Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Guest papillonek
Posted

Buty kolce żeby czepliwośc dobra była :) Ale kolczatka no to też pomysł ;)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

papillonek napisał(a):
Buty kolce żeby czepliwośc dobra była :) Ale kolczatka no to też pomysł ;)

heh w butach kolcach było by dobrze na miekkim podłozu;) na chodniku/betonie bym się umęczyła;)

Posted

wstąpiło we mnie istne szalenstwo :diabloti: teraz będą filmiki z wczorajszego poranka :cool3:

Feluś i Phips (Fibs)

[video=youtube;IadrrXmEivg]http://www.youtube.com/watch?v=IadrrXmEivg[/video]

Feluś, Phips i Roki

[video=youtube;o15dhk5CnoA]http://www.youtube.com/watch?v=o15dhk5CnoA[/video]

a tu cała banda, dołączyli Dagi i Coco (i to nagranie proponuje oglądac z dźwiękiem:razz:)

[video=youtube;1iFuFmo1Yxo]http://www.youtube.com/watch?v=1iFuFmo1Yxo[/video]

Posted

a żeby nam nie było smutno, to dziś po powrocie z pracy odkryłam na Felkowym grzbiecie zgrubienie, coś jakby guzek, ropniak :niewiem:
jednak po przejechaniu po grzbiecie ręką, z ów tworu wypłynęła szarawa ciecz, a po wytarciu jej chusteczką odsłoniła się goła skóra ze zdartym naskórkiem :crazyeye:
wylądowaliśmy bez mała od razu u weta, który stwierdził, ze albo F zostal drapnięty zębem lub pazurem, lub też skaleczył się o jakiś kamień lyb patyk podczas tarzania się po trawie :thinkerg:
dostaliśmy masc z antybiotykiem i czekamy

a F prezentuje się tak:

ranka na szczęscie jest mala, ma niecały centymetr średnicy

Posted

Tygrysy :loveu:

trzeba było uprzedzić,że tam taki paskudny pająk :-o

ta ręka co głaszcze tapira to Twoja?
fajne te chmury w wodzie

z taką ranką do weta?

Sandra nie trzeba kolców tylko dobrze wychowanego piesa

Posted

[quote name='wilczy zew']Tygrysy :loveu:

trzeba było uprzedzić,że tam taki paskudny pająk :-o

łeee tam, przecież go prawie nie widać :lol:

ta ręka co głaszcze tapira to Twoja?

nie to ręka dobroci i pomocy dla bidnych zwierzaczków :p

fajne te chmury w wodzie

dzięki, też mi się podobają ;)

z taką ranką do weta?

no przecież napisałam że byliśmy, czytac prosze ze zrozumieniem :mad:

ale przecież Sandra nie wsadza psa w kolce

Posted

WATACHA napisał(a):
Biedny Felus, trzeba pocałować i się zagoi ;)

wariatka :evil_lol: sama se całuj wypsikaną rivanolem i wysmarowaną tłustą maścią otartą skóre :eviltong:

Posted

Fides79 napisał(a):
wariatka :evil_lol: sama se całuj wypsikaną rivanolem i wysmarowaną tłustą maścią otartą skóre :eviltong:

Gorsze rzeczy całowałam :evil_lol: :eviltong:

Posted

[quote name='wilczy zew']

Do kolców to mi akurat bardzo daleko.

To miały być buty z kolcami abym przyczepność miała. Zreszta nawet nie zaproponowane przeze mnie.

Zreszta uważam, ze kolczatka użyta z głową i umiejetnie do tego tylko i wyłącznie na chwilę, czasem ejst potrzebna. Co nie zmienia faktu, że Tazzman na razie nie zasłużył.

Zresztą czy to jest takie dziwne ze niespełna 2 letni samiec sznaucera olbrzyma który jest duży ale w głowie to dużo nie ma czasem pociągnie? A ja niesttey jak mnie z zaskoczenia ciągnie przeszło 40 kilo zwłaszcza jak jestem nieprzygotowana na to to się zachwieję? Bo dla mnie to dziwne nie ejst. Ale moze ja cała dziwna ejstem, że wolę miec stabilnie w stopach.

A zakup kolców rozważałam pod względem nałożenia na lewe udo bo podczas "równaj" jak Tazz patrzy na mnie do góry to bardzo się klei do mnie i się potykam ja.

I nie uważam aby był nie wychowany.

EDIT.Wilczy Zew- Widze Twój nowy post. Wykreślmy o kolczacce- zostawmy całą resztę:)

Posted

Sandrus toze Tazz sie do ciebie klei po "rownaj" to wielu wielu ci zazdrosci to ty musisz sie nauczyc tryzmac w tym momencie pion hihihi

po takich zabawach pare urazow moze byc , cale szczescie ze przewaznie nie sa grozne , ale skoro lecialo z tego to dobrze zes to potraktowala mascia antybiotykowa szybko i bez komplikacji sie zagoi [ a nie maja c takowej doma trza bylo do weta poza tym lepiej z taka ranka jak z wielka ropiejaca i juz padajacym psem]

Posted

Tekla64 napisał(a):
Sandrus toze Tazz sie do ciebie klei po "rownaj" to wielu wielu ci zazdrosci to ty musisz sie nauczyc tryzmac w tym momencie pion hihihi

ja jestem tak skupiona tazzie w tym momencie, ze na nic innego nie zwracam uwagi :lol:

I tez uwazam ze lepiej tak niz inaczej. zreszta ja tez zawsze ze wszytskim pedze do weta ;)

Apropo musze Tazziowi uszka wyczyćsic heh i musze o tym pamietac ;)

Posted

a ja uzywałam kolczatki i sie z tym nie kryje :p i bardzo uprzejmie proszę o darowanie sobie tekstów "pies wychowany kolczatki nie potrzebuje" czy "widac nie panowałas nad psem" ... takie teksty bez wiedzy kiedy, jak i po co używałam kolczatki byłyby bez sensu...

a, że jest to galeria Fides ;)

Czy Pani szanowna oczekuje po mnie recenzji filmowych? :lol:

Fides79 napisał(a):
Chi ma galerię, w dodatku z bardzo ładnymi fotami :)
a i u Felusia jest nie pierwszy raz :lol:

no to jak sie nie wie co napisać zawsze można napisac "Zapraszam do mnie" :diabloti:

Saththa napisał(a):
Obejrzałam :) i jestes Ty na jednym zdjęciu :lol: do tego zazdroszcze możliwości spaceru w klapkach z psem :lol: u mnie tylko adidasy ;) stabilne do tego;)

phi! znam takich co w klapkach nawet na szkoleniu z psem bywali :evil_lol:

ps. a co do komentowania zdjęć - no ja zdjęcie Felkowej rany skomentowałam Ci już wczoraj, w mmsie wyglądało to znacznie bardziej przerażająco ;)

Posted

Czy Pani szanowna oczekuje po mnie recenzji filmowych? :lol:

eeee, jak nie masz dźwieku, to nie zabieraj sie za recenzje, bo dźwiek, szczególnie w 3 filmiku jest niezwykle istotny :cool3:

no to jak sie nie wie co napisać zawsze można napisac "Zapraszam do mnie" :diabloti:

eee chiba nie bo cosik, zastój u Chi zapanował :roll:

phi! znam takich co w klapkach nawet na szkoleniu z psem bywali :evil_lol:

hihi no nawet o tym czytałam i widziałam dokumentację fotograficzną :lol:

ps. a co do komentowania zdjęć - no ja zdjęcie Felkowej rany skomentowałam Ci już wczoraj, w mmsie wyglądało to znacznie bardziej przerażająco ;-)

hm hm hm no ja nie chce nic mówić, ale oprócz zdjęc Felkowej ranki, to sa tu jeszcze linki do dwóch galerii i 3 filmiki i jeszcze zdjęcia chmurek, wiec pewno coś do skomentowania się znajdzie :razz::diabloti:

Posted

Fides79 napisał(a):
hm hm hm no ja nie chce nic mówić, ale oprócz zdjęc Felkowej ranki, to sa tu jeszcze linki do dwóch galerii i 3 filmiki i jeszcze zdjęcia chmurek, wiec pewno coś do skomentowania się znajdzie :razz::diabloti:

dobra, przepraszam, nadrobie ;) ... tak się zaczytałam w te kolczatkowokolcowe debaty, że jakoś tak... sama rozumiesz...:oops:

Posted

mnie nie chodziło,że nic nie robić z ranką tylko ja taką to robię we własnym zakresie

ja też stosuję kolczatki,już pisałam,że nie jestem wrogiem;w niedoświadczonych rękach jest bezpieczniejsza dla psa niż obroża dławiąca