eria Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 http://img17.imageshack.us/img17/720/dscn0342rp.jpg Tutaj Felek wygląda jakby ledwo co wrócił umęczony z szychty po czym jak stał tak walnął się do wyra hihih Quote
Fides79 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 [quote name='eria']http://img17.imageshack.us/img17/720/dscn0342rp.jpg Tutaj Felek wygląda jakby ledwo co wrócił umęczony z szychty po czym jak stał tak walnął się do wyra hihih ha ha ha albo był po ciężkim melanżu :roflt::roflt: Quote
Fides79 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 dziś miałam znów wenę na dokumentowanie spacerów i oto efekty z popołudnia :lol: [video=youtube;6THKjjmaNDo]http://www.youtube.com/watch?v=6THKjjmaNDo&feature=youtu.be[/video] [video=youtube;7r43usLniO4]http://www.youtube.com/watch?v=7r43usLniO4&feature=youtu.be[/video] Quote
zerduszko Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 To wielkie na lince, to jakiś mix bobka? Ale ten Twój F. długonogi :) Quote
Fides79 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='zerduszko']To wielkie na lince, to jakiś mix bobka? Ale ten Twój F. długonogi :)[/QUOTE] jakiego bobka?? :roll: to jużak :lol: Quote
weszka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Na pierwszym filmiku śmieszny Felutek tak drobi tymi łapeckami jakby był nakręcony śrubką i puszczony w lekko przyspieszonym tempie ;) Wesołek z tego jużaka i rzeczywiście spory tak patrząc na labki które znowu też nie mikrusy ;) Quote
Fides79 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='weszka']Na pierwszym filmiku śmieszny Felutek tak drobi tymi łapeckami jakby był nakręcony śrubką i puszczony w lekko przyspieszonym tempie ;) Wesołek z tego jużaka i rzeczywiście spory tak patrząc na labki które znowu też nie mikrusy ;)[/QUOTE] hihi bo tak to jest z Felkiem, czesto ludzie się śmieją że on tak przebiera tymi łapinkami, mówią ze nieźle "popier*ala":evil_lol::evil_lol: [quote name='zerduszko']Nie wiesz co to za rasa bobek? :lol:[/QUOTE] nie wiem :roll: Quote
zerduszko Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Bobtail. A jużaki zawsze wydawały mi się mniej puchate, jakoś ;) Quote
Fides79 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='zerduszko']Bobtail. A jużaki zawsze wydawały mi się mniej puchate, jakoś ;)[/QUOTE] :splat: oo ja ciemna masa, bobtail tez przychodzi (o ile mozna tak powiedzieć) z panem, w kagańcu i na bardzo krótkiej smyczy a jego pobyt w parku nie przekracza z reguły 3 min, jak ostatnio wszedł dalej i robił jak to mówimy kółko to sporo osób było w szoku:lol: no ale bobki to jakos deczko inaczej umaszczone :roll: Quote
zerduszko Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Dlatego napisałam mix, ta głowa mi spasowała. Ciekawe czy mają wspólnego przodka? Quote
Fides79 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='zerduszko']Dlatego napisałam mix, ta głowa mi spasowała. Ciekawe czy mają wspólnego przodka?[/QUOTE] byc moze tak, a moze nie :roll::roll: Quote
#Etna# Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 Felek na tym filmiku z kumplami wygląda jakby komenderował całemu towarzystwu:cool3: Nawet nie wiedziałam, że jest taka rasa jak jużak:oops: Tez fajne psisko. Quote
Fides79 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='#Etna#']Felek na tym filmiku z kumplami wygląda jakby komenderował całemu towarzystwu:cool3: Nawet nie wiedziałam, że jest taka rasa jak jużak:oops: Tez fajne psisko.[/QUOTE] jużak to tak potocznie, a właściwie powinno być owczarek południoworosyjski :razz: Quote
malawaszka Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 [quote name='Fides79']no nic mu nie zrobiłam, on czasem sie tak zachowuje dziwacznie np chodzi chodzi po mieszkaniu i nagle zryw jakby na szpilke nadepnął i leci na łóżko, albo na swoje posłanie, i nieraz jak sie bawimy to tez tak ma, nie wiem od czego :niewiem:[/QUOTE] hahaha Luna tak robi jak puści bąka :D Quote
Fides79 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='malawaszka']hahaha Luna tak robi jak puści bąka :D ha ha ha:turn-l::turn-l:, no F akurat bąków wówczas nie puszcza :lol: ania90 witamy sie u Was pierwszy raz:smile: witamy, witamy i zapraszamy częściej :p Quote
AgataP Posted January 16, 2012 Posted January 16, 2012 na drugim filmie Felek swietnie gadał z dużym włochatym :) Quote
Fides79 Posted January 16, 2012 Author Posted January 16, 2012 [quote name='AgataP']na drugim filmie Felek swietnie gadał z dużym włochatym :)[/QUOTE] no na szczęście duży nauczony, ze jak małe przylatuje i dziamie to sie kładzie i czeka hihi Quote
Doginka Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Niestety net mi tak muli, że nie mogę oglądać filmików:-( Fotki pooglądałam i poczytałam sobie, ale niestety na więcej muszę chyba iść z reklamacją do T-Mobil:angryy::mad: Quote
Saththa Posted January 17, 2012 Posted January 17, 2012 Ooooaaaaaa -uwaga odkryje amerykę- Snieg macie:) Quote
Doginka Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 W Zakopanem od niedzieli sypie non stop:razz: Warunki dla jeżdżących na nartach doskonałe i są jeszcze wolne miejsca, bo wszyscy wymykają do Białki Tatrzańskiej;) Quote
Tekla64 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 a u nas znowu leje i bloto i malo zachecajaco a psy jak ja na dworze to i one potem mam toz samo doma co na zewnatrz brrrr nastepne beda gole grzywacze ino co ja bede glaskac targac i ciac? hihihi Quote
zerduszko Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Grzywaczom trzeba dupki golić, a targać można grzywę :D Natomiast jeśli chodzi o głaskanie, to dla mnie taki łysol to bomba ;) Quote
ania90 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 u nas jak nasypalo tydzien temu sniegu to do dzisiaj jest.... Quote
Recommended Posts