Doginka Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Wow, ale masz fajne, grube włosy:loveu: Uwielbiam warkocze francuskie:lol: Quote
Fides79 Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 Malutki ten trójkącik ;-), idź na całość wygól sobie pół głowy :smile: sama sobie ogól :eviltong: pół to ja sobie mogę nóg ogolić :cool3::evil_lol: Wow, ale masz fajne, grube włosy:loveu: Uwielbiam warkocze francuskie:lol: echh to już nie to co miałam kiedyś, było ich prawie o połowę więcej :roll: ja tez bardzo lubię dobierańce, ale mam dwie lewe ręce i nie potrafię tak sama :shake: Quote
Culineo Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 ja miałam pół głowy wygolone do łysa, a teraz... wyglądam jakby mi się futro przyczepiło :lol: bo to nie wygląda fajnie jak odrasta :) Quote
ulana Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Felutek jest niesamowicie spokojny z tą butlą. Patrzę z podziwem, bo… dla mojego Zibulca taka butelka to okazja do: - turlania jej łapą, nosem, uchem, ogonem, czym się da, - szczekania w międzyczasie żeby była grzeczna i nie uciekała, - warczenia głębokim basem niby super olbrzym kiedy jednak ucieknie pod szafę, - kłapania pyskiem i łapania tego i owego łącznie z obrusem, bo wszak wszystko tak podobne do tej butelki i pomylić się łatwo, - hałasu, hałasu i jeszcze raz hałasu dla dodania sobie animuszu przy walce z tą bestią, - dzikich biegów i skoków w różne strony, których głęboka filozofia wciąż pozostaje dla mnie zagadką, - tajemniczego rozmnażania się w dzikie stado przynajmniej pięciu szalonych psów. Oj, nigdy, nigdy butelka nie jest gryzaczkiem.:shake: A tu Felutkowi mówi się o rozrabianiu, kiedy mu zaledwie zabawka spadła z tapczanu… Cóż za niesprawiedliwość... ;) Quote
WATACHA Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Fides79 napisał(a):sama sobie ogól :eviltong: pół to ja sobie mogę nóg ogolić :cool3::evil_lol: A dasz fotę ?;) Quote
#Etna# Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Widzę, że golenie to i Panią i psa załapało:eviltong: Już pisałam na fb fryzurka super! No a pies to wiadomo, że piękny taki zrobiony :) Quote
Fides79 Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 ponieważ była u nas od rana cudna pogoda to wybrałam się na wycieczkę w takie oto miejsce Quote
#Etna# Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Ale przyjemnie! http://desmond.imageshack.us/Himg137/scaled.php?server=137&filename=dscn0591l.jpg&res=landing I te magnolie:loveu: uwielbiam. Quote
Doginka Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Magnolie są śliczne, a miejsce bajkowo-kolorowe:loveu: Quote
WATACHA Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 A Feluś się nie załapał na tak piękną wycieczkę :)? Quote
Fides79 Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 WATACHA napisał(a):A Feluś się nie załapał na tak piękną wycieczkę :)? no niestety nie, po pierwsze bardzo by się męczył bo było okropnie gorąco a po drugie nie wolno tam wchodzić z psami Quote
Margi Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Wycieczka była na pewno fajna i przyjemna.:lol: http://desmond.imageshack.us/Himg40/scaled.php?server=40&filename=dscn0579y.jpg&res=landing Lubię takie strumyczki Ajajaj i magnolie i floksy dywanowe.Cudne. Quote
ulana Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Magnolie, magnolie :loveu: Cóż to za bajeczne miejsce? Quote
Fides79 Posted May 5, 2012 Author Posted May 5, 2012 ulana napisał(a):Magnolie, magnolie :loveu: Cóż to za bajeczne miejsce? Arboretum SGGW w Rogowie Quote
ulana Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 O, wybieram się tam już jakiś czas, bo zdjęcia na stronce mają kuszące, a teraz te Twoje... Ale jakoś nie mogę dojechać. Nawet do Powsina nie dotarłam w tym roku na magnolie:( No tak, to Felutek musiał zostać w domu - nie wolno znaczyć okazów botanicznych ;) Quote
eria Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 magnolie przecudne te kwiaty mają, ale po cholerę komu drzewo, którym można się cieszyć dzień czy dwa :evil_lol: nie chciałabym ;) Quote
Fides79 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 no my też trafiliśmy już po najlepszym okresie kwitnienia :roll: a teraz czwartkowe - świąteczne szaleństwa parkowe: [video=youtube;Z1sY-7qVTPU]http://www.youtube.com/watch?v=Z1sY-7qVTPU&feature=youtu.be[/video] a wczoraj i dzisiaj spędziłam na XX Międzynarodowej Wystawie Psów Rasowych w Łodzi dziś towarzyszyła mi Kasia - Jambi, troszkę zmokłyśmy (ale tylko odrobinkę), troszkę zmarzłyśmy (bo wiał zimny wiatr i były chmury), ale ja uważam ten dzień za udany :p a zdjęcia Wam pokażę, jak je zgram i przejrzę ;) Quote
Saththa Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 ale ładne miejsce ;) No i wystawa ahhh ja już odliczam czas do szczecinskiej wystawy :) a trojkącik taki nierówny trochu :evil_lol: Quote
Fides79 Posted May 6, 2012 Author Posted May 6, 2012 Saththa napisał(a):ale ładne miejsce ;) hmm a które miejsce masz na myśli? No i wystawa ahhh ja już odliczam czas do szczecinskiej wystawy :) a kiedy macie? a trojkącik taki nierówny trochu :evil_lol: ojj troszku, ale Feluś przyzwyczajony na szczęście ;) Quote
Recommended Posts