wilczy zew Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 WATACHA napisał(a):Oj to dobrze bo miałam Ci przylać ;) no wiesz :obrazic: ja z dobrymi radami a Ty ta... Quote
WATACHA Posted September 5, 2011 Posted September 5, 2011 No przecież napisałam, że miałam, a nie mam zamiar :) Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 znaczy moje maja okropne niedobory bo stale i wiecznie zra kurze , kocie i danielowe odchody a kiedys namietnie konskie bidaczyska a ja nic z tym nie robie , wredna no ino dre sie niedobory jedna sprawa a druga to mozliwosc i lubienie znowu nie da sie generalizowac i jendoznacznie mowic a tak z innej beczki JAKIE I CZEGO NIEDOBORY? Quote
Fides79 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 wilczy zew Felkowi do prania trzeba kupić franię sama se kup :eviltong: Niech wrzuci smakołyk do pralki.Jak Feluś wskoczy, to go zamyka i szybciutkie pranko ;-) ale kto niech wrzuci? :razz: jak ktoś wrzuci to se bedzie musiał sam sięgać, bo F jedynie lubi sobie z pralki piorącej telewizor zrobić:evil_lol: On częściej próbuje niż liże, bo staram się wyczuwać kiedy ma zamiar i go odciągam.No, ale czasem jak się zagapię to posmakuje :-( u Felka doskonałym lekarstwem na takie praktyki okazała się kastracja :cool3: Tekla64 znaczy moje maja okropne niedobory bo stale i wiecznie zra kurze , kocie i danielowe odchody a kiedys namietnie konskie bidaczyska a ja nic z tym nie robie , wredna no ino dre sie weź no zacznij dbac o te swoje psy, i karmic jakoś porządnie a nie tylko odchodami hi hi hi Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ino mnie sie widzi ze calkiem dobrze to im robi moze powinnam jaka nowa diete opatentowac dyz zyja na tym ? Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 malawaszka napisał(a):hahahaha :roflt: przemoc, przemoc na dogomanii aaaaaaa :roflt: Malawaszko trzasnełas 3000 post u Felutka :loveu::) A wy nawet nie zauwazyliście, ze mamy okazje do picia :lol: Quote
Fides79 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Saththa napisał(a):Malawaszko trzasnełas 3000 post u Felutka :loveu::) A wy nawet nie zauwazyliście, ze mamy okazje do picia :lol: a Ty już tak z rana, w pracy ??:evil_lol: Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Fides79 napisał(a):a Ty już tak z rana, w pracy ??:evil_lol: jest okazja przeca;) Quote
Fides79 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Saththa napisał(a):jest okazja przeca;) no fakt, ale żeby tak od razu swietowac przed południem? moze poczejakmy do popołudnia? Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Fides79 napisał(a):no fakt, ale żeby tak od razu swietowac przed południem? moze poczejakmy do popołudnia? no ok... przynajmniej wróce autem do domu;) Quote
jambi Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 jaaaa. a te znowu imprezują... :mdleje: wilczy zew napisał(a):zamiar też się liczy :nono: za zamiary nie ma kary :eviltong: Tekla, opatentuj opatentuj - tanio, ekologicznie - same zalety :megagrin: Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 ja tyz dzis musza pojezdzic wiec picie dopiero zas potem ale chetnie Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 malawaszka napisał(a):no to zdrówko :drinking: :D Byle do wieczora, byle do wieczora :mdleje: Quote
Fides79 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Malawaszko trzasnełas 3000 post u Felutka :loveu::smile: A wy nawet nie zauwazyliście, ze mamy okazje do picia :lol: no to zdrówko Waszki, za ten 3000-ny :lol: Quote
Fides79 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 no ale żebysmy się tu nie ululały to mały przerywnik się przyda ;) Felusiowe dokazywanie w parku od rana: [video=youtube;aSfDcIWbMcY]http://www.youtube.com/watch?v=aSfDcIWbMcY[/video] Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 otwieram piwo, specjalnie kupiłam wracaj z lasu :lol: aaaa i gdzie kurcze ciocia była z 10 lat a ojciec rozmówcy iles tam?:evil_lol::) Felek w kagańcu był? bo gdzies powiedziałas zeby Wam nie zjadał kaganca ;) a niemogłam się dopatrzec;) Quote
WATACHA Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Fides79 napisał(a):sama se kup :eviltong: ale kto niech wrzuci? :razz: jak ktoś wrzuci to se bedzie musiał sam sięgać, bo F jedynie lubi sobie z pralki piorącej telewizor zrobić:evil_lol: No mogę ja :), z tym, że potem się nie zmieszczę do prali, żeby go wyjąć u Felka doskonałym lekarstwem na takie praktyki okazała się kastracja :cool3: Tak wiem, już pisałaś.Nie dojrzałam do tego.Szczególnie, że mam psa szczającego pod siebie właśnie po kastracji.Średnia przyjemność.Mąż raczej by się nie zgodził i ja jakoś też do końca nie jestem przekonana. weź no zacznij dbac o te swoje psy, i karmic jakoś porządnie a nie tylko odchodami hi hi hi jambi napisał(a):jaaaa. a te znowu imprezują... :mdleje: za zamiary nie ma kary :eviltong: Pomarzyć piękna rzecz ;) Tekla, opatentuj opatentuj - tanio, ekologicznie - same zalety :megagrin: i SMACZNIE malawaszka napisał(a):no to zdrówko :drinking: :D Fides79 napisał(a):no ale żebysmy się tu nie ululały to mały przerywnik się przyda ;) Felusiowe dokazywanie w parku od rana: A co Feluś taki kolorowy, w sensie doopkę siwą ma? Quote
Tekla64 Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 no to i ja juz mogie wypic za tyn 3000 zdrowko!!!! nasze dogomaniackie Quote
Fides79 Posted September 6, 2011 Author Posted September 6, 2011 Sandra : "10 lat i ileś tam" to była mowa o byciu użytkownikiem pewnej sieci komórkowej :lol: tak, F był w kagańcu, bo mała menda zżera śmieci w ilościach hurtowych, więc kara musi byc:cool3: A co Feluś taki kolorowy, w sensie doopkę siwą ma? hihi teraz to dopiero zobaczyłaś? Quote
Saththa Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Aaaa dziekuję ;) i przepraszam za podsłuchiwanie rozmów :lol: Kurcza się przypatrywałam ale kagana nie dojrzałam;) Quote
WATACHA Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Fides79 napisał(a):Sandra : "10 lat i ileś tam" to była mowa o byciu użytkownikiem pewnej sieci komórkowej :lol: tak, F był w kagańcu, bo mała menda zżera śmieci w ilościach hurtowych, więc kara musi byc:cool3: hihi teraz to dopiero zobaczyłaś? Bo ja nie wszystkie filmiki ogladam :oops:, bo mi dużo mega zżera,a mam ich skromnie:shake:. A na zdjęciach nie zauważyłam :roll: Quote
wilczy zew Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Tekla zjadanie odchodów roślinożerców może czasami dostarczać czesciowo przetrawionych substancji roślinnych,natomiast zjadanie ludzkich odchodów,papieru,nikotyny świadczy o niedoborze witamin z grupy B. Watacha co z tym sikaniem pod siebie,bo nie kumam. Fides Felek jest nie wychowany-nie dość że szczeka na ludzi to jeszcze wspina się na nich łapami. Quote
Recommended Posts