Tekla64 Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 a ja nie mam juz pojecia jkie bajki za jakis czas bede zawziecie ogladac hihihi Jaśko cale szczescie u nas nie walczy o bajki ma tyla innych rzeczy do roboty za to czytamy na dobranoc roznosci i to rytua, oby tak jak najdluzej zostalo zwirek i muchomorek tez byly fajne a i taka o dwoch psach jamniku i czyms wiekszym nie pamietam nazwy tej bajkil Quote
zerduszko Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Fides79 napisał(a):ee no co Ty, Smerfy były fajne, podobnie jak Muminki, Miś Kolargol, Reksio, Krecik, Sąsiedzi, Pszczółka Maja i inne bajki, które pamiętam z dzieciństwa, teraz juz niestety takich nie robią :shake: Miś Uszatek :lol: Zawsze na nim płakałam juk już był w piżamce, bo to oznaczało koniec :lol: Quote
Doginka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Oj tak, Miś Uszatek był super:loveu: I jeszcze lubiłam Piaskowego Dziadka:lol: Quote
zerduszko Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Doginka napisał(a):I jeszcze lubiłam Piaskowego Dziadka:lol: Miałam taką zabawkę. Tylko nic nie robiła, więc obecnym dzieciakom by się nie podobała. Trzeba było swoja wyobraźnie uruchamiać. Quote
Fides79 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 oooo Gumisie to tak, bo Gumiś to fajny miś ;) Żwirek i Muchomorek też byli świetni, Miś Uszatek :p aaa i jeszcze Bonifacy i Filemon i Zaczarowany ołówek i Pomysłowy Dobromir :cool3: kurcze tego Piaskowego dziadka to jakoś w ogóle nie kojarzę ani bajki o dwóch psach :roll: ale za to pamiętam Piątki z Pankracym :lol: Quote
Fides79 Posted January 7, 2012 Author Posted January 7, 2012 my tu gadu gadu o bajkach ale żebyście o F nie zapomnieli to oto troche domowych zdjęć : Quote
Margi Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 (edited) Felutek śliczny i rozkoszny jak zawsze. :loveu: Edited January 7, 2012 by Margi Quote
zerduszko Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Ale odpicowany! Fajnie mu na czerwonym. Quote
WATACHA Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 My tu o bajkach, ale widzę i Feluś ma jak w bajce.Na czerwonym tronie :) http://img833.imageshack.us/img833/7364/dscn0343g.jpg Quote
Doginka Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 zerduszko napisał(a):Miałam taką zabawkę. Tylko nic nie robiła, więc obecnym dzieciakom by się nie podobała. Trzeba było swoja wyobraźnie uruchamiać. Ja miałam KIWACZKA z takiej twardej podpalanej gąbki - była taka bajka o Kiwaczku:lol: I Żwirka i Muchomorka uwielbiam do dzisiaj:lol: A Felutek wygląda jak wilk z bajki o Czerwonym Kapturku:loveu: Quote
#Etna# Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 http://img341.imageshack.us/img341/7614/dscn0335k.jpg Ale mu pięknie na czerwonym:loveu: Siedzi sobie dumnie jak lord:cool3: Widzę, że tu temat bajek był:cool3: Ja tez lubiłam i nadal lubię Gumiśki:roll: No i z takich bajek z dzieciństwa to Kot Filemon również ale i Wilk i Zając były fajne;) Quote
Tekla64 Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 ty mnie chcesz zalamac tym wygladem nobliwego Felicjana nie? chyba sie w koncu zmobilizuje i cosik z ostrzami zrobie hihihihi Quote
jambi Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 a mi nie pozwalają obcinać :cry: że niby zima przyjdzie i dziewczyny sie przeziębią... a ja mam taki fajny sprzęt :shake: Felek w czerwonym jak gwiazda :lol: a ja lupiłam: Reksia, Wilka i Zajca, Misia Uszatka, Kolargola, Jacka i Agatke, gąske Balbinke, Zaczarowany ołówek, Pająk Chwat wszystkim brat ;) nie lubiłam: Muminków, Żwirka i Muchomorka nie kojarze : Piaskowego dziadka, kiwaczka, jamnika :niewiem: Quote
Fides79 Posted January 11, 2012 Author Posted January 11, 2012 jambi a mi nie pozwalają obcinać :cry: że niby zima przyjdzie i dziewczyny sie przeziębią... a ja mam taki fajny sprzęt :shake: to pokarz im Felka i powiedz, ze ja gwarantuje, ze nie jest mu zimno :p a jak pada i zakładam mu kubrak, to sie menda mała buntuje i nie chce isc na spacer, a jak sie uda juz go "wyciągnąć" to idzie w tempie ślimaczym z miną wielkiego cierpiętnika :roll: Quote
jambi Posted January 11, 2012 Posted January 11, 2012 Fides79 napisał(a):to pokarz im Felka i powiedz, ze ja gwarantuje, ze nie jest mu zimno :p to ja Ci dam telefon do mojej Mamy a Ty ją przekonasz :diabloti: Quote
Fides79 Posted January 14, 2012 Author Posted January 14, 2012 to ja Ci dam telefon do mojej Mamy a Ty ją przekonasz :diabloti: :errrr::errrr: [video=youtube;9FYFnF_hGb4]http://www.youtube.com/watch?v=9FYFnF_hGb4[/video] [video=youtube;j4Gf6JjpI_Y]http://www.youtube.com/watch?v=j4Gf6JjpI_Y[/video] Quote
Tekla64 Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 cos mu zrobila na koncu???? przestraszyl sie czy cos cieplas???? hihihi Quote
Fides79 Posted January 15, 2012 Author Posted January 15, 2012 no nic mu nie zrobiłam, on czasem sie tak zachowuje dziwacznie np chodzi chodzi po mieszkaniu i nagle zryw jakby na szpilke nadepnął i leci na łóżko, albo na swoje posłanie, i nieraz jak sie bawimy to tez tak ma, nie wiem od czego :niewiem: Quote
Guest papillonek Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 [quote name='Fides79']no nic mu nie zrobiłam, on czasem sie tak zachowuje dziwacznie np chodzi chodzi po mieszkaniu i nagle zryw jakby na szpilke nadepnął i leci na łóżko, albo na swoje posłanie, i nieraz jak sie bawimy to tez tak ma, nie wiem od czego :niewiem:[/QUOTE] U Nas jest identycznie ,idzie wącha coś,a nagle podskakuje i biegnie :) Mają tam jakieś swoje dziwne odruchy :D Quote
WATACHA Posted January 15, 2012 Posted January 15, 2012 mój Leoś tez tak trochę dziabie trochę całuje :) Quote
Recommended Posts