Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Strasznie zaluje, ze nie moge zobaczyc Felka (nadal nie widze fot:angryy::motz:) ale juz sobie wyobrazam, jak wyglada - biedny czupur bez irokeza :evil_lol:.
Ja z postrzyzynami czekam do srody (mamy wizyte u Doginki :cool3:) wiec Hollcia tez bedzie troche odgruzowana. Poza tym w sobote mamy wystawe, wiec tym bardziej trzeba ja 'zrobic' a przy okazji zrobic porzadek przy lapach:lol:.
Niestety u nas zima bardzo daje sie we znaki, szczegolnie pupilom bo na soli niestety nie oszczedzaja, wiec Holly ma poranione lapki (zadna wazelina i krem nie dzialaja). Chcac ulzyc mojemu malenstwu :loveu:pojechalam wczoraj do CH (czego nie trawie :diabloti:) i zakupilam buciki, ktore dzis rano przetestowalysmy - bylo troche smiechu, ale najwazniejsze jest ze zdaly egzamin:multi: (zdjecia wrzuce u siebie jak tylko bede miala taka mozliwosc ;)).
Pozdrawiam serdecznie :hand:.

Posted

tu tyz cisza ... jakby sie ludziska ino prezentami na mikolajki zajeli???!!!
co tam nowego Felus poprzestawial?
a moze jego przestawilas calkiem?! hihihi

sciskam i czekam

Posted

[quote name='Saththa']Wiecie ja myslalam ze on w końcu na tym legowisku legnie anie na kanapie :D[/QUOTE]

no ale co Ty Saththa! legowisko służy do froterowania jak widziałaś, gdzieżby tam porządny pies miał potem w tym spać :megagrin:

ohoho! cóż za postawa! :p a co on tam wypatrzył ciekawego?

pytam, bo z doświadczenia wiem, że taką postawę to one nam serwują nie tyle z własnej woli co dopiero na skutek działania jakiegoś bodźca :razz: moje tak mają, normalnie to stoją jak krowy na stepie, a dopiero gdy zauważą coś interesującego to walą taka postawę, że aż mi dech zapiera :lol:

[IMG]http://img574.imageshack.us/img574/2535/03122010005.jpg[/IMG]

[quote name='Fides79']przesadzają?
ja dziś zauważyłam że niektórym to się w d*pkach poprzewracało i to mocno :angryy:[/QUOTE]

oj, czyżby ktoś Ci mocno zaszedł za skórę?

ja tam nie narzekam, bo sie boję... jak do tej pory odnotowałam: cofnięte subskrybcje, zredukowane strony, bogactwo reklam, przeskakujące posty i strony, na skutek czego już kolejny raz czytam to samo co już czytałam, ale - w końcu połączyli mi konta! dzięki temu pozbyłam się upiornej kreseczki, i odzyskałam korespondencję z ostatnich 5 lat :lol:

[quote name='Fides79']Irokez zlikwidowany, grzywka podcięta, broda skrócona o jakieś 2-3 cm i jeszcze podcięte kłaczki na duuupcee coby się nam nic nie przylepiało :cool3:
[/QUOTE]

a zdjęcia doopki nie było! :eviltong:

Posted

Siedze sobie u Doginki :loveu:(Hollcia jest przygotowywana do wystawy:cool3:) i przy okazji korzystam z kompa - fajnie, ze sa jeszcze dobrzy ludzie na swiecie :lol:.
Twoj Feloslaw mnie rozwalil [url]http://img716.imageshack.us/img716/2189/dscn48800.jpg[/url] - jest niesamowity :loveu:.

Posted

cieszę sę, że się Feluś podoba :multi:
Jambi - postawa wniknęła z zaciekawienia co się działo za pobliskimi krzakami, dlaczego ktoś tam gada i sie śmieje :cool3:
aa następnym razem wkleję specjalnie dla Ciebie Felkowe "siedzenie":eviltong:

[QUOTE]no ale co Ty Saththa! legowisko służy do froterowania jak widziałaś, gdzieżby tam porządny pies miał potem w tym spać :megagrin:[/QUOTE]

no właśnie:evil_lol:

[QUOTE]Twoj Feloslaw mnie rozwalil (..)- jest niesamowity :loveu:[/QUOTE]

ojj jest, mnie też rozwalił wczoraj, ha i nie tylko mnie.
Otóż zaistniała bardzo nietypowa sytuacja i mieliśmy w domu Gościa płci męskiej :cool3: i Felek był tym faktem tak zadowolony, że Gość został obszczekany, obskakany, obdrapany, Felek się powycierał, a jak juz nie miał pomysłu jak okazać sympatie i zadowolenie to zaczął Gościa podgryzać i lizać po stopach :evil_lol::errrr:

Posted

[quote name='Fides79']

ojj jest, mnie też rozwalił wczoraj, ha i nie tylko mnie.
Otóż zaistniała bardzo nietypowa sytuacja i mieliśmy w domu Gościa płci męskiej :cool3: i Felek był tym faktem tak zadowolony, że Gość został obszczekany, obskakany, obdrapany, Felek się powycierał, a jak juz nie miał pomysłu jak okazać sympatie i zadowolenie to zaczął Gościa podgryzać i lizać po stopach :evil_lol::errrr:[/QUOTE]

