Fides79 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 weszka Kto by pomyślał że ten groźny zwierz w kagańcu to sen sam słodki poczochraniec łóżkowy :smile: hihi ten "groźny" zwierz chodzi w kagańcu bo bardzo lubi wspomagać pracowników MZUK :roll: #Etna# A tak się przyjrzałam i faktycznie można by słupki zrobić na łapkach. Tylko troszkę odżywki i suszenia pod włos, a potem ciach! i są;-) taaa, troszkę suszenia pod włos :turn-l:już to widzę :roflt: Saththa http://desmond.imageshack.us/Himg580...pg&res=landing alescie się zgrali kolorystycznie :lol::lol: Quote
Fides79 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 #Etna# napisał(a):A co nie lubi suszarki pewnie:eviltong: suszarke toleruje, ale jak chce żeby stał przy obcinaniu kłaków na łapach, albo przy przeczesywaniu ich podczas suszenia to je podnosi :evil_lol: Quote
#Etna# Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Moja też tak robi, ale ja to wykorzystuje w ten sposób, że wtedy mogę podsuszyć od spodu. Po kilku sesjach smakołykowych sama kładzie łapkę na moją rękę i suszymy :) ale nie mogę powiedzieć żeby to uwielbiała. Też raczej toleruje. Warto się pokusić o takie małe udogodnienia bo efekt jest wtedy super. Żeby jeszcze sprawę uprościć to najpierw ją dobrze rozczesuje potem czeszę pod włos i jak już suszę to szczotka gładziutko przechodzi i o wiele rzadziej te łapki podnosi. Quote
Fides79 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 echh do mnie dociera lepiej jak mam zaprezentowane wizualnie :roll: Quote
Saththa Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 a mnie to się wydaje, że w 3 poście ejst historyjka gdzie był Felek :razz: Quote
Fides79 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 olaola31 fajny psiaczek, ze schroniska?:multi: dziękuje, nie, nie ze schroniska Saththa a mnie to się wydaje, że w 3 poście ejst historyjka gdzie był Felek :razz: dokładnie tak :cool3: Quote
Doginka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Fides79 napisał(a):echh do mnie dociera lepiej jak mam zaprezentowane wizualnie :roll: Postaram się kiedyś nagrać filmik jak ja to robię;-) A robię to tak: Kładę psa między nogi do góry łapami i suszę w stronę brzucha, czyli pod włos;-) Pies leży na grzbiecie i nieraz nawet zasypia podczas suszenia:roflt: - najczęściej zasypia mój Gordonek, bo on uwielbia suszenie w ten sposób:lol:;-) Quote
#Etna# Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Doginka napisał(a):Postaram się kiedyś nagrać filmik jak ja to robię;-) A robię to tak: Kładę psa między nogi do góry łapami i suszę w stronę brzucha, czyli pod włos;-) Pies leży na grzbiecie i nieraz nawet zasypia podczas suszenia:roflt: - najczęściej zasypia mój Gordonek, bo on uwielbia suszenie w ten sposób:lol:;-) Tak jeszcze nie próbowałam, a to może być całkiem fajny pomysł :) Ciekawa jestem jak na moją Etnę podziała. Quote
Fides79 Posted May 24, 2012 Author Posted May 24, 2012 no Sylwia, metoda super, ale mój Gamoń nie jest przyzwyczajony do tak ekstremalnych przeżyć ;) Quote
Doginka Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 Fides79 napisał(a):no Sylwia, metoda super, ale mój Gamoń nie jest przyzwyczajony do tak ekstremalnych przeżyć ;) To "Gamonia" przyzwyczajaj;-) Jak już załapie, ze go przyjemnie grzeje w brzuszek, to polubi;-) Quote
WATACHA Posted May 24, 2012 Posted May 24, 2012 he,he nie zamknęłaś okna, zrobił się przeciąg i oto masz efekt ;) http://desmond.imageshack.us/Himg151/scaled.php?server=151&filename=dscn1240o.jpg&res=landing Quote
jambi Posted May 26, 2012 Posted May 26, 2012 rozczochrany Felek bardzo mi się podoba :) ... klonik ;) doginka, może Kinga sie nie zna, może i ja się nie znam, ale... Felek nie ma włosa do slupków, serio serio ;) Quote
Fides79 Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 [video=youtube;ukK2QKsNM3s]http://www.youtube.com/watch?v=ukK2QKsNM3s&feature=youtu.be[/video] Quote
Doginka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 WATACHA napisał(a):he,he nie zamknęłaś okna, zrobił się przeciąg i oto masz efekt ;) http://desmond.imageshack.us/Himg151/scaled.php?server=151&filename=dscn1240o.jpg&res=landing Hahaha, Fajny koment:lol: jambi napisał(a):...doginka, może Kinga sie nie zna, może i ja się nie znam, ale... Felek nie ma włosa do slupków, serio serio ;) Patrzę na foty, oglądam filmiki i nadal się upieram, że można mu zrobić słupki:cool3: Oczywiście teraz Felek ma trochę źle cięte łapy, ale zapewniam, że można mu zrobić słupki - ma w miarę dużo włosa, tylko nieumiejętnie strzyżony;-) Ale i tak jest super:loveu: A z charakterku (widocznego na filmikach) przypomina mojego Lotinka:lol: Quote
Fides79 Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 wiem,że łapy nie są tak ciachnięte jak byc powinny, ale mój kregosłupek czasem daje mi się mocno we znaki:shake: jednak powiem, ze przecież Felka tnę sama dopiero od jakiegoś czasu i jak chodził na strzyżenie do fachowców to tez nigdy słupków nie miał:roll: Quote
Doginka Posted May 28, 2012 Posted May 28, 2012 Fides79 napisał(a):wiem,że łapy nie są tak ciachnięte jak byc powinny, ale mój kregosłupek czasem daje mi się mocno we znaki:shake: jednak powiem, ze przecież Felka tnę sama dopiero od jakiegoś czasu i jak chodził na strzyżenie do fachowców to tez nigdy słupków nie miał:roll: Ale ja Cię nie krytykuję, ja tylko próbuję , a właściwie zapewniam, że jak kiedyś dorwę Felka w swoje łapki, to zrobię mu słupki:lol::cool3: Quote
Fides79 Posted May 28, 2012 Author Posted May 28, 2012 Doginka napisał(a):Ale ja Cię nie krytykuję, ja tylko próbuję , a właściwie zapewniam, że jak kiedyś dorwę Felka w swoje łapki, to zrobię mu słupki:lol::cool3: nie widzę problemu :) Quote
jambi Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 to ja chcę to zobaczyć :p Kinga, to kiedy przyjeżdzasz do Wawki? ... uraczę Cię obiadkiem w odwecie ;) Quote
Fides79 Posted May 29, 2012 Author Posted May 29, 2012 jambi napisał(a):to ja chcę to zobaczyć :p Kinga, to kiedy przyjeżdzasz do Wawki? kurcze nie chcę Cię martwić, ale chyba nie prędko :roll: Quote
Tekla64 Posted May 29, 2012 Posted May 29, 2012 jaaa tu groza odwetami nie wiem czy powinnas sie ujawniac jak sie do tej w-wy wybierzesz hihihi ale slupki u Felicjana chcialabym zobaczyc Quote
Doginka Posted May 30, 2012 Posted May 30, 2012 Ale z niego psuja:roflt: http://desmond.imageshack.us/Himg209/scaled.php?server=209&filename=dscn1276c.jpg&res=landing Quote
Recommended Posts