Tekla64 Posted November 24, 2010 Posted November 24, 2010 jejku ale ogrom negatywnych uczuc!!! dziewczyny sa i te inne chlopaki, zupelnie tak samo jak trafiaja sie felerne dziewczyny taki i mozna trafic na felernego faceta , grunt to szybko sie zorientowac i znalezc tego wlasciwego. co wam bede tlumaczyc , chopy z reguly sa inne niz my i trza do nich czasem jak do dzieci zwiekszonej troski podejsc, ale jak sie trafi, to czasem ten caly mezczyzna z niego wychodzi , najwazniejsze by w tych odpowiednich momentach to sie dzialo, gdy my potrzebujemy u boku 100% faceta. a z reszta to se same i tak poradzimy!!!! bo nie ma co ukrywac ze w wiekszosci i tak jestesmy zdane same na siebie ino czasem potrzebowamy tego meskiego ramienia i wazne by wlasnie wtedy bylo. pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach Quote
Fides79 Posted November 25, 2010 Author Posted November 25, 2010 buuuu mamy śnieg, a jak mamy śnieg to to jest ślisko i mokro no i oczywiście są śniegowe kulki na Felkowych łapach :roll: Quote
Saththa Posted November 26, 2010 Posted November 26, 2010 Oj to duzo tego sniegu musicie mieć. U mnie narazie tylko mróz straszy ale w środe padał śnieg. Tylko zarazsię rozpuścił;) Quote
Fides79 Posted November 26, 2010 Author Posted November 26, 2010 Sandra, śniegu na chodnikach nie ma wcale, tylko na trawnikach troszkę zalega, a ze Felosław jest mały a łapki ma już zakudłaczone to mu się poprzyklejał ;) właśnie tak się powklejał, że K postanowiła to uwiecznić aparatem:roll: i tak wyglądały moje łapy jak wróciłem ze śniegowego spaceru :shake: a K zamiast mi ten śnieg zlikwidować to sobie pstrykała dalej :angryy: w końcu postanowiłem je sobie zlizać:roll::razz: Quote
Doginka Posted November 27, 2010 Posted November 27, 2010 Feluś, zamiast lizać łapki ugryź Ty tę swoją Pańcię w poopę, żeby pomogła Ci się pozbyć tego białego świństwa:roflt: Quote
Fides79 Posted November 27, 2010 Author Posted November 27, 2010 ejjj pancia nie jest taka zła, zrobiła jeszcze jedno zdjęcie i powycierała łapiątka :eviltong: Quote
Saththa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 No kuleczki sliczne.... Ja w zeszłym roku jak Tazza dostałam i naszkolenia chodzilismy i tego sniegu bylo tyle to ja się strasznie dziwiłam, że futro takie lapy ma wielkie jakoś, w domu sie okazało, że miedzy poduszkami miał wielkie kule lodu... Poglaskac biedaka z niedobra Pania prosze;)) Quote
Fides79 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 ee tam zaraz niedobrą :P a żeby się kulki lodu nie robiły między poduszkami to trza psu tam kłaki wycinać :cool3: mój jak miał kuleczkę między poduszkami to łazić nie chciał i stawał z podniesioną łapą i wzrokiem mówiącym "weź no mi to wyciągnij raz dwa, albo dalej nie idę :razz:" :loveu: Quote
Fides79 Posted November 28, 2010 Author Posted November 28, 2010 WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla Erii za pomoc z banerkiem :Rose::calus::buzi: Quote
eria Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Fides79 napisał(a):WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla Erii za pomoc z banerkiem :Rose::calus::buzi: jaka tam pomoc,własnie się zorientowałam,że prosiłaś też o podlinkowanie...:oops::oops: Quote
Saththa Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 To moje ADHD biegało jak szalone z tymi lodowymi kulami z łapkach. Alez macie pięeeeeeekne bannerki;) Quote
