Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

chyba mnie coś trafi, najpierw "żaba" odmówiła współpracy, dziś photobucket, a jak wrzuciłam zdjęcia na picase to dogo też nie chce współpracować i muszę wstawiać "ręcznie" :shake::shake:

Felek ma się dobrze, i tak spędza czas:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

przy okazji wrzucania zdjęć pochwalę się co "stworzyłam" w prezencie dla dzieci moich koleżanek:

mam jeszcze filmik z zeszłego tygodnia, ale wrzucę go później, bo teraz muszę zając się innymi sprawami (sprzątanie, zakupy, pranie itp. atrakcje ;) )

Posted

Felutek widzę wypoczywa jak moje paskudy... Czyli w słonku leżąc najlepiej.
Feluś bardzo elegancko wygląda. Pewnie niedawno był u fryzjera;)
Super body. Czym robiłaś te nadruki? Ekstra wyglądają!

Posted

Park był taki piękny tylko przez jeden weekend, później wsio wróciło do stanu poprzedniego - bez krzaczków, drzewek, kwiatków, pomostów itp
zrobili taką rewolucje na potrzeby wystawy organizowanej min. przez Łódzki Ogród Botaniczny

na bodziakach stworzyłam malunki, farbami do bawełny i pędzelkiem

Posted

[quote name='ulana']Malunki śliczne. Czy to na wróżbę dla maleństwa, co by miało równie zdecydowany charakterek jak panna na brzuszku?[/QUOTE]

córcia koleżanki, myślę że i bez Małej Mi będzie miała charakterek, a nawet powiem, że chwilami już daje popalić rodzicom hi hi hi

Posted

nie wiem co u Was ale u nas masakra:angryy:

trzeci dzień z rzędu za oknem a właściwie pod oknami mojego mieszkanka mam masakrę wiertarą i młotem :shake:
jest wykuwana dziura na kable, które do tej pory były na zewnątrz ścian, a teraz będą schowane
wszystko w mieszkaniu mi drga, łącznie ze mną i moim mózgiem :nerwy:
niby jest ładna pogoda i ciepło ale nie da się choćby uchylić żadnego okna, bo w 5 sekund jest w mieszkaniu taki syf, że nie wiadomo jak go sprzątać :roll:

i takich atrakcji mam 8 godzin dziennie :mdleje:

Posted

Ja na szczęścia nie mam takich atrakcji... Ale to musi być cholernie uciązliwe:angryy:
No ewentualnie drze mordę w niebogłosy pies sąsiadów jak zobaczy moje koty:diabloti: masakra... Niby duży pies ale szczek ma koszmarnie piskliwy... Też można dostać furii...

No ale koty chowam i jest spokój. Także trzymaj się;) może jakieś słuchawki na uszka? Zawsze to troche ułatwia przetrwanie;)

Posted

może jakieś słuchawki na uszka? Zawsze to troche ułatwia przetrwanie;-)

eee słuchawki nie pomagają niestety :shake:

Kurde znowu amsz remont?:smile:

no znowu i pewnie na wiosnę będzie kolejny, będą odnawiać elewację od strony podwórza :roll: