Fides79 Posted December 14, 2011 Author Posted December 14, 2011 żeby tylko na kocykach, pod tymi koczykami jest mięciutka kołderka :cool3: murgrabia musi mieć luksusy :evil_lol::evil_lol: ale od tego dobrobytu całkiem mu się w duuupce poprzewracało i znów zaczął grymasić na karmę :roll: mieszany Arion z Bozitą też paniczowi nie odpowiadają, więc dziś Arion został wyniesiony i przekazany na rzecz potrzebującego sznupeczka, który z pewnością nie będzie wybrzydzał :p Quote
Saththa Posted December 14, 2011 Posted December 14, 2011 Jej Kinga jemu się nic nie poprzestawiało. On dba o braci swych :loveu: Ty taka niedomyślna noooo :shake: :lol: Quote
jambi Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 murgrabia :roflt: no ale w sumie, co racja to racja - kocyczki, kołdereczki, 5 par szelek na zmiane, nawet własny fryzjer :lol: Quote
Fides79 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 jambi napisał(a):murgrabia :roflt: no ale w sumie, co racja to racja - kocyczki, kołdereczki, 5 par szelek na zmiane, nawet własny fryzjer :lol: zapomniałaś o adresówce i obroży odblaskowej :lol::lol::lol: aaaa i kagańcu ;) Quote
jambi Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 [quote name='Fides79']zapomniałaś o adresówce i obroży odblaskowej :lol::lol::lol: aaaa i kagańcu ;) fakt ;) Murgrabia Felicjan ma wszystko Quote
Fides79 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 [quote name='jambi']fakt ;) Murgrabia Felicjan ma wszystko taaa i od tego wszystkiego w duupce mu sie przewraca :evil_lol::roll: Quote
malawaszka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 ojć Felek wyszykowany taki a moje jak burki wiejskie zaniedbane, ajjjjj trzeba się za nie zabrać, ale też zapadły w sen zimowy - nagromadziły tłuszczu i spią - oprócz Dżordża ma sierozumieć bo on ani nie nagromadził tłuszczu ani nie zapadł w sen zimowy :D co do qpy na grzywce - ja wiem jak oni to robią! widziałam na własne oczy jak Luna sobie takiego wygibasa wykombinowała jak widziała, że już pędzę wyzywając i grożąc czym ślina mi na język przyniosła :oops: Quote
malawaszka Posted December 15, 2011 Posted December 15, 2011 Fides79 napisał(a): ale od tego dobrobytu całkiem mu się w duuupce poprzewracało i znów zaczął grymasić na karmę :roll: mieszany Arion z Bozitą też paniczowi nie odpowiadają, więc dziś Arion został wyniesiony i przekazany na rzecz potrzebującego sznupeczka, który z pewnością nie będzie wybrzydzał :p temu małemu co jesy pod opieka Niechcianych i zapomnianych? widziałaś go? Quote
Fides79 Posted December 15, 2011 Author Posted December 15, 2011 Waszko co do qpy na grzywce, to prawdopodobnie Felek został usmarowany przez ON-ka Enzo, który to towarzyszył nam na tamtym spacerze i jak sie okazało postanowił skonsumować trochę "smakołyków" :cool3: a karmę dalam tak jak podejrzewasz na tego miniaka z Niechcianych i zapomnianych :p Quote
weszka Posted December 17, 2011 Posted December 17, 2011 Hahaha kupy tylko w grzywce to jeszcze nie przerabiałam ;) niezły jest Wielce Szanowny Pan Murgrabia Felicjan :D Quote
Fides79 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 no pan murgrabia potrafi wyczyniać jak widać różne cuda:evil_lol: a teraz zaprezentuję wam dwa nagrania z wieczornych spacerów, chciałam pokazać jak się w praktyce prezentują felkowe odblaskowo-dyskotekowe szelki filmik nr 1 - nagrywany z lampą, nr 2 bez lampy, możecie śmiało nie włączać dźwięku, bo słychać głównie moje pociąganie nosem :oops: [video=youtube;XkL3VOGP-6E]http://www.youtube.com/watch?v=XkL3VOGP-6E[/video] [video=youtube;kh2sd7kN5Sk]http://www.youtube.com/watch?v=kh2sd7kN5Sk[/video] i wczorajszy domowy :p [video=youtube;-9OYA3p76N4]http://www.youtube.com/watch?v=-9OYA3p76N4[/video] Quote
Saththa Posted December 18, 2011 Posted December 18, 2011 z lampą super ;) No ale wiadomo odblask odbija światło ;) "Cho no tu" bardzo mi sie podoba;) Quote
Fides79 Posted December 18, 2011 Author Posted December 18, 2011 hi hi hi ważne , że F wie o co chodzi :cool3:;) Quote
#Etna# Posted December 19, 2011 Posted December 19, 2011 Etna ma tylko odblaskową nitkę w obroży i przyznaje, że to całkiem fajny wynalazek. Ale Felkowe szelki biją to na głowę:cool3: Na prawdę fajna sprawa. Z kupą w grzywce to jeszcze nie miałam doczynienia, ale był już pierwszy raz w mordzie i na brodzie:angryy: Masakra. A ja jeszcze nie wiedziałam co tam dziamdzia i swoim zwyczajem paluchy do ryjka żeby zabrać hehe ochyda... Dopiero później zauważyłam kawałek dalej ludzki odpad:mad: fuj... Quote
Guest papillonek Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 wow śliczne :D Gdzie kupione? Quote
jambi Posted December 21, 2011 Posted December 21, 2011 halo! byłam i u Was ;) zajrzałam na chwileczkę, ale moje ulubione wątki musowo musiałam odwiedzić ;) Quote
malawaszka Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 hahaha zarąbiste nocne filmy - drugi powala szybkością akcji :roflt: Quote
Fides79 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 papillonek wow śliczne :-D Gdzie kupione? w światzoo :) jambi halo! byłam i u Was ;-) zajrzałam na chwileczkę, ale moje ulubione wątki musowo musiałam odwiedzić ;-) cieszę się bardzo :multi: malawaszka hahaha zarąbiste nocne filmy - drugi powala szybkością akcji :roflt: ha ha ha starałam się :lol::lol: wczoraj robiłam porządki oraz uzewnętrzniałam moją wenę artystyczną a F oczywiście bardzo mi pomagał :evil_lol: Quote
Fides79 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 [FONT=Comic Sans MS]ZRODZONY NA SIANIE W PÓŁMROKU STAJENKI, ŚPI W RAMIONACH MARII JEZUS MALUSIEŃKI, ŚWIĘTĄ NOC ZŁOCISTA GWIAZDA OPROMIENIA, GROMADZĄ SIĘ WOKÓŁ PRZYJAZNE STWORZENIA. LULAJŻE JEZUNIU SNEM CICHYM I SZCZĘŚLIWYM, OBDARZ NAS RADOŚCIĄ I SZCZĘŚCIEM PRAWDZIWYM.[/FONT] Quote
jambi Posted December 22, 2011 Posted December 22, 2011 hahaha Felicjan widzę zajął się bombkami :lol: ... zostało coś? :evil_lol: Quote
Fides79 Posted December 22, 2011 Author Posted December 22, 2011 hihii zostało, zostało, on je tylko odkurzył ;) Quote
czarna perła Posted December 23, 2011 Posted December 23, 2011 Fides79 napisał(a):hihii zostało, zostało, on je tylko odkurzył ;) Jaki delikatny Feluś i pomocnik że hej! Quote
Recommended Posts