Fides79 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 chyba mnie coś trafi, najpierw "żaba" odmówiła współpracy, dziś photobucket, a jak wrzuciłam zdjęcia na picase to dogo też nie chce współpracować i muszę wstawiać "ręcznie" :shake::shake: Felek ma się dobrze, i tak spędza czas: Quote
Fides79 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 przy okazji wrzucania zdjęć pochwalę się co "stworzyłam" w prezencie dla dzieci moich koleżanek: mam jeszcze filmik z zeszłego tygodnia, ale wrzucę go później, bo teraz muszę zając się innymi sprawami (sprzątanie, zakupy, pranie itp. atrakcje ;) ) Quote
Saththa Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Felek widze bardzo aktywny na zdjęciach ;) Fajne hmmmm body? :) A widze park nawiedziły doniczkowe krzewy :lol: Quote
Tekla64 Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 eeee to park bedziecie miec piekny jak juz skoncza!!! stworzylas to znaczy te malunki? Felek nobliwy i chyba wyciszony? Quote
#Etna# Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Felutek widzę wypoczywa jak moje paskudy... Czyli w słonku leżąc najlepiej. Feluś bardzo elegancko wygląda. Pewnie niedawno był u fryzjera;) Super body. Czym robiłaś te nadruki? Ekstra wyglądają! Quote
Fides79 Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 Park był taki piękny tylko przez jeden weekend, później wsio wróciło do stanu poprzedniego - bez krzaczków, drzewek, kwiatków, pomostów itp zrobili taką rewolucje na potrzeby wystawy organizowanej min. przez Łódzki Ogród Botaniczny na bodziakach stworzyłam malunki, farbami do bawełny i pędzelkiem Quote
Margi Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Fajnie Felutek spędza czas.Też bym tak chciała.:lol: Quote
WATACHA Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 ooooooooooo jaki leń ;) https://lh6.googleusercontent.com/-GNzWXdiVz0I/UFRRs7vKWuI/AAAAAAAADcQ/4QmPjXICVs4/s640/DSC_0338.JPG Quote
zerduszko Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Masakra z tym parkiem, kiedyś takie czasy były, ze robili szopki na potrzeby chwili, ale nie wiedziałam, że to wróci :lol: Felek zamyślony? :) Quote
Fides79 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 Felek zamyślony? :smile: to był Felek wyczekujący z utęsknieniem :p filmik z poprzedniej niedzieli (dziś niestety nie mamy tak ładnej aury:roll: ) http://www.youtube.com/watch?v=aaC1pyVnzWk niestety musi byc link, opcja dodania automatem niestety podobnie jak wczoraj przy zdjęciach, również nie współpracuje :shake::mad: Quote
eria Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 https://lh6.googleusercontent.com/-dPs3i6DTlos/UFRRc5TOL6I/AAAAAAAADbg/rKDgTdBeHBA/s640/DSC_0332.JPG ooo, pięknie zadbali o park ,ale miejsce dla psiarzy jakieś dziksze zostało ???? Quote
Fides79 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='eria']https://lh6.googleusercontent.com/-dPs3i6DTlos/UFRRc5TOL6I/AAAAAAAADbg/rKDgTdBeHBA/s640/DSC_0332.JPG ooo, pięknie zadbali o park ,ale miejsce dla psiarzy jakieś dziksze zostało ???? troche miejsca po bokach na szczęście zostawili, choc nie powiem, ze nie utrudniało to troszkę spacerów, bo park mały a psów sporo :roll: Quote
ulana Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Malunki śliczne. Czy to na wróżbę dla maleństwa, co by miało równie zdecydowany charakterek jak panna na brzuszku? Quote
puchu Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Świetne te ciuszki :) Pogrzałabym się tak na słonku, razem z Felkiem Quote
Fides79 Posted September 16, 2012 Author Posted September 16, 2012 [quote name='ulana']Malunki śliczne. Czy to na wróżbę dla maleństwa, co by miało równie zdecydowany charakterek jak panna na brzuszku?[/QUOTE] córcia koleżanki, myślę że i bez Małej Mi będzie miała charakterek, a nawet powiem, że chwilami już daje popalić rodzicom hi hi hi Quote
weszka Posted September 18, 2012 Posted September 18, 2012 Ładny by był taki park na stałe. Oczywiście pod warunkiem że było by też miejsce mniej odpicowane na psie potrzeby. Quote
Fides79 Posted September 18, 2012 Author Posted September 18, 2012 o oto mały pies i jego kość :cool3: http://www.youtube.com/watch?v=SI9DYSyJRQU Quote
Doginka Posted September 22, 2012 Posted September 22, 2012 Ale powiem, ze Twój Felek to wygodnicki jest:lol: Dziecięce ciuszki, a raczej malunki na nich są extra;-) Quote
Fides79 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 nie wiem co u Was ale u nas masakra:angryy: trzeci dzień z rzędu za oknem a właściwie pod oknami mojego mieszkanka mam masakrę wiertarą i młotem :shake: jest wykuwana dziura na kable, które do tej pory były na zewnątrz ścian, a teraz będą schowane wszystko w mieszkaniu mi drga, łącznie ze mną i moim mózgiem :nerwy: niby jest ładna pogoda i ciepło ale nie da się choćby uchylić żadnego okna, bo w 5 sekund jest w mieszkaniu taki syf, że nie wiadomo jak go sprzątać :roll: i takich atrakcji mam 8 godzin dziennie :mdleje: Quote
#Etna# Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ja na szczęścia nie mam takich atrakcji... Ale to musi być cholernie uciązliwe:angryy: No ewentualnie drze mordę w niebogłosy pies sąsiadów jak zobaczy moje koty:diabloti: masakra... Niby duży pies ale szczek ma koszmarnie piskliwy... Też można dostać furii... No ale koty chowam i jest spokój. Także trzymaj się;) może jakieś słuchawki na uszka? Zawsze to troche ułatwia przetrwanie;) Quote
Fides79 Posted September 26, 2012 Author Posted September 26, 2012 może jakieś słuchawki na uszka? Zawsze to troche ułatwia przetrwanie;-) eee słuchawki nie pomagają niestety :shake: Kurde znowu amsz remont?:smile: no znowu i pewnie na wiosnę będzie kolejny, będą odnawiać elewację od strony podwórza :roll: Quote
malawaszka Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 no współczuję, nie cierpię takiego hałasu brr Quote
Saththa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Ehhhh współczuję... wszak pewnie to ze rpzynajmniej ładnie bedzie Cię nie pociesza;) Quote
Recommended Posts