Fides79 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 no masz, to już nawet porz*gać sobie i pochorować dłużej nie można?? przekupy wstrętne, spisek jakiś uknuły eria ale jesteście okropne :evil_lol: właśnie :eviltong: Quote
Saththa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Fides79 napisał(a):no masz, to już nawet porz*gać sobie i pochorować dłużej nie można?? przekupy wstrętne, spisek jakiś uknuły właśnie :eviltong: Ooooooooo nie żadnych spisków... my się tylko zastanawiamy czy zaczynac wyprawkę zbierac :evil_lol: ŻADNYC POKRETNYCH- NIC SS :evil_lol: Quote
WATACHA Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 W końcu widzę gdzieś wesoło :) Zdrowiej troszkę szybciej ;) Quote
jambi Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 no właśnie, przynajmniej nie gadaja o tych chorujących psach ;) eria napisał(a):wiem coś o tej życiowości - u nas w pracy ciąża się przenosi przez wspólne kubki do kawy:diabloti: aktualnie mamy w pracy 6 dziewczyn albo w ciąży albo już świeżo po porodzie, jedna po drugiej zachodziły :diabloti: uuuuu Ania, to Ty musisz uważać.... :razz: Saththa napisał(a):Ooooooooo nie żadnych spisków... my się tylko zastanawiamy czy zaczynac wyprawkę zbierac :evil_lol: SS :evil_lol: Sandra, zacząć możemy, zawsze sie ktoś trafi ;) .... najwyżej u siebie zostawisz :diabloti: Quote
Fides79 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Sandra, zacząć możemy, zawsze sie ktoś trafi ;-) .... najwyżej u siebie zostawisz :diabloti: hihihi se se se se se :evil_lol::evil_lol: Quote
Saththa Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='jambi'] Sandra, zacząć możemy, zawsze sie ktoś trafi ;) .... najwyżej u siebie zostawisz :diabloti: [quote name='Fides79']hihihi se se se se se :evil_lol::evil_lol: tfu tfu na psa UROK- ja mam wymagającego głupowatego, młdoego spa :lol: ja nie moge : Quote
Saththa Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 [quote name='jambi']możesz :p ............. Nie mogę :) i wypluj te słowa;) Quote
jambi Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 Saththa napisał(a):Nie mogę :) i wypluj te słowa;) a Ty chcesz żeby mnie z roboty wyrzucili za plucie??? :splat: ... a prawda, nie mają mnie co wyrzucać... dobra, to co mam wypluć? :grins: Quote
Fides79 Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Saththa jambi możesz :-P ............. Nie mogę :smile: i wypluj te słowa;-) Sandruś możesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz :diabloti: Quote
Saththa Posted April 18, 2012 Posted April 18, 2012 jambi napisał(a):a Ty chcesz żeby mnie z roboty wyrzucili za plucie??? :splat: ... a prawda, nie mają mnie co wyrzucać... dobra, to co mam wypluć? :grins: Tak bardzo prsze wypluj :) Fides79 napisał(a):Sandruś możesz, tylko jeszcze o tym nie wiesz :diabloti: to nie ejst dobry czas ani miejsce ani tym bardziej czas. Ja potzrebuje jeszcze trochę czasu... najlepiej dziesieciolecia. Quote
jambi Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 no miejsce to faktycznie... w pracy w końcu jesteś, ale czas? co ma do tego czas? iiii tam, nie przekonujesz mnie :eviltong: Quote
Saththa Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 jambi napisał(a):no miejsce to faktycznie... w pracy w końcu jesteś, ale czas? co ma do tego czas? iiii tam, nie przekonujesz mnie :eviltong: W domu juz byłam :lol: Quote
Fides79 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 a ja mam dla Was niespodziankę :p [video=youtube;d4mPsEHl1eE]http://www.youtube.com/watch?v=d4mPsEHl1eE&feature=youtu.be[/video] Quote
Fides79 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 [video=youtube;BSQ6mrsyAA4]http://www.youtube.com/watch?v=BSQ6mrsyAA4&feature=youtu.be[/video] Quote
Fides79 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 w bonusie mały łóżkowy troll ;) troll w wersji na cyborga :lol: Quote
malawaszka Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 ale ganiają fajnie :loveu: włączyłam dźwięk i oczywiście cały dom mi już szczeka :D Quote
Fides79 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 hi hi hi musisz używać słuchawek ;):evil_lol: Quote
#Etna# Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Jestem i oglądam sobie :) Filmiki bomba! Uwielbiam patrzeć jak psy tak ganiają. Feluś jaka owieczka:roll: Quote
Fides79 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 Feluś jaka owieczka:roll: już niedługo :knuje: Quote
Saththa Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Fides79 napisał(a):już niedługo :knuje: heheh ja go w ogóle nie poznaję jak ejst taka owca ;) pamietam go ze spotkania takiego hmmm kruchego ;) Quote
ulana Posted April 20, 2012 Posted April 20, 2012 Ale ganiają radośnie:) W pierwszej chwili myślałam, że za bańkami hihi. Quote
Fides79 Posted April 20, 2012 Author Posted April 20, 2012 heheh ja go w ogóle nie poznaję jak ejst taka owca ;-) hihi nie przejmuj sie, nie Ty jedna, znajomi z parku tez go nie poznają ;) Ale ganiają radośnie:smile: W pierwszej chwili myślałam, że za bańkami hihi. bańki na spacerze nie wzbudziły psiego entuzjazmu a w domu jak F takie puściłam to sie bał :-o:nerwy::scared: Quote
Recommended Posts