Fides79 Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Tekla64 napisał(a):no prosze znaczy Felicjan juz calkiem gotowy do urlopu!!!! hihi no prawie, dziś jeszcze się zakraplamy i wtedy to juz może jechać ;) Quote
weszka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Fides79 napisał(a):buuha ha ha ha no niestety, Olga nie ma w sprzedaży zapasowych literek :lol::lol: A skąd wiesz :diabloti: Nie pytałaś :evil_lol: Felek rzeczywiście już zwarty i gotowy na wyjazd. No tylko niech pańcia naprawi wygryziony worek z karmą ;) Quote
strasznika Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg84/scaled.php?server=84&filename=dscn1313x.jpg&res=landing jaki cudak słodki z tym języczkiem! :iloveyou: Quote
Fides79 Posted June 21, 2012 Author Posted June 21, 2012 weszka napisał(a):A skąd wiesz :diabloti: Nie pytałaś :evil_lol: Felek rzeczywiście już zwarty i gotowy na wyjazd. No tylko niech pańcia naprawi wygryziony worek z karmą ;) no fakt nie pytałam, ale myślę że gdyby były wymienne to znalazły by się w ofecie Eko-Psa ;) worek zaklejony, Felek zakroplony i sie nie drapie :multi: tylko dzis nam pada a kropelki zostały zaaplikowane we wtorek wieczorem :roll: Quote
jambi Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Kinga, kiedy Ty jedziesz na ten urlop do Magdy? nie wiem, może już pisałaś, ale pisałam u Watachy - długo mnie nie było i teraz pokazuje mi tylko niektóre tematy w subskrybcjach, i nie cofa mnie do miejsca gdzie ostatnio byłam, tylko pokazuje ostatnią strone... Quote
jambi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 ooo, a nie wiem czemu mi sie wydawało że oni sie w sierpniu do Ciebie wybierają ... widocznie pomyliło misie :) no to wesoło będzie :) Quote
Fides79 Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 no miałam jechać w sierpniu, ale troche pokombinowałam i jedziemy teraz :cool3: i własnie sobie szykuje co mam zabrać a Felek zrobił juz inspekcje walizki :evil_lol: Quote
Fides79 Posted June 23, 2012 Author Posted June 23, 2012 wsistko spakowałaś?? tak hmmmm? hmmmm? a gdzie moje zarcie???? w osobnej torbie ;p aaaachhaaa Quote
eria Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 fotka 'gdzie moje żarcie' ten tytuł ma idealnie wręcz dobrany :evil_lol: Quote
Margi Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Feluś pocieszny,wszędzie musi nosek wsadzić.:lol: Quote
jambi Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 no i co? urlopują już? historyjka pakowaniowa extra! :cool: Quote
Saththa Posted June 30, 2012 Posted June 30, 2012 jambi napisał(a):no i co? urlopują już? historyjka pakowaniowa extra! :cool: Od niedzieli słuchaj. w ogóle sie nie odzywaja już prawie tydzien jutro będzie jak się urlopują i nic!! Quote
Fides79 Posted July 1, 2012 Author Posted July 1, 2012 żyjemy, żyjemy, wypoczywamy, chodzimy na dłuuuugiiieee spacery, robimy trochę zdjęć obszerniejsza relacja po powrocie ;) Quote
Recommended Posts