Hehehehe Tazz nie wpuszcza obcych facetów do domu:) Najpierw jest 5 minut warczenia, szczekania itp a potem idzie sie polozyc;) Ostatnio musiałam głaskać kolege TZ zeby się futro uspokoilo:D

Posted

[quote name='Fides79']Otóż zaistniała bardzo nietypowa sytuacja i mieliśmy w domu Gościa płci męskiej :cool3: i Felek był tym faktem tak zadowolony, że Gość został obszczekany, obskakany, obdrapany, Felek się powycierał, a jak juz nie miał pomysłu jak okazać sympatie i zadowolenie to zaczął Gościa podgryzać i lizać po stopach :evil_lol::errrr:[/QUOTE]

ha, jak pierwszy raz był u mnie mój jak się później okazało przyszły TZ to później wspominał to spotkanie mniej więcej tymi słowy "niemal od progu opadły mnie ze wszystkich stron czarne kudłate stworzenia".... :megagrin: bo i faktycznie go opadły, starając się ze wszech miar zwrócić na siebie jego uwage, każde bardziej i każde na swój sposób
może to znak? :cool3:

Posted

Mój Gość wykazał się wielką cierpliwością, choć widziałam ze ma chęć Felka umieścić w rozgrzanym piekarniku :angryy::evil_lol:, starał się z całych sił go ignorować, co się okazało skuteczną metodą, ale F długo nie dawał za wygraną :evil_lol:

Posted

A do "mojej" kamienicy przybłąkała się śliczna koteczka, troszkę chuda, ale lgnie do ludzi, dzieci, daje się brać na ręce, była bardzo głodna, na moje oko ma około 2 lat, moja sąsiadka podejrzewa że koteczka może być w ciąży. Mała nie ma pcheł, ma czyste uszka, nie drapie i jest naprawdę urocza. Moja ciocia chciała ją wsiąść na DT ale jej kociska kategorycznie zaprotestowały i się bidulka sierotka wystraszyła.
[IMG]http://img72.imageshack.us/img72/2988/08122010p.jpg[/IMG]

[IMG]http://img151.imageshack.us/img151/4604/08122010004y.jpg[/IMG]

[IMG]http://img444.imageshack.us/img444/2972/08122010001g.jpg[/IMG]

Kurcze ona jest tak urocza, ze sama bym ją wzięła ale mój Gamoń by zwariował :shake::diabloti:
I takim oto sposobem próbujemy drogą pantoflową znaleźć jej domek :)

Posted

Doginka napisał(a):
Oj, widzę, że Felosław taki sam nurek śniegowy jak mój Lotinio:roflt:

eee niee, Felciu raczej zasp unika, jedyny wyjątek to chęć wyniuchania pozostawionego rzez jakąś uroczą suczkę zapachu :evil_lol:

Posted

ehhh coś mało tych odwiedzających :shake:

no ale i tak coś napiszę i wkleję fotki ;)

Feluś chyba, przy okazji naczytał się jak go Sandra wychwala i obecnie prawie całe dnie spędza w swoim legowisku :cool3: albo czuje, że już niedługo będzie się nim cieszył i teraz raptem chce pokazać jakie jest mu ono niezbędne :evil_lol:

dziś w parku spotkaliśmy naszą koleżankę 6-miesięczną Dobermankę Jankę, i się okazało ze Janka wcale nie jest Janką tylko Dianką :roll::lol:

a ponieważ jest zimno to na rozgrzanie trochę zdjęć z naszego archiwum, oto Felkowe koleżanki (bo kolegów w sumie brak :roll: ):

Barbie:

Ora:

znana już Wam Coco:

Coco i Werbena (starsza od Felka mniej więcej 3 miesiące, nie dawno została mamą):

Posted

a tu Iskierka (z tej samej hodowli co Werbena, są blisko spokrewnione):

autorem powyższych zdjęć jest D.A. - właściciel Coco

a teraz coś z naszych tegorocznych wakacji nad morzem :lol:

mały piesek w wielkim lesie

opalanko:

schowam się tu, to mi tak w duuupinkę nie będzie wiało :cool3:

Posted

eee nie tak malo dyc my somy i wsio ogladamy
kolezanek rzeczywiscie ma troche i to Faajjjnnnyyych takich Felus ale co sie dziwic jak on taki uroczy hihihi
wakacyjne tyz pikne ino ze Feloslaw calkiem inny na nich
melduje sie po powrocie!!!

Posted

a teraz Felek domowy, układający się do snu :shiny:
zdjęcia zrobione telefonem, bo jak wstałabym po aparat to F z pewnością zmieniłby miejsce pobytu i położenie :evil_lol:

a zdjęcia wakacyjne miały być ale coś mi się konstrukcja wyglądu tej galerii trochę rozsypała :roll: ale nic straconego, co się odwlecze...

Posted

Fides79 napisał(a):
a u mnie powolutku widać święta, a to moja alternatywa dla choinki :cool3:

Podoba mi się :D Też chcę taką :)
Ja od dwóch lat nie stawiam w domku choinki bo i tak mnie nie ma na święta heh :) I poki co sobie darowałam aleee brakuje klimaciku :(