Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
łaaa jakie kaczuchowe zebranie :schock: zdjęcia wyglądają jak robione z bliska, ptactwo nie zwiewało? ;)

nie, wręcz przeciwnie, jak tylko podeszłam do barierki, od razu się zleciało i wpatrywało czy czasem im pokruszonego pieczywka nie rzucę :cool3:.

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ehhhh a dziś od rana Felek dostał jakieś głupawki i ledwie otworzył ślepia rano i podniósł łepetynę to darł jape :angryy::evil_lol:
szczekał na wszystko, począwszy od kosza na śmieci w domu, przez samochód sąsiada, pana dozorce, słupek, uliczny kosz na śmieci, wszelkie napotkane psy, rusztowanie remontowanej kamienicy, śmieciarkę po walającą się na chodniku torebkę foliową :shake::evil_lol::angryy:

Posted

Tekla64 napisał(a):
ale kaczuchow macie!!!!
ja mam ino drone ptactwo w karmniku jak co roku
pozdrawiam i drapaj Felusia od nas

tam zawsze tyle kaczorów, bez względu na porę roku :lol:
jako dziecko chodziłam do tego parku z babcią, jak przyjeżdżałam do niej w wakacje lub ferie zimowe i karmiłam te żarłoczne stworzenia :p

a Felutka podrapam, jak będzie grzeczny :cool3:
dzis w nagrodę pójdzie do weta na obcinanie przeciwstawnych pazurków, bo ja jakoś sama to się boje wykonywania takich zabiegów :roll:

Posted

Doginka napisał(a):
Łooomatyju ale kacze zebranie:crazyeye: Feluś nie gonił żadnej na rosołek?:hmmmm:

nie gonił, bo go ze mną nie było :razz: to nie jest park w naszej bliskiej okolicy, przechodziłam tam tędy wracając ze spotkania służbowego :p

Posted

U mnie w mieście tez takie wielkie zloty kaczek były:) Ale w zeszłym roku stadko zostało pomniejszone przez bezdomnych. Odławiali je i zjadali:crazyeye::crazyeye: Ja nie chcem wiedziec ile w takich dzikich kaczkach jest pasozytów i ilu z nich przepłąciło to zrdowiem... Ale pewnie w tym roku tak samo jest ehh

Posted

Saththa napisał(a):
U mnie w mieście tez takie wielkie zloty kaczek były:) Ale w zeszłym roku stadko zostało pomniejszone przez bezdomnych. Odławiali je i zjadali:crazyeye::crazyeye: Ja nie chcem wiedziec ile w takich dzikich kaczkach jest pasozytów i ilu z nich przepłąciło to zrdowiem... Ale pewnie w tym roku tak samo jest ehh

że co :crazyeye::-o no nie wierzę, o czymś takim to jeszcze nie słyszałam, wiele lat jeździłam kilka razy w roku do Szczecina i pierwsze słyszę o takich rzeczach, nie wiem czy u nas też sobie tak radzą bezdomni, ja osobiście o takich przypadkach nie słyszałam

Posted

Dopiero w zeszłym roku zrobiło się głośno o tym. Ogólnie masakra! Ale w sumie co się dziwić;/ Jakbym miała do wyboru głodowac albo zjeść upolowana kaczkę to pewnie bym się nie zastanawiała;/

Posted

Stadko kaczek niesamowicie duze, u nas az takiej wielkiej gromady nie widzialam :). Nie upilnowalabym Holly jak by zobaczyla takie zjawisko - chyba ma cos z 'mysliwskiego':cool3: :evil_lol:.

Pozdrawiamy bardzo cieplutko i zyczymy aby w 2011 spotykaly Was tylko same wspanialosci:lol:.

Posted

kaho napisał(a):
Stadko kaczek niesamowicie duze, u nas az takiej wielkiej gromady nie widzialam :).

kaho, Ty jesteś z Warszawy tak? no to jak chcesz zobaczyć taką gromadę to wystarczy się wybrać do Parku Saskiego - albo nawet nie do samego Parku, ale na przystanek na obrzezu parku, tam co roku zimą kaczki tworza ogromne grupy :)

albo na Polach Mokotowskich - tyle, że na Polach to latem, wielkie stada kaczek obsiadują Wielki Staw

Posted

nie wytrzymam, muszę się pochwalić, że SAMODZIELNIE zrobiłam i podlinkowałam mój nowy banerek :multi::multi:

zanim osiągnęłam zamierzony efekt końcowy minęło około 1,5godzin, które obfitowały w wiele niecenzuralnych słów, szczególnie w ostatnim stadium prac polegającym na wstawieniu banerka na dogo :angryy::angryy: ale w końcu się udało :laugh2_2:

może nie jest zbyt czytelny, ale nic nie poradzę, że taki mamy regulamin, a chwilowo nie chce mi się zaśmiecać mojego starego grata kolejnym programem graficznym, muszą wystarczyć te z pakietu Microsoft Office plus Picasa :cool3:

a tu proszę trochę większa wersja:

Posted

To ja gratuluje wiedzy i samozaparcia :) Ja 3h się głowiłam jak tutaj ten banerek podlinkować zeby działał... Ale mi sie nie udało;) A trzeba dodać, że ja banerka sama nie zrobiłam ;)

Posted

[quote name='klaudusia0219']a jak podlinkowałaś? :D

według takiej oto instrukcji:

Robisz tak:
wchodzisz w panel użytkownika- edytuj podpis potem wpisujesz:

[ URL= " tu link do galerii " ] [ IMG] tu link do bannerka [/IMG ] [/URL ]

Z tym, ze wszystko bez spacji.
:razz::cool3:

ale i tak się namęczyłam około godziny zanim efekt końcowy był własciwy:roll:

Posted

specjalnie dla wielbicieli oraz posiadaczy czarnych olbrzymków sięgnęłam do mojego foto-archiwum i proszę oto Felutek i jego koleżanka Ora:

:loveu::loveu::loveu::loveu:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
o Panie! co to jst to na ostatnim zdjęciu :shock:

trudno stwierdzić, nie robiłam wykopalisk ;)
wyglądało to na padniętą świnię/dzika dobrze "zakonserwowaną" przez słoną wodę

Posted

Banerek juz wypatrzylam wczesniej i jestem pelna podziwu[ mnie moj i robila i wstwiala bardzo donra dusza!!!! i wiem ile ja to kosztowalo!!!!]

bardzo mnie sie podoba banerek a zdjecia z koleznaka wieksza i ta ruda, sa fajne!!! za to morski wilk Felutek jest super cudny!!!!
no na plazach zawsze mozna znalezc ciekawe rzeczy !!!! i rozniste niestety

pieknie prosze podrapac Felusia od nas

Posted

ehhh Felek jest dziś tak wymiziany, wygłaskany, wydrapany i wyprzytulany, że ho ho ho

nie wiem co mu dziś było, może to pogoda tak na niego wpływa, ale pakował się co chwila na kolana, układał, zaczepiał i domagał głaskania albo leżał po prostu niczym jakies kocisko i sobie wzdychał :evil_lol: