Fides79 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [quote name='#Etna#']Czemu u mnie nie ma tyle atrakcji? ;) My się musimy zadowolić piękną pogodą, spacerami i wycieczkami rowerowymi po lesie. Ludzi nie wiele lub zero. hehe[/QUOTE] wolałabym piękną pogodę i spacery po łąkach bez wielkiego i chwilami niezbyt kulturalnego tłumu :roll: chętnie się zamienię:cool3: znalazłam dziś chwilę i zgrałam wczorajsze poranne filmiki: [video=youtube;j7OEBbSewE8]http://www.youtube.com/watch?v=j7OEBbSewE8&feature=youtu.be[/video] Quote
Fides79 Posted May 20, 2012 Author Posted May 20, 2012 [video=youtube;2XFrenJxXvA]http://www.youtube.com/watch?v=2XFrenJxXvA&feature=youtu.be[/video] Quote
Tekla64 Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 ja tyz jednak stanowczo wole samotnosc w lesie a jak sa rowery i psy to juz jestem calkiem usatysfakcjonowana przyjaciolka namawia nas na pobyt w trojemiscie coby na jarmark dominikanski wpasc a ja jej na to ze mieszkajac tam bylam na jarmarku moze ze trzy razy i .... straczy Quote
Saththa Posted May 20, 2012 Posted May 20, 2012 Cudny Felus ale z mordki wydaje m isię, ze już zarósł :) ja tłumów tez nie lubię :) Quote
Fides79 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 przyjaciolka namawia nas na pobyt w trojemiscie coby na jarmark dominikanski wpasc ech ja bym sie chetnie wybrała na taki jarmark, tylko najpierw musiałabym napasć na jakis mały bank, albo listonosza z emeryturami :evil_lol: no ale chetna jestem, bo nigdy na takim wydarzeniu nie byłam Cudny Felus ale z mordki wydaje m isię, ze już zarósł :smile: eee wydaje Ci sie ;) Quote
Fides79 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 uwaga, uwaga oto TROLL poranny :crazyeye::lol: po ciężkiej pracy - zgniataniu butelki po widzie mineralnej - należy odpocząć ;) Quote
Fides79 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 mam coś w grzywce :oops: ciemu siedzisz na podłodze? wygodnie Ci tam? Ty to Pańcia czasem siem dziwnie ziachowujess cio tam masz?? pokasz! Quote
Fides79 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 łapy, łapy, 4 łapy ;) widzem Was :diabloti: a może wejdem na kolanko Pańci? :cool3: eejj coś mało stabilne mas te kolana :watpliwy: Quote
Margi Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Troll poranny jest najcudowniejszy na świecie.:loveu: Uwielbiam Felusia w sesji łóżkowej,jest wtedy taki do pieszczenia.:lol: Quote
Fides79 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 ha ha Troll był jeszcze mocno zaspany i nie bardzo wiedział co sie dzieje :evil_lol: Quote
dagg Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg822/scaled.php?server=822&filename=dscn1238h.jpg&res=landing hahaha ja z rana mam coś podobnego, tylko że na głowie a nie na brodzie ;) Quote
zerduszko Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Jaki malutki pieseczek :) http://desmond.imageshack.us/Himg151/scaled.php?server=151&filename=dscn1240o.jpg&res=landing Quote
Tekla64 Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 no wiesz psujesz wizerunek Felicjana wsatwiajac takie nieuczesane zdjecia z samiutkiego ranka hihihi zarypiscie wyglada Quote
Fides79 Posted May 21, 2012 Author Posted May 21, 2012 [quote name='Tekla64']no wiesz psujesz wizerunek Felicjana wsatwiajac takie nieuczesane zdjecia z samiutkiego ranka hihihi zarypiscie wyglada[/QUOTE] hihi specjalnie "polowałam" na tą jego pomiętoloną na różne strony brode, bo z reguły jak ja wstaje to on tez sie rusza i sie otrzepuje i broda-krzak znika :lol: Quote
Saththa Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Super relacja Twoich dziwnych zachowań ;) I Banerek super ;) Quote
#Etna# Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Boski jest! Ja uwielbiam takie rozczochrańce:loveu: Jak Etna się położy z mokrą brodą to z rana wygląda tak samo i to rozkoszny widok jak taki czocher wpada polizać pańcie;) http://desmond.imageshack.us/Himg151/scaled.php?server=151&filename=dscn1240o.jpg&res=landing no sama słodycz:) Quote
Doginka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Felosława chętnie dorwałabym w swoje rączki i zrobiła mu słupki na łapkach:lol: On ma włos idealny do takich słupków - wyszłoby jak u Gordonka;-) A na filmiku widzę totalny brak konsekwencji;-) Jak raz mówisz Felek chodź tu, daj piłę, to nie powtarzaj tego w kółko, bo on koduje sobie w łepetynie, że tą komendę można ignorować, bo Pańcia tylko tak się bawi. Powinnaś wydać komendę daj piłę i jak Felek jej nie oddaje, to powinnaś stanowczo zażądać i zabrać mu tę piłeczkę;-) Ale to tak na marginesie:lol: Quote
Fides79 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Sylwia muszę przyznać, że chętnie bym zobaczyła efekt takiego felkowego "wpadnięcia w Twoje ręce", osobiście uważam, że jednak F nie ma włosa na słupki, ale może sie nie znam;) gdy braliśmy inną piłkę na spacery, to F oddawał ją bez problemów, a ta niesamowicie piszczy i wyślizguje mu się z pyska, bo jest gładka i dla tego strasznie jest nią podjarany i nie chce oddawać po prostu zakochał się w tej piłeczce "pyszczku"-Trixie:evil_lol: Quote
Fides79 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 dzisiejsze, telefonowe, jeszcze gorące ;) Quote
Doginka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Fides79 napisał(a):Sylwia muszę przyznać, że chętnie bym zobaczyła efekt takiego felkowego "wpadnięcia w Twoje ręce", osobiście uważam, że jednak F nie ma włosa na słupki, ale może sie nie znam;)... Się nie znasz:roflt: Zapewniam Cię, że zrobiłabym Felkowi super słupki - to kwestia cięcia;-) Quote
Fides79 Posted May 23, 2012 Author Posted May 23, 2012 Doginka napisał(a):Się nie znasz:roflt: Zapewniam Cię, że zrobiłabym Felkowi super słupki - to kwestia cięcia;-) nie bede się upierać, to mój pierwszy sznup, nie mam tez takiego doświadczenia jak Ty, może kiedyś nadarzy się jakaś okazja ;) Quote
Saththa Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 http://desmond.imageshack.us/Himg580/scaled.php?server=580&filename=dsc0207lx.jpg&res=landing alescie się zgrali kolorystycznie :) A ja się nie zgodze z zabieraniem stanowczym piłki. To podważa zaufanie. Komu F ma ufac jak nie Kindze? Wymienić na smaka, inną zabawkę. Nic na siłe. tez na marginesie :lol: Quote
weszka Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Kto by pomyślał że ten groźny zwierz w kagańcu to sen sam słodki poczochraniec łóżkowy :) Quote
#Etna# Posted May 23, 2012 Posted May 23, 2012 Widzę, że piłki - pyszczki biją rekordy popularności:cool3: No chyba też będę zmuszona taką kupić :P A tak się przyjrzałam i faktycznie można by słupki zrobić na łapkach. Tylko troszkę odżywki i suszenia pod włos, a potem ciach! i są;) Quote
Recommended Posts