Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Chi - dziękuję pięknie :)

jambi
hahaha Felicjan widzę zajął się bombkami :lol: ... zostało coś? :evil_lol:
Fides79
hihii zostało, zostało, on je tylko odkurzył ;-)
czarna perła

Jaki delikatny Feluś i pomocnik że hej!
a oto dowód, jaki z Felka był świąteczny pomocnik i że przy tym nikt i nic nie ucierpiało :lol:

[video=youtube;9nzohBnlzQ0]http://www.youtube.com/watch?v=9nzohBnlzQ0[/video]

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest papillonek
Posted

[SIZE="5"]Wesołych świat i szczęśliwego nowego roku !!!
A felicjanowi pełnej miski,udanej zabawy i uśmiechu na pycholu przez okrągły rok :)

Posted

ojjj w ramach tych po świątecznych życzeń mamy nowe atrakcje :roll:

pamiętacie Felkusiową rankę na grzebiecie??
kto nie pamięta moze sobie przypomnieć tutaj: http://www.dogomania.pl/threads/192963-FELEK-CO-NIE-NOSI%C5%81-SZELEK-plus-JA-)?p=17545062&viewfull=1#post17545062

no i właśnie dziś odkryłam już deczko rozlizaną nową, na wewnętrznej stronie felkowego uda oraz ślad po wcześniejszej na drugim udzie w postaci całkiem sporego strupa :shake:
posmarowałam rankę maścią i teraz nieszczęśliwy piesek urzęduje w kagańcu, bo maść jest chyba smaczna i trzeba ją zjeść :evil_lol:

Posted

kurcze , a skadze sie owe ranki biora??? w takiej ze tak powiem obfitosci?! masz jakis pomysl
to sa , wygladaja jak ranki na przyklad po krzakach czy zabkach kolezenstwa od zabaw? czy nie daj boze jakie inne pochodzenie moga wskazywac, sa slimaczace sie czy cos czy czyste proste no moze czasem rozlizane?

bo jezeli zwykle ino ranki to mas i dozor straczy a jesli cos innego to warto moze jednak sie temu dokladniej przyjzec i skonsultowac

nie takie mialy byc te zyczenia !!!!
mialo byc milo spokojnie i bez zadnych nieporzadanych spraw

Posted

Magda nie wiem od czego się biorą :shake:
kurcze dziś Felka przyłapałam na wylizywaniu i znalazłam nowe cudo, a strupa na drugim udzie zlokalizowałam w drugi dzień świąt przed południem.
poprzednio wet mówił ze to prawdopodobnie pazurem zajechane, ale F ze względu na niepogodę ostatnio nie miał żadnych harców w parku :roll:
no i nie wiem od czego ta nowa ranka, zastanawiam sie czy czasem nie jakieś uczulenie, może na karmę, bo ma teraz dwie wymieszane od jakiegoś czasu :niewiem:
ale poprzednio nie miał mieszanej, wiec to tylko takie moje gdybanie:look3:
maść mamy jeszcze od poprzedniego razu, smaruje, poobserwuje kilka dni, jak coś to pójdziemy do weta :fadein:

Posted

[quote name='anka_szklanka']Wchodze do Ciebie i na pierwszej stronie mnostwo dogów, ale trafilam :)
Cudna bródka, buziaki w nochala :)

witam nowego gościa, mam nadzieje ze będziesz stałym bywalcem :lol:

a dogów mnóstwo, bo bardzo lubię tą rasę i mamy znajomą hodowle dogów, które kochają Felka ;)

a skoro o F mowa to to kiepskie zdjęcia Felkowych dolegliwości, robione telefonem, bo akurat był pod ręką:
strupek nr 1:

strupek nr 2, który wczoraj był rozliczaną ranką:

Posted

Margi napisał(a):
Feluś pieszczoszek.:loveu:

Nie bardzo podobają mi się te ranki.To nie wygląda jak zadrapanie.Może by jakiś wymaz zrobić?

ta poprzednia na grzbiecie, tez nie wygladała jak zadrapanie
a wymaz nie wiem jak? bo to sa juz strupki :roll:

Posted

Fides79 napisał(a):
ta poprzednia na grzbiecie, tez nie wygladała jak zadrapanie
a wymaz nie wiem jak? bo to sa juz strupki :roll:

A obejrzałaś go dokładnie całego?Więcej nie ma?

Posted

Trzeba złapać moment przed zrobieniem strupka lub zerwać strupek.Ja mam o tyle złe doświadczenia z takimi rankami,że mój jamnik takowe strupki na brzuchu miał i okazał się być gronkowiec.Na początku weterynarz bagatelizował sprawę.
Mam nadzieję,że u Felusia nie będzie to żaden bakcyl.

Posted

Ale on ma fajny brzusio:lol:
hii hii hi on w ogóle potrafi byc super fajnym i przekochanym pieskiem, ale czasem działa mi tak na nerwy że mam chęć przerobić go na kotlety ;)

ponieważ niewiele się tu dzieje, dla odświeżenia tematu prezentuję F w dwóch odsłonach:

domowa:
[video=youtube;bIbIPYMYJS4]http://www.youtube.com/watch?v=bIbIPYMYJS4&feature=youtu.be[/video]

i gościnna z I dnia świąt, kiedy to dorwał do zabawy korek od wina :evil_lol:
[video=youtube;BkeAUI_gCQE]http://www.youtube.com/watch?v=BkeAUI_gCQE&feature=youtu.be[/video]