Tekla64 Posted March 31, 2012 Posted March 31, 2012 no za zdjeciami to my tesknimy za Felicjanem nawte utuczonym hihihi ale wazne coby sie nam ukazal wietrznie mokro i malo ciekawie na zewnatrz Quote
Doginka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Tekla64 napisał(a):...wietrznie mokro i malo ciekawie na zewnatrz Pewnie dlatego nie ma fot;-) Quote
Fides79 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 fot nie ma ale są za to filmiki :) domowy: [video=youtube;mRDp3qTggkM]http://www.youtube.com/watch?v=mRDp3qTggkM&feature=youtu.be[/video] Quote
Fides79 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 parkowy z piłeczką: [video=youtube;tHEJ_IrkS68]http://www.youtube.com/watch?v=tHEJ_IrkS68&feature=youtu.be[/video] Quote
Fides79 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 i parkowy z psim towarzystwem: [video=youtube;HNpWP6vt-rM]http://www.youtube.com/watch?v=HNpWP6vt-rM&feature=youtu.be[/video] namęczyłam się odrobinkę, bo filmy nie chciały się wgrać, gdyż po "chińskich" zmianach jakie wprowadziło dogo, można teraz wgrać jeden film w poście :angryy: niedługo będziemy wgrywać po jednym zdjęciu :mad::shake::roll: Quote
Fides79 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 eria napisał(a):Kiedy Felek tak zarósł ???? :) no jakos tak w ciągu ostatnich 3-3,5 miesiąca chyba ;) nie pamietam dokładnie Quote
WATACHA Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 A czemu Ty Felutka tak przetrzymujesz, biednemu aż się dupka trzęsie do tej piłeczki ;)? Faktycznie zarósł troszku A jak fajnie się złożyło 3 labki i każdy w innym kolorze Quote
Saththa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Kinga wybacz proszę: Najszybszy bazarek w mojej karierze bazarkowej ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/225541-Pelerynka-portfeliki-naszyjniki-zegarki-i-inne-%29na-sznupki-Malawaszki-do-18-04-12 Zapraszamy :) Quote
Doginka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Ubiję, pokroję i posolę:roflt: Felek obudził moje 3 brytany tym szczekaniem:roflt: Quote
Fides79 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Saththa Kinga wybacz proszę: Najszybszy bazarek w mojej karierze bazarkowej ;-) (...) no wiesz, jak mogłaś?? tak bez podania o zgodę i urzędowego czasu na rozpatrzenie :shake: :eviltong::eviltong: ŻARTOWAŁAM ;):lol: Quote
Fides79 Posted April 1, 2012 Author Posted April 1, 2012 Doginka napisał(a):Ubiję, pokroję i posolę:roflt: Felek obudził moje 3 brytany tym szczekaniem:roflt: trzeba było tak głośno dźwięku nie ustawiać :eviltong: Quote
Saththa Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Fides79 napisał(a):no wiesz, jak mogłaś?? tak bez podania o zgodę i urzędowego czasu na rozpatrzenie :shake: :eviltong::eviltong: ŻARTOWAŁAM ;):lol: Kuuurde wiesz.... ten urzedowy czas na rozpatrzenie... to bazarek by się zakończył :) Quote
Doginka Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Fides79 napisał(a):trzeba było tak głośno dźwięku nie ustawiać :eviltong: Złożę zażalenie, bo nigdzie nie było napisane, że można ogłuchnąć od szczekania:mad:....:roflt: Quote
Fides79 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 Kuuurde wiesz.... ten urzedowy czas na rozpatrzenie... to bazarek by się zakończył :smile: to podane trzeba było złożyć odpowiednio wczesniej ;) Złożę zażalenie, bo nigdzie nie było napisane, że można ogłuchnąć od szczekania:mad:....:roflt: hihi złożyć możesz, ale to nie pierwszy film z F więc powinnaś być przygotowana na takie atrakcje :lol::lol: Quote
Saththa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Fides79 napisał(a):to podane trzeba było złożyć odpowiednio wczesniej ;) Kiedy to bazarek niespodzianka, niespodziewajka bardzo spontaniczny był:( Quote
Fides79 Posted April 2, 2012 Author Posted April 2, 2012 no już nie płacz, wydaję Ci na pocieszenie dożywotnie pozwolenie na spamowanie u mnie Twoimi bazarkami :p Quote
weszka Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Ja obejrzałam na cicho bo w pracy ;) Rzeczywiście mały bouvierek z Felutka się zrobił. Moga sobie podać łapę z Dirki ;) Quote
Saththa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Fides79 napisał(a):no już nie płacz, wydaję Ci na pocieszenie dożywotnie pozwolenie na spamowanie u mnie Twoimi bazarkami :p Ohhh dziekuję Ci o dobra Kobieto!!@!!! :Rose: Quote
jambi Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 hej, a tą nową koleżankę Airę to w jakim sensie "macie" ?? że w domu ją macie?? Quote
Saththa Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 jambi napisał(a):hej, a tą nową koleżankę Airę to w jakim sensie "macie" ?? że w domu ją macie?? Oooooooo ciekawa interpretacja ;) I śmiała... ja nie smiałam dopytywac ;) Quote
jambi Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Saththa napisał(a):Oooooooo ciekawa interpretacja ;) I śmiała... ja nie smiałam dopytywac ;) wiesz, po tym w jaki sposób zostało to nam przedstawione, to jedyna jaka przyszła mi do głowy ;) Quote
patusiove Posted April 2, 2012 Posted April 2, 2012 Cześć Kinga, wybierasz się na spacer do parku poniatowskiego w sobotę o 15:00 - to spacer dogomaniacki :) http://www.dogomania.pl/forum/threads/207744-%C5%81%C3%B3d%C5%BA-spacery/page8 Quote
Recommended Posts