Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

weszka
Kto by pomyślał że ten groźny zwierz w kagańcu to sen sam słodki poczochraniec łóżkowy :smile:

hihi ten "groźny" zwierz chodzi w kagańcu bo bardzo lubi wspomagać pracowników MZUK :roll:

#Etna#
A tak się przyjrzałam i faktycznie można by słupki zrobić na łapkach.
Tylko troszkę odżywki i suszenia pod włos, a potem ciach! i są;-)

taaa, troszkę suszenia pod włos :turn-l:już to widzę :roflt:

Saththa
http://desmond.imageshack.us/Himg580...pg&res=landing
alescie się zgrali kolorystycznie

:lol::lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

#Etna# napisał(a):
A co nie lubi suszarki pewnie:eviltong:

suszarke toleruje, ale jak chce żeby stał przy obcinaniu kłaków na łapach, albo przy przeczesywaniu ich podczas suszenia to je podnosi :evil_lol:

Posted

Moja też tak robi, ale ja to wykorzystuje w ten sposób, że wtedy mogę podsuszyć od spodu.
Po kilku sesjach smakołykowych sama kładzie łapkę na moją rękę i suszymy :)
ale nie mogę powiedzieć żeby to uwielbiała. Też raczej toleruje.
Warto się pokusić o takie małe udogodnienia bo efekt jest wtedy super.
Żeby jeszcze sprawę uprościć to najpierw ją dobrze rozczesuje potem czeszę pod włos i jak już suszę to szczotka gładziutko przechodzi i o wiele rzadziej te łapki podnosi.

Posted

olaola31
fajny psiaczek, ze schroniska?:multi:

dziękuje, nie, nie ze schroniska

Saththa
a mnie to się wydaje, że w 3 poście ejst historyjka gdzie był Felek :razz:

dokładnie tak :cool3:

Posted

Fides79 napisał(a):
echh do mnie dociera lepiej jak mam zaprezentowane wizualnie :roll:

Postaram się kiedyś nagrać filmik jak ja to robię;-)
A robię to tak: Kładę psa między nogi do góry łapami i suszę w stronę brzucha, czyli pod włos;-) Pies leży na grzbiecie i nieraz nawet zasypia podczas suszenia:roflt: - najczęściej zasypia mój Gordonek, bo on uwielbia suszenie w ten sposób:lol:;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Postaram się kiedyś nagrać filmik jak ja to robię;-)
A robię to tak: Kładę psa między nogi do góry łapami i suszę w stronę brzucha, czyli pod włos;-) Pies leży na grzbiecie i nieraz nawet zasypia podczas suszenia:roflt: - najczęściej zasypia mój Gordonek, bo on uwielbia suszenie w ten sposób:lol:;-)

Tak jeszcze nie próbowałam, a to może być całkiem fajny pomysł :)
Ciekawa jestem jak na moją Etnę podziała.

Posted

Fides79 napisał(a):
no Sylwia, metoda super, ale mój Gamoń nie jest przyzwyczajony do tak ekstremalnych przeżyć ;)

To "Gamonia" przyzwyczajaj;-) Jak już załapie, ze go przyjemnie grzeje w brzuszek, to polubi;-)

Posted

rozczochrany Felek bardzo mi się podoba :) ... klonik ;)

doginka, może Kinga sie nie zna, może i ja się nie znam, ale... Felek nie ma włosa do slupków, serio serio ;)

Posted

WATACHA napisał(a):
he,he nie zamknęłaś okna, zrobił się przeciąg i oto masz efekt ;)

http://desmond.imageshack.us/Himg151/scaled.php?server=151&filename=dscn1240o.jpg&res=landing

Hahaha, Fajny koment:lol:
jambi napisał(a):
...doginka, może Kinga sie nie zna, może i ja się nie znam, ale... Felek nie ma włosa do slupków, serio serio ;)

Patrzę na foty, oglądam filmiki i nadal się upieram, że można mu zrobić słupki:cool3:
Oczywiście teraz Felek ma trochę źle cięte łapy, ale zapewniam, że można mu zrobić słupki - ma w miarę dużo włosa, tylko nieumiejętnie strzyżony;-)
Ale i tak jest super:loveu: A z charakterku (widocznego na filmikach) przypomina mojego Lotinka:lol:

Posted

wiem,że łapy nie są tak ciachnięte jak byc powinny, ale mój kregosłupek czasem daje mi się mocno we znaki:shake:
jednak powiem, ze przecież Felka tnę sama dopiero od jakiegoś czasu i jak chodził na strzyżenie do fachowców to tez nigdy słupków nie miał:roll:

Posted

Fides79 napisał(a):
wiem,że łapy nie są tak ciachnięte jak byc powinny, ale mój kregosłupek czasem daje mi się mocno we znaki:shake:
jednak powiem, ze przecież Felka tnę sama dopiero od jakiegoś czasu i jak chodził na strzyżenie do fachowców to tez nigdy słupków nie miał:roll:

Ale ja Cię nie krytykuję, ja tylko próbuję , a właściwie zapewniam, że jak kiedyś dorwę Felka w swoje łapki, to zrobię mu słupki:lol::cool3:

Posted

Doginka napisał(a):
Ale ja Cię nie krytykuję, ja tylko próbuję , a właściwie zapewniam, że jak kiedyś dorwę Felka w swoje łapki, to zrobię mu słupki:lol::cool3:

nie widzę problemu :)