej więcej w tej samej ilości szaf, regałów i komód jakimi dysponowałam do tej pory :roll:

Posted

Sandra, zanim ja się uporam z Felkiem to chyba dużo wody w Odrze upłynie i prędzej go wsadzę na trzy zdrowaśki do piekarnika :angryy:

ja tes siem pakujem

no cio, plose mnie przeniść

i

u
w
a
g
a

u

w

a

g

a

!

!

!

oto...

prezentacja

"brzuchacza w akcji" ;)

Posted

zerduszko napisał(a):
O Ty :lol: A czemu o brzuchaczu tak cicho? Piękny brzuchacz :)

czemu? bo uważam, że nie o wszystkim w swoim życiu trzeba "trąbić" wszędzie i dookoła :p

Posted

Fides79 napisał(a):
czemu? bo uważam, że nie o wszystkim w swoim życiu trzeba "trąbić" wszędzie i dookoła :p

Oj wiem, wiem ;) Tak tylko zagajam ;)

A tak mi te maluneczki coś podpowiadały, ale nie chciałam być wścibska :P

Też kciuki i łapki będziem trzymać!

Posted

A ja nic nie wiedziałam... jednak mogłaś się podzielić:eviltong:
Ja też trzymam kciukasy bo to już za chwileczkę:crazyeye:

No też się trochę zdziwiłam, że kubuś w pokoju hehe ale teraz już wszystko jasne:lol:

Posted

hej hej

piknie wygladasz!!!!!

i fajnie ze zdazyliscie z przeprowadzka a pokoj malenstwa w calosci pokazesz? , gotowy juz calkiem?
i juz imie macie?
Felutek chyba sie na salonach cudnie odnalazl i wiecej miejsca do zabaw ma