Fides79 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 zerduszko Ło matko, lałabym tych goownojadów i patrzyła czy równo puchnie. nikt nikogo nie lał, no chyba że wodą :lol: Phips wylądował na smyczy i zakończył spacer, Haron najpierw smycz, potem pompa i dalszy spacer na smyczy, a F złapałam, zdjęłam kaganiec, wyczyściłam, założyłam i śmigał sobie dalej ;) Saththa Uuuu to zazdroszczę :0 Wiesz, pamiętasz jak sie u mnie konczy las z atrakcjami :mad: no ta pompa to super sprawa, ale nie we wszystkich parkach są, a u nas dodatkowo jest umiejscowiona na terenie placu zabaw dla dzieci :roll: ojj leśne atrakcje pamiętam, dobrze z jednej strony że wtedy tak lało :evil_lol: Quote
Saththa Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 wiesz jak ja sobie pomyslę, ze to był pierwszy raz keidy po kompoleksowym myciu i praniu auta, tapicerek fotelii tego wsiego Tazzman wlazł taki.... To az mnie telepie :) Quote
patusiove Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Kinga, jak będzie w miarę ciepło to wezmiemy aparaty do parku ? Quote
Fides79 Posted June 4, 2012 Author Posted June 4, 2012 patusiove napisał(a):Kinga, jak będzie w miarę ciepło to wezmiemy aparaty do parku ? ok, tylko niech się pogoda poprawi i wyjdzie trochę słońca :) Quote
Fides79 Posted June 5, 2012 Author Posted June 5, 2012 Tekla64 napisał(a):no wlasnie slonce i cieplo a u nas deszcz leje no u nas ciepło, nie wieje, ale słońca brak :roll: do bani taka pogoda Quote
patusiove Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Dzisiaj może wezmę aparat? Bo jest ładnie. :) Będziesz dzisiaj? Quote
Fides79 Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 byłam, było straszne zamieszanie i szaleństwo, mnóstwo psów, jeden wielki sajgon :shock: Quote
patusiove Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Ahh, tak.. Dużo psów, to jeden problem... Mi się dzisiaj wyjątkowo nie chciało, potem byłam na podwórku, jutro będę o 10;00 jakiejś rano. :) Quote
Doginka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 Fides79 napisał(a):no tak biedny pieseczek, na filmach szczególnie widać jaki chudzieńki i jak sie ledwie słania na łapkach :evil_lol: wczoraj za to pieski zafundowały nam "gówniany spacer" :angryy: efekt: Felek: umorusany trochę kaganiec, wystarczyło wytrzeć w trawę, uffff Phips: qpa zjedzona :shake: Haron: upaprane futro na skutek tarzanka, fuuuuj :niedowia: Ooooo, jaki mieliście fajny spacerek - dużo bodźców zapachowych:roflt: patusiove napisał(a):Ahh, tak.. Dużo psów, to jeden problem... ... Eeeeeee tam, dużo psów = się fajna zabawa:lol::multi: Quote
jambi Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 tu byłam :grins: i wszystko przeczytałam :megagrin: Quote
Fides79 Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 [quote name='jambi']tu byłam :grins: i wszystko przeczytałam :megagrin: no to bardzo się cieszę :multi: dzisiejsze poranne, jeszcze "gorące" ;) Quote
Fides79 Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 i jeszcze mam film: [video=youtube;X_tKvWMaRLY]http://www.youtube.com/watch?v=X_tKvWMaRLY&feature=youtu.be[/video] Quote
Saththa Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg13/scaled.php?server=13&filename=dsc0208rt.jpg&res=landing aaa cud miód u usmiechnniety Felus :) A co do filmiku :) toooo daleko rzucasz kurde ;) Quote
Fides79 Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 [quote name='Saththa']http://desmond.imageshack.us/Himg13/scaled.php?server=13&filename=dsc0208rt.jpg&res=landing aaa cud miód u usmiechnniety Felus :) A co do filmiku :) toooo daleko rzucasz kurde ;) no tą piłką da się daleko, bo inną to juz taka zdolna nie jestem:roll: PS właśnie wróciłam z pobliskiej hurtowni zoo, zaopatrzona w krople na pchełki, mam nadzieje ze Fipreks sprawdzi się lepiej niz zeszłoroczny Sabunol i F nie będzie sie intensywnie drapał:p Quote
eria Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nam Fiprex już dawno temu odmówił działania, teraz Foxi na ex-spocie i kleszcze jakby nie istniały a mija właśnie miesiąc od zakropienia. Będę więc kontynuować póki działa. Quote
Doginka Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Fides79 napisał(a):...dzisiejsze poranne, jeszcze "gorące" ;) Faktycznie gorące, bo poparzyłam sobie oczy od patrzenia;-) A co do filmiku, to widać na nim Twój brak konsekwencji, a wręcz jak mówisz cicho i Felek zaszczekał, to Ty go nagrodziłaś rzuceniem piłeczki za to, że zignorował Twoją komendę;-) Quote
patusiove Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Nie, no! Jak on się słodko tarza. :D A jak fajnie z gówienkiem na kagańcu wygląda. :D Quote
Recommended Posts