zerduszko Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 Aż się cofnęłam żeby poczytać skąd Ty Fekla wytrzasnęłaś. Ciekawa opowieść :) Quote
Fides79 Posted March 20, 2012 Author Posted March 20, 2012 a co aż taki niegrzeczny jest? czasem potrafi :evil_lol::evil_lol: Aż się cofnęłam żeby poczytać skąd Ty Fekla wytrzasnęłaś. Ciekawa opowieść :smile: ciekawa, ciekawa;) Quote
jambi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Fides79 napisał(a):to powiem Ci w tajemnicy, że ja przy nim tez zaczynam :roll: jeśli chodzi o zaczynanie, to ja już dawno zaczęłam, ino ja jakoś dziwnie - kosmyk taki mam jeden... ale co do tej tajemnicy... na publicznym forum?!?! Quote
WATACHA Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Jakieś koleżanki nerwowe jesteście ;).Ja nie mam ani jednego ;), no przynajmniej nie zauważyłam Quote
jambi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 WATACHA napisał(a):Jakieś koleżanki nerwowe jesteście ;).Ja nie mam ani jednego ;), no przynajmniej nie zauważyłam nie tylko siwe włosy sa oznaką starzenia, świadczą o tym także problemy ze wzrokiem :grins: Quote
Saththa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Zamieszczone przez Fides79 to powiem Ci w tajemnicy, że ja przy nim tez zaczynam :roll: Kinga Ty się p oprostu starzejesz a nie przez Felka siwiejesz :grins::grins::grins::grins: Quote
Fides79 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 jeśli chodzi o zaczynanie, to ja już dawno zaczęłam, ino ja jakoś dziwnie - kosmyk taki mam jeden... no mnie pojedyncze sztuki wyrastają, a jak ktos mówi ze siwe to odp ze nie, ze to tylko tak światło pada :evil_lol::evil_lol: ale co do tej tajemnicy... na publicznym forum?!?! no bo to taka "tajemnica" hihihihihi Jakieś koleżanki nerwowe jesteście ;).Ja nie mam ani jednego ;), no przynajmniej nie zauważyłam bo jak sie ma jasne to tak te siwe się w oczy nie rzucają ;) Kinga Ty się p oprostu starzejesz a nie przez Felka siwiejesz :grins::grins::grins::grins: no wiesz, nieładnie, nieładnie ... a ja z Tobą po błocie, deszczu i wytarzanym w qpie Tazem, echhh ta dzisiejsza młodzież :roll::roll::roll: Quote
Saththa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Hmmmm nno widzisz jaka cierpliwa byłaś ;) Odzawsze wiadomo ze im człowiek starszy tym cierpliwszy ;) I nie narzekaj ;) wszak zawiozłam i odwiozłam :lol: Mocno nie zmokłaś :lol: Tj zmoknełabys bardziej :lol: Quote
Fides79 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Saththa napisał(a):Hmmmm nno widzisz jaka cierpliwa byłaś ;) Odzawsze wiadomo ze im człowiek starszy tym cierpliwszy ;) I nie narzekaj ;) wszak zawiozłam i odwiozłam :lol: Mocno nie zmokłaś :lol: Tj zmoknełabys bardziej :lol: gdybyś mnie nie wywlokła do lasu to wcale bym nie zmoknęła :eviltong: a cierpliwość ćwiczę co dien w pracy, to nie kwestia wieku :razz: Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 o jaki nieładny temat poruszacie.... ja mam zyliony siwych włosów :shock: ale nie dlatego że jestem stara - to geny :errrr: Quote
jambi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 genami wszystkiego nie wytłumaczysz :grins: chociaż, jakby się tak zastanowić, to ja w ten sposób tłumacze nie tylko siwe włosy, krzywe kolana ale i wredny charakter... Quote
