Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

żeby tylko na kocykach, pod tymi koczykami jest mięciutka kołderka :cool3: murgrabia musi mieć luksusy :evil_lol::evil_lol:

ale od tego dobrobytu całkiem mu się w duuupce poprzewracało i znów zaczął grymasić na karmę :roll: mieszany Arion z Bozitą też paniczowi nie odpowiadają, więc dziś Arion został wyniesiony i przekazany na rzecz potrzebującego sznupeczka, który z pewnością nie będzie wybrzydzał :p

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jambi napisał(a):
murgrabia :roflt:

no ale w sumie, co racja to racja - kocyczki, kołdereczki, 5 par szelek na zmiane, nawet własny fryzjer :lol:

zapomniałaś o adresówce i obroży odblaskowej :lol::lol::lol:
aaaa i kagańcu ;)

Posted

ojć Felek wyszykowany taki a moje jak burki wiejskie zaniedbane, ajjjjj trzeba się za nie zabrać, ale też zapadły w sen zimowy - nagromadziły tłuszczu i spią - oprócz Dżordża ma sierozumieć bo on ani nie nagromadził tłuszczu ani nie zapadł w sen zimowy :D

co do qpy na grzywce - ja wiem jak oni to robią! widziałam na własne oczy jak Luna sobie takiego wygibasa wykombinowała jak widziała, że już pędzę wyzywając i grożąc czym ślina mi na język przyniosła :oops:

Posted

Fides79 napisał(a):

ale od tego dobrobytu całkiem mu się w duuupce poprzewracało i znów zaczął grymasić na karmę :roll: mieszany Arion z Bozitą też paniczowi nie odpowiadają, więc dziś Arion został wyniesiony i przekazany na rzecz potrzebującego sznupeczka, który z pewnością nie będzie wybrzydzał :p

temu małemu co jesy pod opieka Niechcianych i zapomnianych? widziałaś go?

Posted

Waszko co do qpy na grzywce, to prawdopodobnie Felek został usmarowany przez ON-ka Enzo, który to towarzyszył nam na tamtym spacerze i jak sie okazało postanowił skonsumować trochę "smakołyków" :cool3:

a karmę dalam tak jak podejrzewasz na tego miniaka z Niechcianych i zapomnianych :p

Posted

no pan murgrabia potrafi wyczyniać jak widać różne cuda:evil_lol:

a teraz zaprezentuję wam dwa nagrania z wieczornych spacerów, chciałam pokazać jak się w praktyce prezentują felkowe odblaskowo-dyskotekowe szelki
filmik nr 1 - nagrywany z lampą, nr 2 bez lampy, możecie śmiało nie włączać dźwięku, bo słychać głównie moje pociąganie nosem :oops:

[video=youtube;XkL3VOGP-6E]http://www.youtube.com/watch?v=XkL3VOGP-6E[/video]

[video=youtube;kh2sd7kN5Sk]http://www.youtube.com/watch?v=kh2sd7kN5Sk[/video]

i wczorajszy domowy :p

[video=youtube;-9OYA3p76N4]http://www.youtube.com/watch?v=-9OYA3p76N4[/video]

Posted

Etna ma tylko odblaskową nitkę w obroży i przyznaje, że to całkiem fajny wynalazek.
Ale Felkowe szelki biją to na głowę:cool3:
Na prawdę fajna sprawa.

Z kupą w grzywce to jeszcze nie miałam doczynienia,
ale był już pierwszy raz w mordzie i na brodzie:angryy:
Masakra. A ja jeszcze nie wiedziałam co tam dziamdzia i swoim zwyczajem
paluchy do ryjka żeby zabrać hehe ochyda...
Dopiero później zauważyłam kawałek dalej ludzki odpad:mad: fuj...

Posted

papillonek
wow śliczne :-D
Gdzie kupione?

w światzoo :)

jambi
halo! byłam i u Was ;-) zajrzałam na chwileczkę, ale moje ulubione wątki musowo musiałam odwiedzić ;-)

cieszę się bardzo :multi:

malawaszka
hahaha zarąbiste nocne filmy - drugi powala szybkością akcji :roflt:

ha ha ha starałam się :lol::lol:

wczoraj robiłam porządki oraz uzewnętrzniałam moją wenę artystyczną a F oczywiście bardzo mi pomagał :evil_lol:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]ZRODZONY NA SIANIE W PÓŁMROKU STAJENKI,
ŚPI W RAMIONACH MARII JEZUS MALUSIEŃKI,
ŚWIĘTĄ NOC ZŁOCISTA GWIAZDA OPROMIENIA,
GROMADZĄ SIĘ WOKÓŁ PRZYJAZNE STWORZENIA.
LULAJŻE JEZUNIU SNEM CICHYM I SZCZĘŚLIWYM,
OBDARZ NAS RADOŚCIĄ I SZCZĘŚCIEM PRAWDZIWYM.
[/FONT]