Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']no to musisz sie gdzies ruszyć kolejnym razem hihihi
a o Łagów zahaczyliśmy w drodze powrotnej, ale na wierzy też nie byłam bo "wstep tylko dla gości hotelowych" :angryy:

Jak to? :o

żadnej?:crazyeye: jak to? a moze widzialaś, tylko nie wiesz że to czapla hihihi:cool3:

Ni możliwe ja same łabędzie i jastrzebia widziałam;) Czy tam sokoła :lol: Hmmm

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kinga mowi o wiezy zamkowe w Lagowie a ty o widokowe w parku wiec chyba sie nie dogadacie hihihi

a ja slyszalam jak to wsie ptaki golebiami nazywalas wiec jaka roznic cos w koncu widziala?
wazne ze latalo hihihi

Posted

[quote name='Tekla64']Kinga mowi o wiezy zamkowe w Lagowie a ty o widokowe w parku wiec chyba sie nie dogadacie hihihi

a ja slyszalam jak to wsie ptaki golebiami nazywalas wiec jaka roznic cos w koncu widziala?
wazne ze latalo hihihi[/QUOTE]

Aaaa nooo ale łab,ędzie rozróżniłam :lol:

Posted

Saththa napisał(a):
Heh to widac tylko jak jade do magdy to nigdzie nosa nie wyściubiam ?:) Wszyscy gdzies podrózuja a ja anwet na tej piorunskiej wiezy nie byłam:(

jakie wszyscy? jakie wszyscy?! ja tez nie wyściubiłam :grins:

a zdjęcia prze-piekne! :)

Posted

żyjemy, mamy sie dobrze, Felek jest po pierwszym szczepieniu - na wścieklizne - byl dzielny;)
zdjęc nie ma, bo nie mam weny to raz, dwa jak sie dzieje cos ciekawego to nie mam ze soba akurat telefonu, a jak mam tel to sie nic nie dzieje :roll:
wieczorami za ciemno na zdjecia a i w parku mało przyjemnie bo pełno rozbrykanego podejrzanego towarzystwa :shake:

mam jeszcze kilka filmów z pobytu u Magdy, ale komp mi tak swiruje ze wgranie ich na YT graniczy z cudem :niewiem:

aaa z nowości to ubył nam nasz jeden parkowy kolega, ale spokojnie jest caly i zdrowy, tylko musial zmienic miejsce zamieszkania :-?

Posted

[quote name='Fides79']no zaszalałaś z ta abstrakcja hiihihi
ale abstarkcje to ja mam inna i to taką, że chyba oszaleje i osiwieje aaaa:nerwy::watpliwy::mdleje::flaming:

Bo jak mam wymienic co mamy to mi sie abstrakcja w głowie robi;)

Co się stało?

Posted

Fides79 napisał(a):
okazało sie że musze wrócić w mieszkaniu na system ogrzewania piecykami elektrycznymi :shake::shake::shake::angryy:

łoooj to nie fajnie

ja się sama tak dogrzewam. Polecam olejniaki sa zdecydowanie wydajniejsze

Posted

Saththa napisał(a):
łoooj to nie fajnie

ja się sama tak dogrzewam. Polecam olejniaki sa zdecydowanie wydajniejsze

no wczoraj własnie jeden taki olejaczek dostałam, ale doamagam sie pieca akumulacyjnego, i musze zmienic w ZE taryfe na weekendowa

Posted

hej hej nie zamarzliscie mam nadzieje ?
cos sie opusciliscie jesienia , zadnych foteckow nie tylko Felicjana ale i wybiegowych psiakow z parku
ani zadnych epizodow nic !!!!

nie len sie dawaj zdjecia Felutka!!!!

Posted

hihi niestety jescze sie deczko polenie :evil_lol:

zdjecia jakies by sie znalazły i filmiki tez
ale jak mam je zgrywac na mojego komugrata i czekac pół dnia az sie wczytaja na serwer i drugie pół czekac az sie na dogo dodadzą to mi sie odechciewa:roll: