Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 weeks later...
Posted

Tekla64 napisał(a):
i sie do nikogo nie odzywasz!!!!!

szybkiej poprawy i powrotu do zdrowia

sie nie odzywam, bo ostatnie 2 dni spędziłam w łóżku, spałam, czytałam, spałam, czytałam, spałam
kompa nie włączałam, ale dziś trochę się podniosłam, bo od tego leżenia wszystko mnie juz boli :roll:
po za tym "wspaniali" robotnicy wzięli się u nas za wymianę nawierzchni podwórza, piłują, tną, skuwają, pracują młotami pneumatycznymi, wożą jakieś dziwne rzeczy i robią mnóstwo hałasu od 7:00 :shake:

Posted

Fides79 napisał(a):
sie nie odzywam, bo ostatnie 2 dni spędziłam w łóżku, spałam, czytałam, spałam, czytałam, spałam
kompa nie włączałam, ale dziś trochę się podniosłam, bo od tego leżenia wszystko mnie juz boli :roll:
po za tym "wspaniali" robotnicy wzięli się u nas za wymianę nawierzchni podwórza, piłują, tną, skuwają, pracują młotami pneumatycznymi, wożą jakieś dziwne rzeczy i robią mnóstwo hałasu od 7:00 :shake:

nic się nie martw, skończą zaraz po tym jak ozdrowiejesz i pójdziesz do pracy :grins: Prawo Murphy`ego :niewiem:

Posted

jambi napisał(a):
nic się nie martw, skończą zaraz po tym jak ozdrowiejesz i pójdziesz do pracy :grins: Prawo Murphy`ego :niewiem:

obawiam się,że w tym wypadku tak nie będzie, panowie "pobawią się" jeszcze ze 3 miesiące jak nic(albo i dłużej) a na dokładkę wyczytałam ze będą nam tez ulice remontować (na razie bez konkretnego terminu, wiadomo, że w tym roku) :mdleje::mdleje:

Posted

no lipa, nawet okna nie można otworzyć, bo raz hałas, dwa pełno syfu z kucia i ciecia i cholera wie czego jeszcze :shake:
jedyne rozwiązanie - wietrzyć w nocy :roll:

Posted

malawaszka napisał(a):
fuj... ja już się boję co to będzie jak nam zaczną drogę robić przed domem, wcale tego nie chcę...

nic sie nie martw, może im budżetu zabraknie ;)

Kinga, no ale to jak juz pójdziesz do pracy to chociaz nie będzie tak uciążliwe :)

Posted

jambi napisał(a):
nic sie nie martw, może im budżetu zabraknie ;)

Kinga, no ale to jak juz pójdziesz do pracy to chociaz nie będzie tak uciążliwe :)

hihi niestety nie zabraknie:roll:
ale fakt, nie będzie tak uciążliwe jak wrócę do pracy, choć wcale mi się nie chce

ponieważ większość czasu spędzam pod kołdrą, nie mam weny na robienie zdjęć, jednak dziś świeciło piękne słońce od rana, i trafiła się super okazja, wiec mam dla Was niespodziankę w postaci filmiku :p

[video=youtube;TXNArE3Lkc4]http://www.youtube.com/watch?v=TXNArE3Lkc4&feature=youtu.be[/video]

Posted

no Mona, jest nieprzyzwyczajona do zabaw z małymi psiakami, wiec jest niezbyt delikatna chwilami, no i to potężne szczekanie tez zrobiło na F wrażenie, choć on raczej bawi sie z psami większymi od siebie, a do dogów jest przyzwyczajony od samego początku ;)

Posted

Feluś troszkę zarósł chyba i zrobił się dwukolorowy ;)
Fajna ta koleżanka tylko jeszcze chudziutka chyba ?A co Feluś taki delikatny ;)?

Posted

za życzenia zdrówka, dziękuje :p

a koleżanka chudziutka, bo młoda jeszcze i po przejsciach:roll:
F dwukolorowy a chwilami nawet trzykolorowy to juz jest od dawna hihihi
a delikatny no bo w końcu to Murgrabia ;)

Posted

Fajne ma Felek koleżanki, nie powiem :D
Jak Nitkę raz suczka doga na Błoniach pogoniła, to wpadła w taką smieszna panikę, jak jeszcze nigdy :lol:
A sunia chciała się tylko bawić, młodziutka była :D

A jeśli chodzi o bycie niedelikatnym w zabawie, to zapraszam do Basty :diabloti:
Tamta to jest dopiero brutalna...ta Felkowa koleżanka w porównaniu do mojej baby to delikatna niczym podmuch wiosennego wiaterku :evil_lol: