Doginka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Fides79 napisał(a):musi byc, bo nie moge wysłać po raz drugi na chwile obecną, szukaj ;) Szukam i nie ma:crazyeye: Quote
Doginka Posted March 6, 2012 Posted March 6, 2012 Fides79 napisał(a):anulowałam to stare i wysyłam nowe :) No właśnie zatwierdziłam;-) Quote
kaho Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Feloslaw jak zwykle wspanialy:lol: - http://desmond.imageshack.us/Himg84/scaled.php?server=84&filename=dscn7386w.jpg&res=medium - chlopak chcial sie wystroic odpowiednio do wyjscia -Debesciak:thumbs:, a co do tych wspanialosci w piekarniku to przez Ciebie slinotoku dostalam :evil_lol:. Quote
Saththa Posted March 14, 2012 Posted March 14, 2012 Normalnie zwietrzyłam Kurczaczka :evil_lol::) Quote
Fides79 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 po tym ślicznym kurczaczku zostało już tylko wspomnienie :roll: a ja od wtorku leże w wyrku i choruje, a F dzielnie mi towarzyszy :cool3: Quote
Tekla64 Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 i sie do nikogo nie odzywasz!!!!! szybkiej poprawy i powrotu do zdrowia Quote
Fides79 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 Tekla64 napisał(a):i sie do nikogo nie odzywasz!!!!! szybkiej poprawy i powrotu do zdrowia sie nie odzywam, bo ostatnie 2 dni spędziłam w łóżku, spałam, czytałam, spałam, czytałam, spałam kompa nie włączałam, ale dziś trochę się podniosłam, bo od tego leżenia wszystko mnie juz boli :roll: po za tym "wspaniali" robotnicy wzięli się u nas za wymianę nawierzchni podwórza, piłują, tną, skuwają, pracują młotami pneumatycznymi, wożą jakieś dziwne rzeczy i robią mnóstwo hałasu od 7:00 :shake: Quote
WATACHA Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Zdrówka życzymy. Kochany Feluś pilnuje panci Quote
jambi Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 Fides79 napisał(a):sie nie odzywam, bo ostatnie 2 dni spędziłam w łóżku, spałam, czytałam, spałam, czytałam, spałam kompa nie włączałam, ale dziś trochę się podniosłam, bo od tego leżenia wszystko mnie juz boli :roll: po za tym "wspaniali" robotnicy wzięli się u nas za wymianę nawierzchni podwórza, piłują, tną, skuwają, pracują młotami pneumatycznymi, wożą jakieś dziwne rzeczy i robią mnóstwo hałasu od 7:00 :shake: nic się nie martw, skończą zaraz po tym jak ozdrowiejesz i pójdziesz do pracy :grins: Prawo Murphy`ego :niewiem: Quote
Fides79 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 jambi napisał(a):nic się nie martw, skończą zaraz po tym jak ozdrowiejesz i pójdziesz do pracy :grins: Prawo Murphy`ego :niewiem: obawiam się,że w tym wypadku tak nie będzie, panowie "pobawią się" jeszcze ze 3 miesiące jak nic(albo i dłużej) a na dokładkę wyczytałam ze będą nam tez ulice remontować (na razie bez konkretnego terminu, wiadomo, że w tym roku) :mdleje::mdleje: Quote
malawaszka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 no współczuję... chorowanie w hałasie to udręka... Quote
Fides79 Posted March 15, 2012 Author Posted March 15, 2012 no lipa, nawet okna nie można otworzyć, bo raz hałas, dwa pełno syfu z kucia i ciecia i cholera wie czego jeszcze :shake: jedyne rozwiązanie - wietrzyć w nocy :roll: Quote
malawaszka Posted March 15, 2012 Posted March 15, 2012 fuj... ja już się boję co to będzie jak nam zaczną drogę robić przed domem, wcale tego nie chcę... Quote
jambi Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 malawaszka napisał(a):fuj... ja już się boję co to będzie jak nam zaczną drogę robić przed domem, wcale tego nie chcę... nic sie nie martw, może im budżetu zabraknie ;) Kinga, no ale to jak juz pójdziesz do pracy to chociaz nie będzie tak uciążliwe :) Quote
Fides79 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 jambi napisał(a):nic sie nie martw, może im budżetu zabraknie ;) Kinga, no ale to jak juz pójdziesz do pracy to chociaz nie będzie tak uciążliwe :) hihi niestety nie zabraknie:roll: ale fakt, nie będzie tak uciążliwe jak wrócę do pracy, choć wcale mi się nie chce ponieważ większość czasu spędzam pod kołdrą, nie mam weny na robienie zdjęć, jednak dziś świeciło piękne słońce od rana, i trafiła się super okazja, wiec mam dla Was niespodziankę w postaci filmiku :p [video=youtube;TXNArE3Lkc4]http://www.youtube.com/watch?v=TXNArE3Lkc4&feature=youtu.be[/video] Quote
Margi Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Trochę za duża ta dziewczyna.Felutek się chyba jej troszkę boi.:lol: Swoją drogą piekna jest ta dożyca.:loveu: Quote
Fides79 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 no Mona, jest nieprzyzwyczajona do zabaw z małymi psiakami, wiec jest niezbyt delikatna chwilami, no i to potężne szczekanie tez zrobiło na F wrażenie, choć on raczej bawi sie z psami większymi od siebie, a do dogów jest przyzwyczajony od samego początku ;) Quote
WATACHA Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 Feluś troszkę zarósł chyba i zrobił się dwukolorowy ;) Fajna ta koleżanka tylko jeszcze chudziutka chyba ?A co Feluś taki delikatny ;)? Quote
Fides79 Posted March 16, 2012 Author Posted March 16, 2012 za życzenia zdrówka, dziękuje :p a koleżanka chudziutka, bo młoda jeszcze i po przejsciach:roll: F dwukolorowy a chwilami nawet trzykolorowy to juz jest od dawna hihihi a delikatny no bo w końcu to Murgrabia ;) Quote
Doginka Posted March 16, 2012 Posted March 16, 2012 A ja myślałam, że Wyrwałaś Felosławana łyso, dopiero później dojrzałam, że to siwe furtełko:lol: Quote
makot'a Posted March 18, 2012 Posted March 18, 2012 Fajne ma Felek koleżanki, nie powiem :D Jak Nitkę raz suczka doga na Błoniach pogoniła, to wpadła w taką smieszna panikę, jak jeszcze nigdy :lol: A sunia chciała się tylko bawić, młodziutka była :D A jeśli chodzi o bycie niedelikatnym w zabawie, to zapraszam do Basty :diabloti: Tamta to jest dopiero brutalna...ta Felkowa koleżanka w porównaniu do mojej baby to delikatna niczym podmuch wiosennego wiaterku :evil_lol: Quote
Recommended Posts