Fides79 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 DLA WSZYSTKICH KTÓRZY NAS ODWIEDZAJĄ Z OKAZJI NADCHODZĄCEGO 2012 ROKU ŻYCZĘ: WIELE RADOŚCI, POMYŚLNOŚCI, SZCZĘŚCIA, ZDROWIA, WSPANIAŁYCH LUDZI DOOKOŁA, WIELU RADOSNYCH CHWIL W TOWARZYSTWIE ZWIERZAKÓW, SUKCESÓW W ŻYCIU PRYWATNYM, ZAWODOWYM ORAZ NA WSZELKICH WYSTAWACH I ZAWODACH A TAKŻE ŻEBY TEN NADCHODZĄCY NOWY ROK BYŁ DUŻO MNIEJ KRYZYSOWY NIŻ ODCHODZĄCY WŁAŚNIE 2011 :BIG: Quote
Fides79 Posted December 31, 2011 Author Posted December 31, 2011 no mam, zawsze to jakieś urozmaicenie :lol: Quote
weszka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Ooo widzę że macie nowy karnawałowy image ;) Quote
Doginka Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 Oby ten Nowy Rok był lepszy od starego;-) Quote
#Etna# Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Witam w nowym roku:lol: A tu znowu inny baner i avatar:roll: No nie ma czasu na nudę. Korek ładnie winkiem pachniał to się piesek z chęcią bawił:cool3: A w domu to gaduła z niego niesamowita. Quote
Fides79 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 Doginka napisał(a):Oby ten Nowy Rok był lepszy od starego;-) oby :p:p #Etna# napisał(a):Witam w nowym roku:lol: A tu znowu inny baner i avatar:roll: No nie ma czasu na nudę. Korek ładnie winkiem pachniał to się piesek z chęcią bawił:cool3: A w domu to gaduła z niego niesamowita. ha ha, wcześniej (czego nie widziałam) robił niezłe cyrki z tym korkiem :evil_lol: a ile sie naszczekał :razz: ale jak uruchomiłam nagrywanie to mu jakoś przeszło :roll: w Nowy Rok za to przerobił na trocinki korek od szampana, :cool3: w domu to zazwyczaj ma wiele do powiedzenia:diabloti: Quote
jambi Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 Kinga - Tobie również wszystkiego Najlepszego w Nowym Roku! :BIG: cudny avatarek! :) a jak Felkowe ranki? prawde mówiąc dziena one :/ Quote
Fides79 Posted January 3, 2012 Author Posted January 3, 2012 po rankach ani śladu, duży strupek juz dawno zniknął, a ranka po wewnętrznej stronie uda zamieniła sie w maleńki i wąski strupeczek, który zaczyna odłazić :p Quote
Margi Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 To dobrze,że wszystko się ładnie goi. Obserwuj czy aby się nie powtórzy. Mam nadzieję,że był to jednorazowy incydent. Quote
WATACHA Posted January 3, 2012 Posted January 3, 2012 zerduszko napisał(a):Nie poznałam Was :lol: Ja też.Zresztą nie pierwszy...i nie ostatni raz ;) Quote
Fides79 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 hihi no proszę, co to może zdziałać taka mała zmiana ;):lol::diabloti: nie wiem jak u Was, ale my po dwóch dniach w miarę względnej pogody, bez deszczu i z przebłyskami słońca, dziś od rana mamy masakrę, wieje wstrętne wiatrzysko, jest szaro i pada deszcz albo deszcz ze śniegiem, brrrrrrr :angryy: Quote
zerduszko Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 U nas wieje, ale dalej nie ma zimy - jupi :lol: Quote
Fides79 Posted January 5, 2012 Author Posted January 5, 2012 no tego co jest u nas też bym zimą nie nazwała :roll: Quote
#Etna# Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 U mnie przez ostatnie dwa dni było pięknie a teraz... No cóż. Śnieg z deszczem na zmianę:/ Quote
jambi Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 u nas wczoraj słońce, a dziś juz wiatrzysko! ... ale zimy nadal niet... Quote
Fides79 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 mamy dzis drugi dzień deszczu i wiatru :roll: po spacerze porannym niezbędne okazało się pranie łap i płukanie podwozia przy okazji wyprałam tez Felkową brodę, która niestety straciła po kąpieli 1/3 objętości, ze względu na wyhodowane przez pieska dredy:cool3: co sie udało to rozczesałam, reszta została wycięta :evil_lol: Quote
WATACHA Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 U nas też, śnieg, deszcz, wiatr full serwis normalnie. Quote
Fides79 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 nie cierrrpię takiej pogody :watpliwy: Quote
Doginka Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Hihihihihihi, a ja nie cierpię Smerfów:roflt: Witaj deszczowo-śnieżnie i wietrznie;-) Quote
Fides79 Posted January 6, 2012 Author Posted January 6, 2012 ee no co Ty, Smerfy były fajne, podobnie jak Muminki, Miś Kolargol, Reksio, Krecik, Sąsiedzi, Pszczółka Maja i inne bajki, które pamiętam z dzieciństwa, teraz juz niestety takich nie robią :shake: Quote
Recommended Posts