Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a ja nie mam juz pojecia jkie bajki za jakis czas bede zawziecie ogladac hihihi Jaśko cale szczescie u nas nie walczy o bajki ma tyla innych rzeczy do roboty za to czytamy na dobranoc roznosci i to rytua, oby tak jak najdluzej zostalo
zwirek i muchomorek tez byly fajne a i taka o dwoch psach jamniku i czyms wiekszym nie pamietam nazwy tej bajkil

Posted

Fides79 napisał(a):
ee no co Ty, Smerfy były fajne, podobnie jak Muminki, Miś Kolargol, Reksio, Krecik, Sąsiedzi, Pszczółka Maja i inne bajki, które pamiętam z dzieciństwa, teraz juz niestety takich nie robią :shake:

Miś Uszatek :lol: Zawsze na nim płakałam juk już był w piżamce, bo to oznaczało koniec :lol:

Posted

Doginka napisał(a):
I jeszcze lubiłam Piaskowego Dziadka:lol:

Miałam taką zabawkę. Tylko nic nie robiła, więc obecnym dzieciakom by się nie podobała. Trzeba było swoja wyobraźnie uruchamiać.

Posted

oooo Gumisie to tak, bo Gumiś to fajny miś ;)
Żwirek i Muchomorek też byli świetni, Miś Uszatek :p
aaa i jeszcze Bonifacy i Filemon i Zaczarowany ołówek i Pomysłowy Dobromir :cool3:
kurcze tego Piaskowego dziadka to jakoś w ogóle nie kojarzę ani bajki o dwóch psach :roll:
ale za to pamiętam Piątki z Pankracym :lol:

Posted

zerduszko napisał(a):
Miałam taką zabawkę. Tylko nic nie robiła, więc obecnym dzieciakom by się nie podobała. Trzeba było swoja wyobraźnie uruchamiać.

Ja miałam KIWACZKA z takiej twardej podpalanej gąbki - była taka bajka o Kiwaczku:lol:
I Żwirka i Muchomorka uwielbiam do dzisiaj:lol:
A Felutek wygląda jak wilk z bajki o Czerwonym Kapturku:loveu:

Posted

a mi nie pozwalają obcinać :cry:

że niby zima przyjdzie i dziewczyny sie przeziębią... a ja mam taki fajny sprzęt :shake:

Felek w czerwonym jak gwiazda :lol:

a ja lupiłam: Reksia, Wilka i Zajca, Misia Uszatka, Kolargola, Jacka i Agatke, gąske Balbinke, Zaczarowany ołówek, Pająk Chwat wszystkim brat ;)

nie lubiłam: Muminków, Żwirka i Muchomorka

nie kojarze : Piaskowego dziadka, kiwaczka, jamnika :niewiem:

Posted

jambi
a mi nie pozwalają obcinać :cry:

że niby zima przyjdzie i dziewczyny sie przeziębią... a ja mam taki fajny sprzęt :shake:

to pokarz im Felka i powiedz, ze ja gwarantuje, ze nie jest mu zimno :p
a jak pada i zakładam mu kubrak, to sie menda mała buntuje i nie chce isc na spacer, a jak sie uda juz go "wyciągnąć" to idzie w tempie ślimaczym z miną wielkiego cierpiętnika :roll:

Posted

Fides79 napisał(a):
to pokarz im Felka i powiedz, ze ja gwarantuje, ze nie jest mu zimno :p

to ja Ci dam telefon do mojej Mamy a Ty ją przekonasz :diabloti:

Posted

to ja Ci dam telefon do mojej Mamy a Ty ją przekonasz :diabloti:

:errrr::errrr:

[video=youtube;9FYFnF_hGb4]http://www.youtube.com/watch?v=9FYFnF_hGb4[/video]

[video=youtube;j4Gf6JjpI_Y]http://www.youtube.com/watch?v=j4Gf6JjpI_Y[/video]

Posted

no nic mu nie zrobiłam, on czasem sie tak zachowuje dziwacznie np chodzi chodzi po mieszkaniu i nagle zryw jakby na szpilke nadepnął i leci na łóżko, albo na swoje posłanie, i nieraz jak sie bawimy to tez tak ma, nie wiem od czego :niewiem:

Guest papillonek
Posted

[quote name='Fides79']no nic mu nie zrobiłam, on czasem sie tak zachowuje dziwacznie np chodzi chodzi po mieszkaniu i nagle zryw jakby na szpilke nadepnął i leci na łóżko, albo na swoje posłanie, i nieraz jak sie bawimy to tez tak ma, nie wiem od czego :niewiem:[/QUOTE]

U Nas jest identycznie ,idzie wącha coś,a nagle podskakuje i biegnie :) Mają tam jakieś swoje dziwne odruchy :D