Doginka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Ani z Gordonem, ani z Raperem taka namolność łaciatego by nie przeszła:shake::mad: Byłby sparing:roflt::mad: Quote
#Etna# Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Felicjan to mistrz cierpliwości:-o Ale szalony na ta piłkę i chyba dlatego kolezka go nie obchodził:evil_lol: Quote
WATACHA Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Strasznie mi się podoba skakanie Felosława.Jakby był na niewidzialnej trampolinie A łaciatek taki chyba troszkę niedopieszczony hi,hi,hi Quote
Tekla64 Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 nie mamy zdjec ale najpiekniejszy byl Felicjan skaczacy by zajrzec co my mamy na stole do jedzenia to trzeba na zywo zobaczyc tego sie nie da opisac super to robi mistrz nad mistrze w tej dziedzinie jak zabaweczka, z czterech lapkow nad stol look na blat i powtorka , niezmordowany byl w tym ale nie uciazliwy , nas nie zaczepial ino zagladal hihihi Quote
Fides79 Posted November 3, 2011 Author Posted November 3, 2011 hihihi trza go było nagrać ale w sumie nawet jak teraz o tym pomyslę, jak on tak sprężynował to mi sie śmiac chce okropnie :lol::lol::lol: Quote
Doginka Posted November 3, 2011 Posted November 3, 2011 Szkoda, ze nie ma z tej czynności filmiku:roflt: Ale moja wyobraźnia i tak zadziałała:roflt: Quote
WATACHA Posted November 5, 2011 Posted November 5, 2011 Zapraszam na bazarek http://www.dogomania.pl/threads/2172...6#post17943766 Quote
Fides79 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 byłam, zajrzałam, jednak ja takich rzeczy nie nosze :roll: a teraz kolejna porcja F szaleństw :lol: [video=youtube;n9oUiGeYDc8]http://www.youtube.com/watch?v=n9oUiGeYDc8[/video] Quote
Fides79 Posted November 5, 2011 Author Posted November 5, 2011 PS. Dziś w godzinach porannych nastapiło małe "dręczenie" Felicjana, w postaci podgalania kłaków na doopce i ciut niżej tez :cool3: oraz wycinania sierści z łapek i małej korekty grzywki :evil_lol: no na zachwyconego nie wyglądał niestety:nonono2:, ale wszystko zniósł w miare grzecznie :saint1: Quote
Doginka Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Skoczny to Feluś jest bardzo:lol: Fides, wydaje mi się, że masz nieprzepisowy banerek - ma być 500x100, a Twój jest wyższy:roll: Mi to nie przeszkadza, ale po co mają ci wywalić go całkowicie;-) Quote
Saththa Posted November 8, 2011 Posted November 8, 2011 Heh a ja was znowu nie poznałam =D zmieniasz te banerki ostatnio jak szalona;) A my mamy wciąz lato :lol: Quote
Saththa Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Hmmmm Felusie... na 3 strone mi spadliście, co jest z Wami? Quote
Tekla64 Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 a mnie jakos wszystkie spadacie i nic sie nie dzieje !? zadnych zdjec zadnych opowiesci, zadnych dyskusji nic Quote
Doginka Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 Jak nic się nie dzieje, to spadają;-) Quote
jambi Posted November 10, 2011 Posted November 10, 2011 nadrobiła wszystko ;) ale widze, że gospodyni nie ma :lol: Quote
#Etna# Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 No właśnie gdzie gospodyni? Felutek zrobiony a zdjęć nie ma:roll: A bardzo chętnie bym pooglądała... Quote
Fides79 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 gospodyni zabiegana, zalatana, ciągle coś, a to praca, a to kurs językowy, a to trzeba zadbać o własne życie towarzyskie:cool3:, i tak sie jakos ostatnio złożyło ze brakło mi czasu i chęci na dbanie o galerię :oops: zreszta widze, że tu się wiecej dzieje jak mnie nie ma jakis czas niz jak wstawiam zdjecia i filmy :roll: Quote
Tekla64 Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 no co ty a co sie dzialo ??? poza pytaniami co z toba? z wami? Quote
Fides79 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 prosze oto kilka domowych zdjęc jaśnie hrabiego, który to w ramach szczególnego wygodnictwa rozwalił sie w swoim posłaniu na łóżku :evil_lol: Quote
eria Posted November 11, 2011 Posted November 11, 2011 no nieźle , pieseczek awansował i mu przeniesiono posłanie do łóżka nawet hihih podejrzewam ,że gdybym ja tak zrobiła Foxi to ona i tak leżałaby obok, na kołdrze i podusi a nie na posłaniu Quote
Fides79 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 na co dzień to posłanko leży na podłodze, ale akurat robiłam porządki w postaci zamiatania i mycia podłogi i żeby go co chwila nie przekładać z miejsca na miejsce, wylądowało na łóżku a F z tego skwapliwie skorzystał, co było mi na rękę, bo przynajmniej nie kręcił sie po jeszcze mokrej podłodze i nie zostawiał śladów swoich łapek :cool3: Quote
Fides79 Posted November 11, 2011 Author Posted November 11, 2011 no to w ramach popołudnia dobroci uraczę Was jeszcze zdjęciami, które miałam w telefonie :) domowy rozbójnik :diabloti: oraz parkowo-jesienne obrazki: Quote
Recommended Posts