Saththa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 jambi napisał(a):wiesz, po tym w jaki sposób zostało to nam przedstawione, to jedyna jaka przyszła mi do głowy ;) heheheeh Kingaaaa... wiec jak? :razz:?:) Quote
Fides79 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Kasiu i Sandro juz wyjaśniam, Aria to nasza nowa koleżanka spacerowa, mieszka ze swoim pańciostwem kilka bram od nas ;) Quote
Saththa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Fides79 napisał(a):Kasiu i Sandro juz wyjaśniam, Aria to nasza nowa koleżanka spacerowa, mieszka ze swoim pańciostwem kilka bram od nas ;) Aaaaaaaaaaaaaaaaaa Kasia zamęt wprowadza :evil_lol::) Quote
Fides79 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Saththa napisał(a): Kasia zamęt wprowadza :evil_lol::) hihi Kasia tak lubi ;):p:lol: Quote
Doginka Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 Zjadło z życia forumowego 10 dni:lol::hmmmm: Quote
Fides79 Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 kuźwa :angryy: moze trzeba poszukać sobie jakiegos inszego forum, gdzie nie bedzie takich cyrków :mad::angryy::angryy::shake: Quote
dagg Posted April 14, 2012 Posted April 14, 2012 Wszyscy teraz mówią o odchodzeniu, ale chyba nie ma drugiego takiego miejsca - z tak dużą ilością użytkowników? Quote
ulana Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 Uuu. Nie ma już podwójnego Felka... Fides wrzuć go znowu, please, bo jeszcze uwierzę, że to złudzenie było albo co gorsza omamy. Quote
jambi Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 nie tylko podwójnego Felka nie ma :angryy: Doginka napisał(a):Zjadło z życia forumowego 10 dni:lol::hmmmm: no zjadło, a tego nie zjadło.... Saththa napisał(a):Kasia zamęt wprowadza :evil_lol::) Fides79 napisał(a):hihi Kasia tak lubi ;):p:lol: ciekawa rzecz :diabloti: Quote
Tekla64 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 hihihi no i czekamy na jakies wiesci o Felku i Kindze bo jakos znowu zamilki Quote
Fides79 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 no cóż, Kinga dalej choruje, chwilami jest ciut lepiej zeby na drugi dzień sie pogorszyło :shake: ostatnimi czasy często prowadzę "intymne" zwierzenia a muszlą (tak tą muszlą:roll:) dalej mam zwolnienie a Felek dalej chodzi na spacery z moją ciocią:p Quote
Margi Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Współczuję,widać dopadła Cię jelitówka,tylko trochę jakby długo to trwa. Jadnak mam nadzieję,że szybko się skończy i będziesz zdrowa. Quote
Fides79 Posted April 17, 2012 Author Posted April 17, 2012 nie, to nie jelitówka, jakieś inne upierdliwe cholerstwo :roll: Quote
Tekla64 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 no to powodzenia w tych zwierzeniach i poprawy szybkiej a skutecznej ale czasem sie odezwij!!! Quote
eria Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Mnie dopadła jelitówka dziś nad ranem, wyraźnie zaraziłam się od koleżanki w pracy,która wczoraj miała dokładnie identyczne objawy. Jakby tego było mało, na pocieszenie Ci powiem,że mam 'globusa' i jak nigdy napierdziela mi brzuch. Wsie plagi egipskie. a o odchodzeniu zawsze jest mowa jak dogo szwankuje i jak się ujawnia brak szacunku adminów do użytkowników, ja tam mam jeszcze jedno, mniejsze, bardziej przyjazne, wręcz rodzinne forum w zanadrzu i zawsze nadrabiam wszystkie zaległości tam jak dogo nie działa ;) Quote
malawaszka Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Fides79 napisał(a):nie, to nie jelitówka, jakieś inne upierdliwe cholerstwo :roll: uuuuu Kinga... a może chcesz nam coś powiedzieć???? Quote
Margi Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 malawaszka napisał(a):uuuuu Kinga... a może chcesz nam coś powiedzieć???? Nie miałam odwagi o to zapytać,ale też tak pomyślałam :evil_lol: Quote
Saththa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Fides79 napisał(a):nie, to nie jelitówka, jakieś inne upierdliwe cholerstwo :roll: eria napisał(a):Mnie dopadła jelitówka dziś nad ranem, wyraźnie zaraziłam się od koleżanki w pracy,;) Tazzio wczoraj zadek dzis wymiotuje ehhhh tak na poprawe anstroju :P malawaszka napisał(a):uuuuu Kinga... a może chcesz nam coś powiedzieć???? eria napisał(a):ale jesteście okropne :evil_lol: Tez pomyslałam też :lol: Jakie okropne? Toż to życiowe ;p Quote
eria Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 wiem coś o tej życiowości - u nas w pracy ciąża się przenosi przez wspólne kubki do kawy:diabloti: aktualnie mamy w pracy 6 dziewczyn albo w ciąży albo już świeżo po porodzie, jedna po drugiej zachodziły :diabloti: myślę,że u Kingi kubki też mogły mieć wpływ :diabloti: Quote
Saththa Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 eria napisał(a):wiem coś o tej życiowości - u nas w pracy ciąża się przenosi przez wspólne kubki do kawy:diabloti: aktualnie mamy w pracy 6 dziewczyn albo w ciąży albo już świeżo po porodzie, jedna po drugiej zachodziły :diabloti: myślę,że u Kingi kubki też mogły mieć wpływ :diabloti: Ooooooooooo Matko... Normalnie bym kubek na łancuszku na szyi nosiła :evil_lol: i pod pradem na wszelki Wu :) Quote
Tekla64 Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Anus to ty uwazaj na kubki krzesla i co tam jeszcze!!!!! no chyba ze chcesz Quote
Recommended Posts