Saththa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Fides79 napisał(a):gdybyś mnie nie wywlokła do lasu to wcale bym nie zmoknęła :eviltong: a cierpliwość ćwiczę co dien w pracy, to nie kwestia wieku :razz: Aaaaa no przepraszam ;) Aleeeee czyz nie było milo? pomijajać wode błoto deszcz i mojego głupiego Kundla?:lol: malawaszka napisał(a):o jaki nieładny temat poruszacie.... ja mam zyliony siwych włosów :shock: ale nie dlatego że jestem stara - to geny :errrr: Oooo geny :) No no ;) jambi napisał(a):genami wszystkiego nie wytłumaczysz :grins: chociaż, jakby się tak zastanowić, to ja w ten sposób tłumacze nie tylko siwe włosy, krzywe kolana ale i wredny charakter... Iiii ja tłumacze Mamusią :) Quote
jambi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Saththa napisał(a):Iiii ja tłumacze Mamusią :) no to jakby nie było, to geny własnie ;) Quote
Saththa Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 jambi napisał(a):no to jakby nie było, to geny własnie ;) Ale geny sa tez po ojcu którym się nie tłumacze :) Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 jambi napisał(a):genami wszystkiego nie wytłumaczysz :grins: chociaż, jakby się tak zastanowić, to ja w ten sposób tłumacze nie tylko siwe włosy, krzywe kolana ale i wredny charakter... yoł yoł charakter i jeszcze alergie! GENY! wszystko co najgorsze pozbierałam... Quote
Fides79 Posted March 21, 2012 Author Posted March 21, 2012 Aaaaa no przepraszam ;) Aleeeee czyz nie było milo? pomijajać wode błoto deszcz i mojego głupiego Kundla?:lol: pomijając pewne niedogodności, które wymieniłaś, było miło oczywiście, szkoda ze tak krótko ;) a z tymi genami to całkowita racja :p Quote
WATACHA Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 jambi napisał(a):nie tylko siwe włosy sa oznaką starzenia, świadczą o tym także problemy ze wzrokiem :grins: A kto ma problemy ze wzrokiem...ja mam bardzo dobry :) E tam jakie geny ja sobie tłumaczę, że mej wredoty życie mnie nauczyło i napotkani źli ludzie:diabloti: Quote
Saththa Posted March 22, 2012 Posted March 22, 2012 Fides79 napisał(a):pomijając pewne niedogodności, które wymieniłaś, było miło oczywiście, szkoda ze tak krótko ;) a z tymi genami to całkowita racja :p No dziękuję Ci bardzo :lol: Quote
makot'a Posted March 28, 2012 Posted March 28, 2012 Felefk faktycznie przypominał miniaturowego bouviera :D Albo diabła :diabloti: Quote
jambi Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 mi się wydaje, że chyba tak, chociaż... pewności nie mam, na gadu ich nie ma... Quote
Fides79 Posted March 29, 2012 Author Posted March 29, 2012 żyjemy, pewnie że żyjemy :lol: na gadu nas nie bylo, bo w pracy gg odmówiło mi posłuszeństwa i musiałam znaleźć na nie inny sprytny sposób :cool3: Felek kilka dni był obrażony na jedzenie, ale jak mu głodek do dupki zajrzał to sie przeprosił :evil_lol: znajomi mówią mi że go utuczyłam przez zimę, chyba będę musiała isc go zważyć:roll: z łapką jest ok, podskoki zdarzają się bardzo sporadycznie, a młody dostaje juz preparat z glukozaminą teraz jesteśmy na etapie szukania innego weta w pobliżu domu, który nie byłby zbyt drogi i gdzie moglibyśmy wyczyścić kamień z felkowych zębów, bo w naszej lecznicy cos kręcą nosem na konieczność ponownego podawania F narkozy :shake: mam w telefonie kilka filmików, ale jakoś nie mam czasu ich wgrać, albo necik mi świruje aaaa no i z najnowszych wieści mogę powiedzieć, że.... mamy nową koleżankę, około 7 miesięczną labradorkę Airę :p Quote
Recommended Posts