Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a co aż taki niegrzeczny jest?

czasem potrafi :evil_lol::evil_lol:

Aż się cofnęłam żeby poczytać skąd Ty Fekla wytrzasnęłaś. Ciekawa opowieść :smile:

ciekawa, ciekawa;)

Posted

Fides79 napisał(a):
to powiem Ci w tajemnicy, że ja przy nim tez zaczynam :roll:

jeśli chodzi o zaczynanie, to ja już dawno zaczęłam, ino ja jakoś dziwnie - kosmyk taki mam jeden...

ale co do tej tajemnicy... na publicznym forum?!?!

Posted

WATACHA napisał(a):
Jakieś koleżanki nerwowe jesteście ;).Ja nie mam ani jednego ;), no przynajmniej nie zauważyłam

nie tylko siwe włosy sa oznaką starzenia, świadczą o tym także problemy ze wzrokiem :grins:

Posted

Zamieszczone przez Fides79
to powiem Ci w tajemnicy, że ja przy nim tez zaczynam :roll:

Kinga Ty się p oprostu starzejesz a nie przez Felka siwiejesz :grins::grins::grins::grins:

Posted

jeśli chodzi o zaczynanie, to ja już dawno zaczęłam, ino ja jakoś dziwnie - kosmyk taki mam jeden...
no mnie pojedyncze sztuki wyrastają, a jak ktos mówi ze siwe to odp ze nie, ze to tylko tak światło pada :evil_lol::evil_lol:
ale co do tej tajemnicy... na publicznym forum?!?!

no bo to taka "tajemnica" hihihihihi

Jakieś koleżanki nerwowe jesteście ;).Ja nie mam ani jednego ;), no przynajmniej nie zauważyłam

bo jak sie ma jasne to tak te siwe się w oczy nie rzucają ;)

Kinga Ty się p oprostu starzejesz a nie przez Felka siwiejesz :grins::grins::grins::grins:

no wiesz, nieładnie, nieładnie ...
a ja z Tobą po błocie, deszczu i wytarzanym w qpie Tazem, echhh ta dzisiejsza młodzież :roll::roll::roll:

Posted

Hmmmm nno widzisz jaka cierpliwa byłaś ;) Odzawsze wiadomo ze im człowiek starszy tym cierpliwszy ;)

I nie narzekaj ;) wszak zawiozłam i odwiozłam :lol: Mocno nie zmokłaś :lol: Tj zmoknełabys bardziej :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
Hmmmm nno widzisz jaka cierpliwa byłaś ;) Odzawsze wiadomo ze im człowiek starszy tym cierpliwszy ;)

I nie narzekaj ;) wszak zawiozłam i odwiozłam :lol: Mocno nie zmokłaś :lol: Tj zmoknełabys bardziej :lol:

gdybyś mnie nie wywlokła do lasu to wcale bym nie zmoknęła :eviltong:
a cierpliwość ćwiczę co dien w pracy, to nie kwestia wieku :razz:

Posted

genami wszystkiego nie wytłumaczysz :grins: chociaż, jakby się tak zastanowić, to ja w ten sposób tłumacze nie tylko siwe włosy, krzywe kolana ale i wredny charakter...

Posted

Fides79 napisał(a):
gdybyś mnie nie wywlokła do lasu to wcale bym nie zmoknęła :eviltong:
a cierpliwość ćwiczę co dien w pracy, to nie kwestia wieku :razz:

Aaaaa no przepraszam ;) Aleeeee czyz nie było milo?

pomijajać wode błoto deszcz i mojego głupiego Kundla?:lol:

malawaszka napisał(a):
o jaki nieładny temat poruszacie.... ja mam zyliony siwych włosów :shock: ale nie dlatego że jestem stara - to geny :errrr:

Oooo geny :) No no ;)
jambi napisał(a):
genami wszystkiego nie wytłumaczysz :grins: chociaż, jakby się tak zastanowić, to ja w ten sposób tłumacze nie tylko siwe włosy, krzywe kolana ale i wredny charakter...

Iiii ja tłumacze Mamusią :)

Posted

jambi napisał(a):

yoł yoł charakter i jeszcze alergie! GENY! wszystko co najgorsze pozbierałam...

Posted

Aaaaa no przepraszam ;) Aleeeee czyz nie było milo?

pomijajać wode błoto deszcz i mojego głupiego Kundla?:lol:

pomijając pewne niedogodności, które wymieniłaś, było miło oczywiście, szkoda ze tak krótko ;)

a z tymi genami to całkowita racja :p

Posted

jambi napisał(a):
nie tylko siwe włosy sa oznaką starzenia, świadczą o tym także problemy ze wzrokiem :grins:

A kto ma problemy ze wzrokiem...ja mam bardzo dobry :)

E tam jakie geny ja sobie tłumaczę, że mej wredoty życie mnie nauczyło i napotkani źli ludzie:diabloti:

Posted

Fides79 napisał(a):
pomijając pewne niedogodności, które wymieniłaś, było miło oczywiście, szkoda ze tak krótko ;)

a z tymi genami to całkowita racja :p

No dziękuję Ci bardzo :lol:

Posted

żyjemy, pewnie że żyjemy :lol:
na gadu nas nie bylo, bo w pracy gg odmówiło mi posłuszeństwa i musiałam znaleźć na nie inny sprytny sposób :cool3:

Felek kilka dni był obrażony na jedzenie, ale jak mu głodek do dupki zajrzał to sie przeprosił :evil_lol:

znajomi mówią mi że go utuczyłam przez zimę, chyba będę musiała isc go zważyć:roll:

z łapką jest ok, podskoki zdarzają się bardzo sporadycznie, a młody dostaje juz preparat z glukozaminą

teraz jesteśmy na etapie szukania innego weta w pobliżu domu, który nie byłby zbyt drogi i gdzie moglibyśmy wyczyścić kamień z felkowych zębów, bo w naszej lecznicy cos kręcą nosem na konieczność ponownego podawania F narkozy :shake:

mam w telefonie kilka filmików, ale jakoś nie mam czasu ich wgrać, albo necik mi świruje

aaaa no i z najnowszych wieści mogę powiedzieć, że....

mamy nową koleżankę, około 7 miesięczną labradorkę Airę :p