Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekluniu - ehhh ze zdjęciami może być ciężko, bo aparat na takim mrozie odmawia mi posłuszeństwa.

Borówko - Dzieci własnych się jeszcze nie dorobiłam.

Kaho - u nas tez sypią solą ale na razie nie jakoś masakrycznie, i wystarcza smarowanie Felkowych łap wazeliną ;)

Posted

Tekla64 napisał(a):
oki rozumiem , moje aku tez szybko siada teraz ino ze ja daleko nie mam hihihi

no i u mnie soli ni ma to i takich problemow nie mam cale szczescie

Szczęścira :) :loveu:

Posted

Tekla64 napisał(a):
oki rozumiem , moje aku tez szybko siada teraz ino ze ja daleko nie mam hihihi

no i u mnie soli ni ma to i takich problemow nie mam cale szczescie

ja dziś musiałam robić zdjęcia służbowo (prywatnym aparatem:roll: ) i niosłam moje cykadło przez około 30 min w torebce i jeszcze w pokrowcu takim ocieplanym a zdjęcia robiłam w zamkniętym pomieszczeniu a aparat i tak świrował :shake:

Posted

Tekla64 napisał(a):
witam zimowo!!!

jak tam Felus zimowy???? beda jakie fotki z zimowych spacerow?
dawaj Felka wszelkach albo bez!!!!!

no dobra, niech będzie, są foty, ale robione telefonem, więc niebyt świetnej jakości :eviltong:
Parkowo - spacerowe, jeszcze "gorące" ;)

Posted

Saththa napisał(a):
Wiecie ja myslalam ze on w końcu na tym legowisku legnie anie na kanapie :D

:niedowia::grin: kiedy na kanapie jest więcej miejsca no i wygodniej ;):evil_lol:

Posted

Magda, on nie jest nastroszony tylko zarośnięty, a jak troche zarośnie to mu się "wicherki" robią, a łepetyna zarośnięta tym bardziej bo tam jest już mocno zapuszczony irokez :evil_lol:

Olu u mnie nie ma osiedla, toż to samo centrum naszego zaśnieżonego miasta ;)

Posted

Fides79 napisał(a):
ehhh co tu się dzieje, co drugi post to wiadomość od sponsora serwisu

ja wszystko rozumiem, ale kur... co za dużo to nie zdrowo :angryy::mad::shake:

Rzeczywiście przesadzaja!

Posted

Witamy się zimowo po długiej nieobecności. Fotorelacja Felka sprzątającego mega :) a zimowe fotki (hurrra nie tylko na moich śnieg wychodzi niebieski) super, ale zarosł Feluś. Pozdrawiamy gorąco

Posted

ooo Kokoski żyją, i nas odwiedziły :multi::multi:
śnieg wyszedł niebieski, bo aparat w moim telefonie nie należy do tych rewelacyjnych :roll:

no ale ja tu chciałam o czymś innym...
Niedobra Pańcia (część II:evil_lol: )
otóż niedawno okazało się, że jestem niedobrą Panią bo męczę Felka robiąc mu zdjęcia zaśnieżonych łap :evil_lol: więc dziś postanowiłam pomęczyć go znów, tym razem w bardziej wyrafinowany sposób :cool3:
Jakiś czas temu zaświtał mi w głowie pewien pomysł, świtał, świtał aż przerodził się w "chytry" plan, plan planem, ale jak to z planami, potrzeba trochę czasu na ich realizację i oto dziś nadszedł ten dzień ;) DZIEŃ REALIZACJI MOJEGO CHYTREGO PLANU "DRĘCZENIA" FELUTKA :evil_lol:
Patrzyłam od jakiegoś na mojego psa dochodząc do wniosku, że zamienia się w małą owce :roll:, a jego irokez przestał być irokezem a został 10 cm pasmem zagniatających się kłaków :shake:
Dziś więc dokonałam w Tesco zakupu nożyczek do cieniowania (nie jakiś wielce wyszukanych, zwykłego badziewia za 12 zł:razz: ) z zamiarem "poprawy" Felkowego wyglądu, tzn pozbycia się przerośniętego irokeza, skrócenia brody (zalatującej starą szmatą do podłogi i zalewającej pół kuchni po spożywaniu wody z miski) oraz poprawienia grzywki.
Nie do końca jestem usatysfakcjonowana zakupem jakiego dokonałam, jednak ze względu na brak możliwości rozpakowania nożyczek w sklepie, mam co mam i nie będę zbytnio narzekać.
I tak oto, po przechwyceniu Felka i usadzeniu go na krześle dokonałam zabiegów fryzjerskich, które mój pies zniósł bardzo dzielnie i został za to nagrodzony pysznym psim ciachem w kształcie kostki ;)
A teraz efekty mojej pracy (cierpliwość Felka do współpracy była na wyczerpaniu):

no i się skończyła

Posted

Irokez zlikwidowany, grzywka podcięta, broda skrócona o jakieś 2-3 cm i jeszcze podcięte kłaczki na duuupcee coby się nam nic nie przylepiało :cool3:
a to kupka obciętych Felkowych kłaków:

a to przedwczorajszy wieczorny Felek, który przytargał swoje posłanko i ułożył się na samym środku pokoju :evil_lol::loveu: