zerduszko Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Tekla64 napisał(a): no niestety to sa wlasnie blogoslawienstwa miasta nic sie nie moze zmarnowac i zawsze sie ktos moze pozywic A nie mogłyby tego żarłoki zostawić, dla tych co napradę są głodne? ;) Moja Klucha ma to samo, chociaż z kością czy całą bułką przyjdzie. M.in. z tego powodu jej nie puszczam tam gdzie żarcie jest. Quote
Fides79 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 ten park do którego chodzimy jest niestety dość mały a czasem trudno coś wypatrzeć, że jest wyrzucone, a ów "upolowany" chlebek doskonale sie zlał z otoczeniem :roll::angryy: Quote
jambi Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 to nieciekawie, ale musze Wam powiedzieć, że Abi nie ma tak! myślałam, że będzie zbierała, a ona nie - czym przyznam, zaskoczyła mnie mocno :lol: bo moje to moje, wiadomo - kwestia wyuczenia, ale psiak "z przeszłością" miałby pełne prawo zbierać chyba nie? :) Quote
zerduszko Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Fides79 napisał(a):ten park do którego chodzimy jest niestety dość mały a czasem trudno coś wypatrzeć, że jest wyrzucone, a ów "upolowany" chlebek doskonale sie zlał z otoczeniem :roll::angryy: Ja jej nie puszczam wcale miejscach gdzie cokolwiek bywa, bo to cwana bestia jest i jak coś znajdzie to z tym chodzi czekając aż spuszczę z niej oko i konsumuje przestając natychmiast jak spojrzę :lol: U nas na osiedlu kilka lat temu wytruli koty, wykładali też trutki dla psów :shake: Obsesję mam odkąd we wrocławskim parku wykładano trutkę czego nie przeżyło kilka psów. W tym roku chyba w Krakowie szalał truciciel. Jambi - zazdroszczę :) Ja myślę, że to zależy jaka ta przeszłość. Jak była zamknięta kojcu/klatce, to gdzie miała się nauczyć szukania śmieciuchów? Nie wyrobiła sobie tego nawyku, ale jest z TYCH psów ;) Quote
Saththa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Tazzio przepieknie zrobił siad na kanapoie na której leżał :lol: Quote
Fides79 Posted November 25, 2011 Author Posted November 25, 2011 zerduszko napisał(a):Ja jej nie puszczam wcale miejscach gdzie cokolwiek bywa, bo to cwana bestia jest i jak coś znajdzie to z tym chodzi czekając aż spuszczę z niej oko i konsumuje przestając natychmiast jak spojrzę :lol: U nas na osiedlu kilka lat temu wytruli koty, wykładali też trutki dla psów :shake: Obsesję mam odkąd we wrocławskim parku wykładano trutkę czego nie przeżyło kilka psów. W tym roku chyba w Krakowie szalał truciciel. kurcze u nas w parku tez było kilka akcji z trutkami :angryy: a F puszczam ze smyczy jak ma towarzystwo i okazje sie trochę wyszaleć, albo jak mu rzucam piłkę, jak nie pobiega i nie zużyje trochę tej swojej energii to potem pierd*lec go w domu łapie :roll:, no ale widze, że znów wróci do łask namordnik :cool3: Saththa Tazzio przepieknie zrobił siad na kanapoie na której leżał :lol: kurde, nie kumam, czego to dotyczy Twa wypowiedź :hmmmm::niewiem: Quote
zerduszko Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Fides79 napisał(a):kurde, nie kumam, czego to dotyczy Twa wypowiedź :hmmmm::niewiem: Chyba nie ten temat :lol: Quote
eria Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 U nas niestety też po ponad roku niewyszukiwania "marketów" znowu się zaczęło no więc kagańczyk musi być i tyle.:roll: Oczywista,zdejmuję do piłeczkowania, bawić się z innym psem w kagańcu Foxi potrafi a często jak z dobrej woli w trakcie zabawy jej go zdejmę by miała swobodniej, to zabawa się kończy i pies zaczyna szukać .:roll: Quote
#Etna# Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Z tymi trutkami to jakiś obłęd... Biedne zwierzątka. Mi ktos tak kota otruł... A to był najfajniejszy kot jakiego kiedykolwiek miałam i w ogóle znałam:-( Szczerze mówiąc to zżeranie na spacerach czegokolwiek to chyba nie do opanowania jest. Etna czasami coś dopadnie, ale jak widzę i powiem "zostaw" to puści choćby to był rarytas. Ale co innego jak nie widzę:mad: paskuda kiedyś zjadła torebkę z herbatą:-o no i skończyło się rewolucją zwracania... Za to Parysowi to jedynie chyba można wyciągnąć z gardła, inaczej nie odda i wszamie:diabloti: Quote
Tekla64 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 moje niesttey podobnie jak widze to puszcza a jak nie to zezra, jak zauwaze w pore to nawet nie powachaja za mocno ale ze ich tyla to najczesciej Gustaw cwaniak sie z tylu zaplacze i probuje zgarnac a nawet ukryc , bierze szybciutko w pysk i idzie dalej wiec jak niby sprawdzam to on nic on w ogoel nawet nie spojrzal a po chwili sie okazuje ze zuje hihihi cwaniaki kombinuja jak ino moga a wiedza ze im nie wolno!!! i co z tego jak to silniejsze ode mnie Quote
Saththa Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 Fides79 napisał(a): kurde, nie kumam, czego to dotyczy Twa wypowiedź :hmmmm::niewiem: Filmiku z piłeczką i kością ;) Kazałas F siadać i powtarzałaś :) Tazzman leżał koło mnie na kanapie;) Po którymś Twoim powtórzeniu usiadł.... Quote
Tekla64 Posted November 25, 2011 Posted November 25, 2011 dobre , no sie usmialam hihih Kinga masz sile przekonywania i to na odleglosc Quote
Fides79 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Sandra - dzięki za objaśnienie, bo jakoś nie mogłam dojść do tego o co Ci chodzi :lol: Magda - ha ha ha ha ja też się uśmiałam, a odległość przekonywania całkiem spora bo to 440 km z hakiem :evil_lol::evil_lol: od jakiegoś czasu uzupełniam Felkowe wyposażenie o różne nowe nabytki i teraz się nimi hurtowo pochwalimy :cool3: nowa obróżka na pchełki i kleszcze: i cała reszta: oooo Pańcia cio to?? szelki i smycz, dla ciebie :p dla mnie? nooo ciałkiem fajowskie podobają się? nioooo siuper som, saras splawdzem cy wytsymałe :cool3: nieźłe, ciałkiem nieźłe Quote
Fides79 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 no to je przymierzymy :p eeee, że cio? i jak fyglondam? bardzo elegancko, super leżą:loveu: naplawde? no fantastycnie :lol: oooo a cio tam jesce mas?? kaganiec pokass proszę ooo a cemu taki luzowy? innych nie mieli w sklepie w twoim rozmarze phiii, no wiess, ale ma fajny pasek do ciumkania:cool3: Quote
Tekla64 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 jaa chyba wpadlas i zaszalalas?! szeleczki bomba ale rozowy kaganiec to bedzie hit nad hity!!!!! Felicjan w zielonych pieknych szelczkach i rozowym kagancu !!!! musze to zobaczyc !!!! dawaj foty!!! Quote
Fides79 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 eeeejj cio mi zlobiłaś :angryy: zdejm to sypko, jak ja wyglondam :mad: dobra, dobra, prosze na pocieszenie dziemkuje kulce jak to lospakowac??moze zembami slóbuje? kolejne selki, ee coś dziwne:roll: te są odblaskowe i mają takie światełka migające, żebym cie w parku wieczorem widziała jak będziesz biegał aaa to takie bajely mają, supel:lol: Quote
Fides79 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 szeleczkowa filmowa prezentacja: [video=youtube;oCGeJSPRstg]http://www.youtube.com/watch?v=oCGeJSPRstg[/video] Quote
Fides79 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 i zaopatrzyłam F w taką oto uroczą adresówkę: i na modelu: ze względu na bunt dotyczący żarcia, zmuszona byłam zakupić starą bozitę oraz dokupiłam cosik nowego, zobaczymy jak się sprawdzi Quote
Tekla64 Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 popatrz a zadnej lampeczki z gory nie dali ale mysle ze jak bedzie biegal to jakies lampki zawsze bedzie widac adresoweczk ladna anowe zarelko chyba mocno aromatyczne bo przez worek go ciagnie hihihi Quote
Fides79 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 buziaczki :loveu: i jeszcze filmik z dzisiejszego poranka [video=youtube;fPfVqOWk3Mc]http://www.youtube.com/watch?v=fPfVqOWk3Mc[/video] Quote
Fides79 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Tekla64 napisał(a):jaa chyba wpadlas i zaszalalas?! szeleczki bomba no deczko zaszalałam, ale juz od dawna "chodziły za mną" takie szele dla F:cool3: ale rozowy kaganiec to bedzie hit nad hity!!!!! Felicjan w zielonych pieknych szelczkach i rozowym kagancu !!!! musze to zobaczyc !!!! dawaj foty!!! hihihi mogę Ci go specjalnie wystroić i zaprezentować ;) Quote
Saththa Posted November 26, 2011 Posted November 26, 2011 Ooooo kurcze alez zakupy :lol::: Ale wiesz co... no żeby luziowy kaganiec kupić dla samca?:lol: Quote
Fides79 Posted November 26, 2011 Author Posted November 26, 2011 Saththa napisał(a):Ooooo kurcze alez zakupy :lol::: Ale wiesz co... no żeby luziowy kaganiec kupić dla samca?:lol: no wiem wiem, ale co ja poradzę, że czarne plastikowe w rozmiarze 4 sa nieosiągalne :shake: a tak w ogóle to on nie jest luziowy tylko ecru :eviltong: a F jakby nie "polował" na śmieci to by nie musiał nosic namordnika :evil_lol: zreszta jak widac na filmiku i tak na razie chodzi w czarnym (ciut przydużym) ;) Quote
Recommended Posts