puchu Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 Ty to nazywasz kulkami? Dzisiaj z westowej łapy zdjęłam dwie sporej wielkości śnieżki... A tak po za tym to W KOŃCU jest zima :multi: Quote
Tekla64 Posted November 28, 2010 Posted November 28, 2010 no nic dziwnego ze sa kulki a jak napada wiecej to beda i wieksze te kulki, tez sie dziwilam w zeszlym roku ile te psiska moga miec na tych lapach. a Eria to taka dobra wrozka i piekne banerki robi !!! swoj tez se swiateczno zimowy juz zrobila Quote
Fides79 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 nie wiem jak u Was ale u nas jest pogodowa masakra :-o:angryy::shake: Felutek po porannym spacerze wyglądał jak bałwanek na 4 łapkach ;) a ja jak dotarłam do pracy to nie wiedziałam czy mam się otrzepywać, suszyć czy wycierać:shake::angryy: Quote
Saththa Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 U mnie wieje szaro bez bialego sniagu. Heh troche mi sie niewgodnie pisze bo Futro leb mi na rekach polozyl, menda jedna no;) Pozdrawiamy I ja to sobie wymysle, ze najpierw otrzepać potem wytrzec i na koncu suszyc;) Quote
Doginka Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 Piękny nowy banerek, tylko czemu taki malutki:hmmmm: Quote
Fides79 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 bo sobie go sama zrobiłam a Aneczka do dopasowała do rozmiarów regulaminowych i podlinkowała ;) Quote
Tekla64 Posted November 29, 2010 Posted November 29, 2010 no to trza podziwiac ze samodzielna praca z kulkami nie mam metody zadnej , troche je krusze jak sie daje a potem .... w miere topnienia krusze coraz bardziej ale malo kiedy dochodze do finalu bo wtedy juz ze dwa razy zdaza nowe se narobic no zima i trza jakos przezyc Quote
Fides79 Posted November 29, 2010 Author Posted November 29, 2010 na oblepione śniegiem łapy dobrze działa prysznic :cool3: a oto Felutek zabawiacz i opiekun dzieci :loveu: Quote
Tekla64 Posted November 30, 2010 Posted November 30, 2010 Felus w roli nianki super Nikus tez by tak chcial ale Jasko jeszcze nie jest gotow na zabawy z wlochatymi brodami , na razie woli Gustawa, ale Nikus w koncu zdobedzie zaufanie Jaska. co do prysznica , jasne ze taka metoda jest super ale przy trzech wiecznie wylatajacych na zewnatrz nie mma jak teo przeprowadzic, bobym miala zamiast kulek cale w lodzie wlochate. Quote
Borówka16 Posted December 1, 2010 Posted December 1, 2010 Hej Kiniu :) Widzę ,że Felusiński super radzi sobie jako niania ;) A czuje to dziecię jest ? :razz: Quote
Fides79 Posted December 2, 2010 Author Posted December 2, 2010 To dziecię to córeczka mojej sąsiadki :) Quote
kaho Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Fides79 napisał(a):nie wiem jak u Was ale u nas jest pogodowa masakra :-o:angryy::shake: Felutek po porannym spacerze wyglądał jak bałwanek na 4 łapkach ;) a ja jak dotarłam do pracy to nie wiedziałam czy mam się otrzepywać, suszyć czy wycierać:shake::angryy: U nas taka sama masakra, ledwo przyslizgalam sie do pracy:angryy:. Hollcia w ogole nie chce wychodzic z domu, ale jak juz wyjdzie to lobuzica wlazi w najwieksze sniegi i zaspy :evil_lol: (chyba nie musze mowic jak wyglada po spacerze :splat:). Nie mam jednak serca gniewac sie na nia za to, bo wiem ze w ten sposob ucieka przed chojnie :evil_lol:osolonymi chodnikami (chyba bede musiala zainwestowac w buty:diabloti: ). Quote
Borówka16 Posted December 2, 2010 Posted December 2, 2010 Fides79 napisał(a):To dziecię to córeczka mojej sąsiadki :) A już myślałam ,że Twoje :diabloti: Cześć :) Quote
Recommended Posts