Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='#Etna#']Czemu u mnie nie ma tyle atrakcji? ;)
My się musimy zadowolić piękną pogodą, spacerami i wycieczkami rowerowymi po lesie.
Ludzi nie wiele lub zero. hehe[/QUOTE]

wolałabym piękną pogodę i spacery po łąkach bez wielkiego i chwilami niezbyt kulturalnego tłumu :roll:
chętnie się zamienię:cool3:

znalazłam dziś chwilę i zgrałam wczorajsze poranne filmiki:

[video=youtube;j7OEBbSewE8]http://www.youtube.com/watch?v=j7OEBbSewE8&feature=youtu.be[/video]

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ja tyz jednak stanowczo wole samotnosc w lesie a jak sa rowery i psy to juz jestem calkiem usatysfakcjonowana

przyjaciolka namawia nas na pobyt w trojemiscie coby na jarmark dominikanski wpasc a ja jej na to ze mieszkajac tam bylam na jarmarku moze ze trzy razy i .... straczy

Posted

przyjaciolka namawia nas na pobyt w trojemiscie coby na jarmark dominikanski wpasc

ech ja bym sie chetnie wybrała na taki jarmark, tylko najpierw musiałabym napasć na jakis mały bank, albo listonosza z emeryturami :evil_lol: no ale chetna jestem, bo nigdy na takim wydarzeniu nie byłam

Cudny Felus ale z mordki wydaje m isię, ze już zarósł :smile:

eee wydaje Ci sie ;)

Posted

[quote name='Tekla64']no wiesz psujesz wizerunek Felicjana wsatwiajac takie nieuczesane zdjecia z samiutkiego ranka
hihihi zarypiscie wyglada[/QUOTE]

hihi specjalnie "polowałam" na tą jego pomiętoloną na różne strony brode, bo z reguły jak ja wstaje to on tez sie rusza i sie otrzepuje i broda-krzak znika :lol:

Posted

Felosława chętnie dorwałabym w swoje rączki i zrobiła mu słupki na łapkach:lol: On ma włos idealny do takich słupków - wyszłoby jak u Gordonka;-)

A na filmiku widzę totalny brak konsekwencji;-) Jak raz mówisz Felek chodź tu, daj piłę, to nie powtarzaj tego w kółko, bo on koduje sobie w łepetynie, że tą komendę można ignorować, bo Pańcia tylko tak się bawi. Powinnaś wydać komendę daj piłę i jak Felek jej nie oddaje, to powinnaś stanowczo zażądać i zabrać mu tę piłeczkę;-) Ale to tak na marginesie:lol:

Posted

Sylwia muszę przyznać, że chętnie bym zobaczyła efekt takiego felkowego "wpadnięcia w Twoje ręce", osobiście uważam, że jednak F nie ma włosa na słupki, ale może sie nie znam;)

gdy braliśmy inną piłkę na spacery, to F oddawał ją bez problemów, a ta niesamowicie piszczy i wyślizguje mu się z pyska, bo jest gładka i dla tego strasznie jest nią podjarany i nie chce oddawać
po prostu zakochał się w tej piłeczce "pyszczku"-Trixie:evil_lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
Sylwia muszę przyznać, że chętnie bym zobaczyła efekt takiego felkowego "wpadnięcia w Twoje ręce", osobiście uważam, że jednak F nie ma włosa na słupki, ale może sie nie znam;)...

Się nie znasz:roflt: Zapewniam Cię, że zrobiłabym Felkowi super słupki - to kwestia cięcia;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Się nie znasz:roflt: Zapewniam Cię, że zrobiłabym Felkowi super słupki - to kwestia cięcia;-)

nie bede się upierać, to mój pierwszy sznup, nie mam tez takiego doświadczenia jak Ty, może kiedyś nadarzy się jakaś okazja ;)

Posted

Widzę, że piłki - pyszczki biją rekordy popularności:cool3:
No chyba też będę zmuszona taką kupić :P
A tak się przyjrzałam i faktycznie można by słupki zrobić na łapkach.
Tylko troszkę odżywki i suszenia pod włos, a potem ciach! i są;)