Fides79 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 [quote name='#Etna#']Fiu fiu! Ależ Felicjan elegancki:cool3: Na pewno wszystkie psie panienki się za nim oglądają:lol: http://desmond.imageshack.us/Himg28/scaled.php?server=28&filename=dscn7477s.jpg&res=medium A tu mi się podoba najbardziej:) dziękujemy :) niestety psie panienki się za nim nie oglądają, ale za to nie może się opędzić od kolegów-adoratorów :roll: Quote
jambi Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 a mi się tam Felicjan w wersji zaroślak podoba :loveu: http://desmond.imageshack.us/Himg9/scaled.php?server=9&filename=dscn6381a.jpg&res=medium - ło matko! a gdzie reszta psa??? [quote name='Saththa']Proponuję opitolić zanim wpadnie do rzęsy wodnej :D hahaha! Ty myślisz, że każdy sznup będzie próbował chodzić po wodzie? :lol: (moje małe nie próbowały :diabloti:) Quote
Saththa Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 jambi napisał(a): hahaha! Ty myślisz, że każdy sznup będzie próbował chodzić po wodzie? :lol: (moje małe nie próbowały :diabloti:) nie zakładam nic ;) ja tylkouprzedzam o takiej ewentualnosci;) Quote
Fides79 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 to ja wam tu wklejam linki do albumów, filmy, relacje ze strzyżenia a Wy mi tu o kąpieli w rzęsie wodnej :splat::mdleje: :obrazic::obrazic::obrazic: Quote
malawaszka Posted September 12, 2011 Posted September 12, 2011 kurde jaka wygodnicka linki do albumów :shake: ja wolę tu oglądać :lol: ale jak Ty mu siusiaka golisz? boszz Dropsewicz umarłby ze strachu Quote
Fides79 Posted September 12, 2011 Author Posted September 12, 2011 malawaszka napisał(a):kurde jaka wygodnicka linki do albumów :shake: ja wolę tu oglądać :lol: ale jak Ty mu siusiaka golisz? boszz Dropsewicz umarłby ze strachu achh ten mój Felutek, pozwala sobie zrobić wszystko :loveu::loveu: a golę normalnie, maszynką, ustawioną na 3-4 mm, tnę z włosem, raz jedna łapka wędruje w góre, potem druga, a na koniec odrobinkę odginam siurka w do tyłu i po bólu:cool3: Maszynką łatwiej, lepiej i myślę ze bezpieczniej niż jak wczesniej przycinalam mu włoski nożyczkami, wtedy to się wiercił troche, a ja sie okropnie balam ze go zatnę i pewnie ten mój strach i zdenerwowanie mu sie udzielały :roll: Quote
jambi Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Fides79 napisał(a):a golę normalnie, maszynką, ustawioną na 3-4 mm, tnę z włosem, raz jedna łapka wędruje w góre, potem druga, a na koniec odrobinkę odginam siurka w do tyłu i po bólu:cool3: cóż za opis! normalnie jak z poradnika groomera :megagrin: Quote
Tekla64 Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 no prosze chlopak zrobi furore na wsi piekny jak zawsze ciekawa jestem czy w tej ganianinie sie odnajda z Nikiem,, bardzo bym chciala ale bylaby radocha Quote
Fides79 Posted September 14, 2011 Author Posted September 14, 2011 cóż za opis! normalnie jak z poradnika groomera :megagrin: Dżambi, weź sie nie śmiej :eviltong: jak miałam to inaczej Waszce napisać?? filmu jej instruktażowego nie nakręcę, bo musiałabym miec jeszcze jedną rękę :cool3: Tekla64 no prosze chlopak zrobi furore na wsi nam bardziej chodzi o podbicie serca Tekli :razz: piekny jak zawsze ciekawa jestem czy w tej ganianinie sie odnajda z Nikiem,, bardzo bym chciala ale bylaby radocha oojjj ja też bym chciała, zeby sie dogadali :) tym bardziej że to my wchodzimy na Wasz teren Quote
Doginka Posted September 14, 2011 Posted September 14, 2011 Ja kiedyś ogoliłam Gordonowi siusiaka i dostał zapalenia napletka:oops: tydzień później w majtach na spacery chodził:roflt: Quote
Fides79 Posted September 15, 2011 Author Posted September 15, 2011 Doginka napisał(a):Ja kiedyś ogoliłam Gordonowi siusiaka i dostał zapalenia napletka:oops: tydzień później w majtach na spacery chodził:roflt: tak, tak mówiłaś F zawsze miał golone na króciutko i nic mu nie było, przy dłuższych włoskach za to ciągle się liże :roll: Quote
Tekla64 Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 i troche z nas sie przyznalo ze tyz ciacha i nic sie nie dzieje ja mysle ze mialas pecha Doginko Quote
cockermaister Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 Hej ;) super masz temat galerii ;) Quote
jambi Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 cockermaister napisał(a):Hej ;) super masz temat galerii ;) pierwsza co się przyznała, że tylko temat przeczytała :roflt: Quote
Saththa Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 [quote name='jambi'] Napisał cockermaister Hej ;-) super masz temat galerii ;-) pierwsza co się przyznała, że tylko temat przeczytała :roflt: :mdleje: to żesz teraz hahahahahha Quote
Guest papillonek Posted September 15, 2011 Posted September 15, 2011 hehe ja czytałam temat....pierwszą stronę oraz dorywczo to co piszecie :) Quote
Fides79 Posted September 16, 2011 Author Posted September 16, 2011 i wczorajsze poranne parkowe harce w doborowym towarzystwie :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 on znaczy Felicjan tak malutki kole tego potwora rozbawionego hihihi Quote
Saththa Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg694/scaled.php?server=694&filename=dsc0023om.jpg&res=medium zmasowany atak :o :scared: Quote
Doginka Posted September 16, 2011 Posted September 16, 2011 "Babuleńka" mi się podoba najbardziej;-):loveu: Quote
Recommended Posts