Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

nie mamy zdjec ale najpiekniejszy byl Felicjan skaczacy by zajrzec co my mamy na stole do jedzenia
to trzeba na zywo zobaczyc tego sie nie da opisac
super to robi mistrz nad mistrze w tej dziedzinie

jak zabaweczka, z czterech lapkow nad stol look na blat i powtorka , niezmordowany byl w tym ale nie uciazliwy , nas nie zaczepial ino zagladal hihihi

Posted

byłam, zajrzałam, jednak ja takich rzeczy nie nosze :roll:

a teraz kolejna porcja F szaleństw :lol:
[video=youtube;n9oUiGeYDc8]http://www.youtube.com/watch?v=n9oUiGeYDc8[/video]

Posted

PS. Dziś w godzinach porannych nastapiło małe "dręczenie" Felicjana, w postaci podgalania kłaków na doopce i ciut niżej tez :cool3: oraz wycinania sierści z łapek i małej korekty grzywki :evil_lol:
no na zachwyconego nie wyglądał niestety:nonono2:, ale wszystko zniósł w miare grzecznie :saint1:

Posted

Skoczny to Feluś jest bardzo:lol:

Fides, wydaje mi się, że masz nieprzepisowy banerek - ma być 500x100, a Twój jest wyższy:roll: Mi to nie przeszkadza, ale po co mają ci wywalić go całkowicie;-)

Posted

gospodyni zabiegana, zalatana, ciągle coś, a to praca, a to kurs językowy, a to trzeba zadbać o własne życie towarzyskie:cool3:, i tak sie jakos ostatnio złożyło ze brakło mi czasu i chęci na dbanie o galerię :oops:
zreszta widze, że tu się wiecej dzieje jak mnie nie ma jakis czas niz jak wstawiam zdjecia i filmy :roll:

Posted

no nieźle , pieseczek awansował i mu przeniesiono posłanie do łóżka nawet hihih
podejrzewam ,że gdybym ja tak zrobiła Foxi to ona i tak leżałaby obok, na kołdrze i podusi a nie na posłaniu

Posted

na co dzień to posłanko leży na podłodze, ale akurat robiłam porządki w postaci zamiatania i mycia podłogi i żeby go co chwila nie przekładać z miejsca na miejsce, wylądowało na łóżku a F z tego skwapliwie skorzystał, co było mi na rękę, bo przynajmniej nie kręcił sie po jeszcze mokrej podłodze i nie zostawiał śladów swoich łapek :cool3: