Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jejku ale ogrom negatywnych uczuc!!!
dziewczyny sa i te inne chlopaki, zupelnie tak samo jak trafiaja sie felerne dziewczyny taki i mozna trafic na felernego faceta , grunt to szybko sie zorientowac i znalezc tego wlasciwego.
co wam bede tlumaczyc , chopy z reguly sa inne niz my i trza do nich czasem jak do dzieci zwiekszonej troski podejsc, ale jak sie trafi, to czasem ten caly mezczyzna z niego wychodzi , najwazniejsze by w tych odpowiednich momentach to sie dzialo, gdy my potrzebujemy u boku 100% faceta.
a z reszta to se same i tak poradzimy!!!!
bo nie ma co ukrywac ze w wiekszosci i tak jestesmy zdane same na siebie ino czasem potrzebowamy tego meskiego ramienia i wazne by wlasnie wtedy bylo.
pozdrawiam i zycze powodzenia w poszukiwaniach

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Sandra, śniegu na chodnikach nie ma wcale, tylko na trawnikach troszkę zalega, a ze Felosław jest mały a łapki ma już zakudłaczone to mu się poprzyklejał ;)

właśnie tak się powklejał, że K postanowiła to uwiecznić aparatem:roll:
i tak wyglądały moje łapy jak wróciłem ze śniegowego spaceru :shake:

a K zamiast mi ten śnieg zlikwidować to sobie pstrykała dalej :angryy:

w końcu postanowiłem je sobie zlizać:roll::razz:

Posted

No kuleczki sliczne....

Ja w zeszłym roku jak Tazza dostałam i naszkolenia chodzilismy i tego sniegu bylo tyle to ja się strasznie dziwiłam, że futro takie lapy ma wielkie jakoś, w domu sie okazało, że miedzy poduszkami miał wielkie kule lodu...

Poglaskac biedaka z niedobra Pania prosze;))

Posted

ee tam zaraz niedobrą :P

a żeby się kulki lodu nie robiły między poduszkami to trza psu tam kłaki wycinać :cool3:
mój jak miał kuleczkę między poduszkami to łazić nie chciał i stawał z podniesioną łapą i wzrokiem mówiącym "weź no mi to wyciągnij raz dwa, albo dalej nie idę :razz:" :loveu:

Posted

Fides79 napisał(a):
WIELKIE PODZIĘKOWANIA dla Erii za pomoc z banerkiem :Rose::calus::buzi:

jaka tam pomoc,własnie się zorientowałam,że prosiłaś też o podlinkowanie...:oops::oops:

Posted

Ty to nazywasz kulkami? Dzisiaj z westowej łapy zdjęłam dwie sporej wielkości śnieżki...

A tak po za tym to W KOŃCU jest zima :multi:

Posted

no nic dziwnego ze sa kulki a jak napada wiecej to beda i wieksze te kulki, tez sie dziwilam w zeszlym roku ile te psiska moga miec na tych lapach.

a Eria to taka dobra wrozka i piekne banerki robi !!!
swoj tez se swiateczno zimowy juz zrobila

Posted

nie wiem jak u Was ale u nas jest pogodowa masakra :-o:angryy::shake:
Felutek po porannym spacerze wyglądał jak bałwanek na 4 łapkach ;)
a ja jak dotarłam do pracy to nie wiedziałam czy mam się otrzepywać, suszyć czy wycierać:shake::angryy:

Posted

U mnie wieje szaro bez bialego sniagu. Heh troche mi sie niewgodnie pisze bo Futro leb mi na rekach polozyl, menda jedna no;)

Pozdrawiamy I ja to sobie wymysle, ze najpierw otrzepać potem wytrzec i na koncu suszyc;)

Posted

no to trza podziwiac ze samodzielna praca

z kulkami nie mam metody zadnej , troche je krusze jak sie daje a potem .... w miere topnienia krusze coraz bardziej ale malo kiedy dochodze do finalu bo wtedy juz ze dwa razy zdaza nowe se narobic
no zima i trza jakos przezyc

Posted

Felus w roli nianki super
Nikus tez by tak chcial ale Jasko jeszcze nie jest gotow na zabawy z wlochatymi brodami , na razie woli Gustawa, ale Nikus w koncu zdobedzie zaufanie Jaska.

co do prysznica , jasne ze taka metoda jest super ale przy trzech wiecznie wylatajacych na zewnatrz nie mma jak teo przeprowadzic, bobym miala zamiast kulek cale w lodzie wlochate.

Posted

Fides79 napisał(a):
nie wiem jak u Was ale u nas jest pogodowa masakra :-o:angryy::shake:
Felutek po porannym spacerze wyglądał jak bałwanek na 4 łapkach ;)
a ja jak dotarłam do pracy to nie wiedziałam czy mam się otrzepywać, suszyć czy wycierać:shake::angryy:

U nas taka sama masakra, ledwo przyslizgalam sie do pracy:angryy:.

Hollcia w ogole nie chce wychodzic z domu, ale jak juz wyjdzie to lobuzica wlazi w najwieksze sniegi i zaspy :evil_lol: (chyba nie musze mowic jak wyglada po spacerze :splat:). Nie mam jednak serca gniewac sie na nia za to, bo wiem ze w ten sposob ucieka przed chojnie :evil_lol:osolonymi chodnikami (chyba bede musiala zainwestowac w buty:diabloti: ).