Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

zla dieta dla Mentorka !!!!!

zart zart oczywiscie
no Tekla to daje jak stary ... bakowicz i takie serie i tak glosno ze czasem gdy pusci to czlek sam nie wie gdzie sie chowac do tego uwielbia przyjsc podetknac leb pod nos i beknac a co niech pancia wie czym zywi suke

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mentorek tez sobie potrafi beknąć, ale zazwyczaj jak sobie za szybko i za dużo wody wypije.
Jak można to Wam opowiem coś fajnego, tak mi się przynajmniej wydaje.Chociaż jak to się słyszało i widziało to było dużo, dużo śmieszniej.
Dziś w nocy (3 rano)Leoś obudził panka, bo chciał na dwór.Po powrocie miał mokre łapki.A nie miałam mu czym wytrzeć, bo miałam poprane.Stanął na środku pokoju i merda ogonkiem.Ja mówię do niego "Leosiu nie wejdziesz bo masz mokre łapki".Położyliśmy się, a on oparł łepek i się patrzy.My do niego "Leosiu nie można bo masz brudne łapki".Ciemno, cicho i nagle słychać szybki bieg, drapanie, tarmoszenie się.Leoś wskoczył na ich posłanie i się wyciera.Za chwilę przybiega i się patrzy.My znowu swoje "Leosiu łapki są jeszcze mokre".Nie minęła sekunda i znów słychać bieg, drapanie , tarmoszenie się.I tak było ze 4 razy.W końcu skontrolowałam mu łapki, były prawie suche...musiałam dać za wygraną, bo by chyba tak cała noc się wycierał.Kocham go niesamowicie za te jego pomysłowość.Sznaucerki górą :)

Posted

no prosze jaki cwaniak i jak se swietnie wsio skojarzyl a ze wam sie nie chcialo a jemu sie chcialo do lozka to prosze jedynym wyjsciem byla samoobsluga
no coraz bardziej mnie sie leos podobywa zwlaszcza ze chce zrec ludkow

Posted

Fides79 napisał(a):
to Wilczy Zew z pewnością i z wielką ochotą Ci poradzi jak sobie poradzić tym problemem :evil_lol:
ale apeluję aby zrobiła to w Twojej lub Swojej galerii :fadein:

rozczaruję Cię ale nie pomyślałam aby radzić coś na temat Leosia :evil_lol:

Tekla czytałam o Hektorze(tylko nie wiem z kąt trafił do Ciebie,bo tego wątku nie ma)
nie brałam pod uwagę czy pies od szczeniaka czy nie ale jedynie czy mój

Watacha Leoś świetny

Posted

WATACHA napisał(a):
Mentorek tez sobie potrafi beknąć, ale zazwyczaj jak sobie za szybko i za dużo wody wypije.
Jak można to Wam opowiem coś fajnego, tak mi się przynajmniej wydaje.Chociaż jak to się słyszało i widziało to było dużo, dużo śmieszniej.
Dziś w nocy (3 rano)Leoś obudził panka, bo chciał na dwór.Po powrocie miał mokre łapki.A nie miałam mu czym wytrzeć, bo miałam poprane.Stanął na środku pokoju i merda ogonkiem.Ja mówię do niego "Leosiu nie wejdziesz bo masz mokre łapki".Położyliśmy się, a on oparł łepek i się patrzy.My do niego "Leosiu nie można bo masz brudne łapki".Ciemno, cicho i nagle słychać szybki bieg, drapanie, tarmoszenie się.Leoś wskoczył na ich posłanie i się wyciera.Za chwilę przybiega i się patrzy.My znowu swoje "Leosiu łapki są jeszcze mokre".Nie minęła sekunda i znów słychać bieg, drapanie , tarmoszenie się.I tak było ze 4 razy.W końcu skontrolowałam mu łapki, były prawie suche...musiałam dać za wygraną, bo by chyba tak cała noc się wycierał.Kocham go niesamowicie za te jego pomysłowość.Sznaucerki górą :)

hahahah genialny :loveu:

Posted

miałam na wczorajszy wieczór i dzisiejsze przedpołudnie bardzo ambitny plan w postaci kąpieli i strzyżenia psa
ha ha ha miałam....
otóż wczoraj za żadne skarby po 2 godzinach wieczornego spaceru nie mogłam sie zmobilizować do wyprania F, a dzis od rana powitał nas półmrok, chmury i deszcz :nonono2:
wiec plan chyba bedzie realizowany z jednodniowym poślizgiem ;)

no ale żeby nie było że nie dbam o F, to dziś kupiłam mu saszetkę karmy egzotycznej z mięsem kangura :p

a w ramach dbania o galerię pokaże jak się prezentuje F ranka nie wiadomo od czego powstała, po tygodniowym aplikowaniu maści z antybiotykiem

Posted

no to rozpieszczania ciąg dalszy

oto F na piątkowym spacerku, w czasie którego spotkaliśmy naszego psiego sąsiada Dextera

[video=youtube;OblGGuWxCo8]http://www.youtube.com/watch?v=OblGGuWxCo8[/video]

a tu Felutek w wydaniu domowym, chyba będziecie musieli przekrzywiać głowy (troche techniki, i się człowiek gubi:lol: )

[video=youtube;1jVWOcEn2DY]http://www.youtube.com/watch?v=1jVWOcEn2DY[/video]

Posted

Saththa
Uważaj bo ufo chce F. porwać :lol:

hi hi to Ty uważaj, bo F to pies zaczepno-obronno-brudzący hihihi :evil_lol:

eria
Fides czy Ty nie powinnaś już być u Tekli ????

jeszcze tydzien :roll:

Posted

Saththa napisał(a):
Ale czemu to ja mam uważać? Niech UFO uważa :lol:

hihihi to poniekąd słuszna uwaga, ale jak wstępnie ustaliłyśmy, prawdopodobnie Ciebie też czeka bliskie spotkanie z F :cool3:

Posted

ponieważ jestem wygodna, i nie chce mi sie wklejać przeszło 40 zdjęć po 5 w poście, to dam Wam link do albumu z wczorajszych po południowych szaleństw w parku, F biegał za piłką, a za F biegał Rudy:
https://picasaweb.google.com/100493496609271553524/SpacerWParku?authuser=0&authkey=Gv1sRgCNip_IPE1sfEdA&feat=directlink

i do kompletu filmik z dzisiejszego poranka:

[video=youtube;gBKuTr_yVDQ]http://www.youtube.com/watch?v=gBKuTr_yVDQ[/video]

Posted

[quote name='Saththa']Oooooaaaa F już zarośnięty niesamowicie :lol:

Proponuję opitolić zanim wpadnie do rzęsy wodnej :D

hihi został dziś przed południem opitolony :lol:

zaroślak: