Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

WATACHA napisał(a):
O tym chyba jeszcze nie czytałam, mój znowuż liże siki ;)

o żesz fuj! Fred robi to samo... a z jakim namaszczeniem... i on nie liże... on wciąga.... delektuje sie... fuuuuuuuj :roll:

Fides79 napisał(a):
ano nie chciał, i będę się musiała męczyć ręcznie w piątek chyba :roll:

to straszne... a może spróbuj go jeszcze namówić?:razz:

Posted

no ja kiedys mialam psa a w zasadzie moi rodzicie ale pamietam ze go sie wkladalo do frani i sie pral w niej

*******a bo tak mial na imie byl jakims miksem polskiego nizinnego i latawcem strasznym wiec wiecznie utytlany bywal jak byl po ..... paru dniach poza domem i bardzo brudny to szczekal przed drzwiami i nie wszedl do domu dopoki sie pralki nie przygotowalo i nie pwoiedzialo "wejdz prosze *******a" a on prosto od drzwi do laznieki dumnie szedl stawal przed frania i czekal az go sie wlozy do niej, streczala mu tylko glowa z niej z przednimi lapami .
to nie jedyny fenomen u niego, zawsze wiedzial jak wyjezdzalismy , nawet jak go tydzien nie bylo , schodzimy do samochodu a on [ jesli byl brudny stal , siedzial przy bagazniku i radosnie machal ogonem na wycieczke , a jak udalo mu sie byc czystym to sie do bagaznika nie dawal wpakowac wtedy jego miejscem byla tylnia szyba , dumnie sie tam rozkladal i wsio widzial.
to tyz byl swietny pies ino strasznie samowystarczalny hihihi

Posted

on tyn co go wykropkowalo po frani byl wstawiany do wanny i sie mowilo " *******a trzep sie " i sie otrzepywal az prawie wychodzil suchy i prosty

nie musial byc odwirowywany , mowilam ze samowystarczalny byl , cwany i bardzo madry sam z siebie skubaniec

Posted

Tekla64 napisał(a):
oooo wlasnie jak to zrobilas?????

napisała z odstępami :p.. obeszła system zabezpieczeń :cool3:

na marginesie - bardzo wdzięczne imie...

Posted

jambi napisał(a):
o żesz fuj! Fred robi to samo... a z jakim namaszczeniem... i on nie liże... on wciąga.... delektuje sie... fuuuuuuuj :roll:

własnie jem sniadanie yhhh :roll:

Posted

jambi napisał(a):

On częściej próbuje niż liże, bo staram się wyczuwać kiedy ma zamiar i go odciągam.No, ale czasem jak się zagapię to posmakuje :(

to straszne... a może spróbuj go jeszcze namówić?:razz:

Niech wrzuci smakołyk do pralki.Jak Feluś wskoczy, to go zamyka i szybciutkie pranko ;)
Tekla64 napisał(a):
no ja kiedys mialam psa a w zasadzie moi rodzicie ale pamietam ze go sie wkladalo do frani i sie pral w niej

*******a bo tak mial na imie byl jakims miksem polskiego nizinnego i latawcem strasznym wiec wiecznie utytlany bywal jak byl po ..... paru dniach poza domem i bardzo brudny to szczekal przed drzwiami i nie wszedl do domu dopoki sie pralki nie przygotowalo i nie pwoiedzialo "wejdz prosze *******a" a on prosto od drzwi do laznieki dumnie szedl stawal przed frania i czekal az go sie wlozy do niej, streczala mu tylko glowa z niej z przednimi lapami .
to nie jedyny fenomen u niego, zawsze wiedzial jak wyjezdzalismy , nawet jak go tydzien nie bylo , schodzimy do samochodu a on [ jesli byl brudny stal , siedzial przy bagazniku i radosnie machal ogonem na wycieczke , a jak udalo mu sie byc czystym to sie do bagaznika nie dawal wpakowac wtedy jego miejscem byla tylnia szyba , dumnie sie tam rozkladal i wsio widzial.
to tyz byl swietny pies ino strasznie samowystarczalny hihihi

Niezły aparat hi,hi,hi
malawaszka napisał(a):
spacjami omijam dogocenzurę :errrr:

Osz Ty, złamałaś szyfr
Tekla64 napisał(a):
ej tam jakbscie nie wiedzialy co psy potrafia jesc lizac i w czym sie tarzac

normalka ino czasem trzeba je dosc inetensywnie prac za po

Niestety raz miałam przyjemność.

Posted

wilczy zew napisał(a):
jak zjada tgakie paskudztwa to raczej jakieś niedobory w organiźmie

Felkowi do prania trzeba kupić franię

To do mnie?A gdzie ja napisałam teraz, że on coś zjada.Napisałam, że lubi lizać siki, ale mu na to nie pozwalam.
A to, że napisałam, że raz miałam przyjemność to chodziło mi o Mentora, który się wytarzał w zdechłym zwierzątku.Śmierdział przez tydzień gorzej niż gówno.
Leo i Mentor jedzą to samo, więc co jeden ma niedobory drugi nie?