Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']oj to prawda :p
sędzina wyraźnie powiedziała, że suni potrzeba trochę czasu
aczkolwiek nie obyło się bez złośliwych komentarzy innych hodowców stojących przy ringu :roll:
Żeby kolor na grzbiecie został, a znaczenia się rozjaśniły, to ci sami hodowcy mieliby czego zazdrościć, bo Kony ma zajeczarny grzbiet i ostry włos:lol: Szkoda, że taka ciemna jest:sad:
Teraz będzie wyrwana na łyso, ale wątpię czy szybko nabierze jasności, bo to chyba jeszcze utrwali ciemniejszy kolor:cool3:

Tak wyglądała w Częstochowie i tam zajęła lokatę 2 i dostała ocenę doskonałą:lol:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']I jakbym siebie słyszała, z tym, że zamiast "dawaj patyk" ja wołam dawaj badyla:roflt:[/QUOTE]

a ja 'dawaj kija' :D albo 'przynieś drewno' :lol:

a Feluś jaki uradowany, że się tarza huhu. i widzę, że też się wypasa :)

Posted

Ale nam zafundowałaś super fotorelację z wystawy, z przyjemnością obejrzałam zwłaszcza olbrzymy, i uśmiałam się z opowieści o pani towarzyszącej :evil_lol:.
Kony mi się bardzo podoba tak umaszczona, jest oryginalna i inna niż wszystkie.
Parkowe fotki Felkowe też fajne, wiosenne ;)

Posted

[quote name='zerduszko']Na moje, bo podobno to było okropne zawody od strony organizacyjnej.[/QUOTE]

stronę organizacyjną akurat trudno mi oceniać, ale pogoda mogła sie dawać we znaki, pierwszego dnia skwar, drugiego zimno:roll:

Posted

Wspaniała fotorelacja z wystawy:loveu:
http://desmond.imageshack.us/Himg254/scaled.php?server=254&filename=dscn1092.jpg&res=landing
oczy nacieszyłam, ale ten pies to po prostu cudo!!!! i ten grooming :Mdleje:

Felutek widzę się pasie na trawce hehe
Ja mam psa pielącego i wyjada tylko perz (zielsko paskudne) ;)
http://desmond.imageshack.us/Himg841/scaled.php?server=841&filename=dsc0196be.jpg&res=landing
Ja cie jaki badyl:-o mały lubi duże, a co tam sobie będzie żałował;)

Posted

A ten Pan co to się tak chowa co taki nieśmiały :lol:?

no nic na to nie poradzę, jak to wczoraj stwierdził "nie lubi być upubliczniany" :roll::siara:
i jak to mówi Magda "co zrobisz, jak nic nie zrobisz" :niewiem:

Ja cie jaki badyl:-o mały lubi duże, a co tam sobie będzie żałował;-)

powiem Ci, że sama się przeraziłam i zdziwiłam jak zobaczyłam najpierw lecący a potem że F go ciągnie, ale pomimo gabarytów badylek okazał się byc w środku mocno wyschnięty i spróchniały i był lekki :lol:

Posted

[quote name='Fides79']mogę wziąść, pod warunkiem, ze żaden dog nie będzie mi "wjeżdżał" w nogi i że Melisa nie będzie chętna żeby mi zjesc aparat :lol:[/QUOTE]

Wiesz, kochana. Tego akurat obiecać Ci nie mogę. :wink::megagrin::grin::mdrmed:

Posted

[quote name='patusiove']Wiesz, kochana. Tego akurat obiecać Ci nie mogę. :wink::megagrin::grin::mdrmed:[/QUOTE]

wiem wiem, ale ja już zaczynam mieć stany lękowe jak widzę rozpędzone psy biegnące w moją stronę :crazyeye:

Posted

jaaa ile zdjec i wystawowych i towarzyskich [ z rozesmianym pycholem znajomym hihihi] i Felicjana na wypasie

nooo fajnie macie
moze wkoncu sie zrobi jakas pogoda ? bo szczerze mowac mam juz dosc tych przewalek

Posted

no wczoraj sie aura trochę poprawiła, dziś tez całkiem przyjemnie, mamy w Łodzi masę atrakcji, mnóstwo ludzi na ulicach i ogólnie jeden wielki kocioł aaaa:roll:

mam filmiki z wczorajszego spaceru i kilka zdjęć z dzisiaj, tylko jakoś mi czasu brak na zgranie i wstawienie :oops:

Posted

[quote name='Fides79']no wczoraj sie aura trochę poprawiła, dziś tez całkiem przyjemnie, mamy w Łodzi masę atrakcji, mnóstwo ludzi na ulicach i ogólnie jeden wielki kocioł aaaa:roll:

mam filmiki z wczorajszego spaceru i kilka zdjęć z dzisiaj, tylko jakoś mi czasu brak na zgranie i wstawienie :oops:[/QUOTE]

dobrze że mieszkam na obrzeżach
wracałam dzisiaj z agility i musiałam przejechać przez centrum. masakra:)

Posted

[quote name='Tekla64']a co sie u was dzieje???? czemu nagle macie pelno na ulicach?[/QUOTE]

są juwenalia Politechniki, tzw Święto Łodzi i urodziny CH Manufaktura ( z reguły były robione jako jedna impreza, ale ktoś z kimś sie nie dogadała i są dwie) i jeszcze Ogólnopolska Noc Muzeów

Posted

Czemu u mnie nie ma tyle atrakcji? ;)
My się musimy zadowolić piękną pogodą, spacerami i wycieczkami rowerowymi po lesie.
Ludzi nie wiele lub zero. hehe