Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dziś miałam znów wenę na dokumentowanie spacerów i oto efekty z popołudnia :lol:

[video=youtube;6THKjjmaNDo]http://www.youtube.com/watch?v=6THKjjmaNDo&feature=youtu.be[/video]

[video=youtube;7r43usLniO4]http://www.youtube.com/watch?v=7r43usLniO4&feature=youtu.be[/video]

Posted

Na pierwszym filmiku śmieszny Felutek tak drobi tymi łapeckami jakby był nakręcony śrubką i puszczony w lekko przyspieszonym tempie ;)
Wesołek z tego jużaka i rzeczywiście spory tak patrząc na labki które znowu też nie mikrusy ;)

Posted

[quote name='weszka']Na pierwszym filmiku śmieszny Felutek tak drobi tymi łapeckami jakby był nakręcony śrubką i puszczony w lekko przyspieszonym tempie ;)
Wesołek z tego jużaka i rzeczywiście spory tak patrząc na labki które znowu też nie mikrusy ;)[/QUOTE]
hihi bo tak to jest z Felkiem, czesto ludzie się śmieją że on tak przebiera tymi łapinkami, mówią ze nieźle "popier*ala":evil_lol::evil_lol:

[quote name='zerduszko']Nie wiesz co to za rasa bobek? :lol:[/QUOTE]

nie wiem :roll:

Posted

[quote name='zerduszko']Bobtail. A jużaki zawsze wydawały mi się mniej puchate, jakoś ;)[/QUOTE]

:splat: oo ja ciemna masa, bobtail tez przychodzi (o ile mozna tak powiedzieć) z panem, w kagańcu i na bardzo krótkiej smyczy a jego pobyt w parku nie przekracza z reguły 3 min, jak ostatnio wszedł dalej i robił jak to mówimy kółko to sporo osób było w szoku:lol:

no ale bobki to jakos deczko inaczej umaszczone :roll:

Posted

Felek na tym filmiku z kumplami wygląda jakby komenderował całemu towarzystwu:cool3:
Nawet nie wiedziałam, że jest taka rasa jak jużak:oops:
Tez fajne psisko.

Posted

[quote name='#Etna#']Felek na tym filmiku z kumplami wygląda jakby komenderował całemu towarzystwu:cool3:
Nawet nie wiedziałam, że jest taka rasa jak jużak:oops:
Tez fajne psisko.[/QUOTE]

jużak to tak potocznie, a właściwie powinno być owczarek południoworosyjski :razz:

Posted

[quote name='Fides79']no nic mu nie zrobiłam, on czasem sie tak zachowuje dziwacznie np chodzi chodzi po mieszkaniu i nagle zryw jakby na szpilke nadepnął i leci na łóżko, albo na swoje posłanie, i nieraz jak sie bawimy to tez tak ma, nie wiem od czego :niewiem:[/QUOTE]

hahaha Luna tak robi jak puści bąka :D

Posted

[quote name='malawaszka']hahaha Luna tak robi jak puści bąka :D

ha ha ha:turn-l::turn-l:, no F akurat bąków wówczas nie puszcza :lol:

ania90
witamy sie u Was pierwszy raz:smile:

witamy, witamy i zapraszamy częściej :p

Posted

[quote name='AgataP']na drugim filmie Felek swietnie gadał z dużym włochatym :)[/QUOTE]

no na szczęście duży nauczony, ze jak małe przylatuje i dziamie to sie kładzie i czeka hihi

Posted

Niestety net mi tak muli, że nie mogę oglądać filmików:-(
Fotki pooglądałam i poczytałam sobie, ale niestety na więcej muszę chyba iść z reklamacją do T-Mobil:angryy::mad:

Posted

a u nas znowu leje i bloto i malo zachecajaco
a psy jak ja na dworze to i one potem mam toz samo doma co na zewnatrz brrrr

nastepne beda gole grzywacze ino co ja bede glaskac targac i ciac? hihihi