Fides79 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 M@d napisał(a):Kto tak Felka na fioletowo pomalował ? Farbuje się chłopak? :D hihi to nie Feluś sie farbuje, tylko apagracik w telefonie fisiuje :) Quote
jambi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Fides79 napisał(a):hihi to nie Feluś sie farbuje, tylko apagracik w telefonie fisiuje :) ciiii! trzeba było utzrymywac, że to specjalny filtr taki... futurystyczny :evil_lol: klaudusia0219 napisał(a):przepraszam, przepraszam, ale słuchając moich polonistek jeszcze mniej rozumiem :D no to ja Ci współczuje szczerze.... a propos Klaudia, tak sie troche rozpisałam w Twoim watku, mam nadzieje, że mi wybaczysz ;) Quote
Culineo Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 jambi napisał(a):no to ja Ci współczuje szczerze.... a propos Klaudia, tak sie troche rozpisałam w Twoim watku, mam nadzieje, że mi wybaczysz ;) wybaczam i dziękuje ! :multi: Quote
Fides79 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 ciiii! trzeba było utzrymywac, że to specjalny filtr taki... futurystyczny :evil_lol: ha ha to takie rózne futurystyczne filtry mam bardzo często :lol: a Felutek od wczoraj przystraja sie skoszoną trawą, włazi w stogi które czekają na wywiezienie, tarza sie po trawniczkach co 5 min, a potem łazi taki szaro zielony :p a w domu łapska i broda pachną tą trawą nieziemsko :loveu::loveu: a dzis rano obudziło mnie F rzyganko, i w kuchni miałam 3 trocinkowe kałuże :roll: Quote
jambi Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Fides79 napisał(a):a Felutek od wczoraj przystraja sie skoszoną trawą, włazi w stogi które czekają na wywiezienie, tarza sie po trawniczkach co 5 min, a potem łazi taki szaro zielony :p nawiązując do wczesniejszych postów - nie martw się, jak go obfocisz to i tak będzie fioletowy :megagrin: Quote
AgataP Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Fides79 napisał(a): a Felutek od wczoraj przystraja sie skoszoną trawą, włazi w stogi które czekają na wywiezienie, tarza sie po trawniczkach co 5 min, a potem łazi taki szaro zielony :p a w domu łapska i broda pachną tą trawą nieziemsko :loveu::loveu: a dzis rano obudziło mnie F rzyganko, i w kuchni miałam 3 trocinkowe kałuże :roll: skąd ja znam strojenie się trawą i patyczkami :diabloti: przecież to jest suuuper, tylka nam capi potem zgniłą trawką :evil_lol: Felicjan wyrzygał tylko trocinki? i już mu nic nie było potem? Lexie jak nawpierdziela się za dużo patyczków, to czasem jest rzyg patyczkowy, ale skubana nie zwróci nigdy ani ziarenka karmy przy tym :lol: Quote
Fides79 Posted August 18, 2011 Author Posted August 18, 2011 po wczorajszych wieczornych patyczkach, dostał karme, ale "oddał" tylko trocinki i taka spienioną zielonkawą wodę a rano druga stroną 3 razy trocinki wychodziły :roll: Quote
Culineo Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 no Shark tez często trocinami i to takimi szpiczastymi ;/ i zawsze takie 'kupki' drewna hihih Quote
WATACHA Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Mentor nie żre patyków tylko robi z nich trociny.Za to Leoś podjada, ale nie zwraca tylko potem robi patyczkową kupę.Staram się mu nie pozwalać, bo boję się, że doopkę sobie pokaleczy. Quote
eria Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 [quote name='jambi']zmęczona jesteś :p kiedy to proste! Tekla napisała w samych negatywach: nie ma seksu i to nie znaczy że jakby co, to nie ma czego odmawiać, to teraz wywal te wszystkie zaprzeczenia: jest seks to znaczy że jakby co to odmawiać, (to jest dokładnie to samo co wyżej tylko bez tych wszystkich "nie" :)) no to teraz wyciągamy wnioski: jak odmawiać, to znaczy, że go nie ma, no to chyba jasne jest nie? ;) czyli stosując interpretacje odwrotną - znaczy zaprzeczenia : jak sie nie odmawia to seks jest, ... no to chyba jeszcze bardziej jasne :evil_lol: więc reasumując .. bez znaczenia czy seks jest czy go nie ma jakby nie patrzeć, lepiej nie odmawiać... jasne? :eviltong: no poskładałam się i leżę pod biurkiem :roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
Tekla64 Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 to sie nie skladaj ino nie odmawiaj hihihi Quote
WATACHA Posted August 18, 2011 Posted August 18, 2011 Tak sobie myślę, że mąż się ucieszy jak powiem, że koleżanki kazały nie odmawiać :) Quote
Guest papillonek Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Fides79 napisał(a):hi hi podekscytowani byliśmy oboje :) choć Felek bardziej ciasteczkami, a piłka jest mocno na aromatyzowana miętę i ciut mu chyba to nie pasowało :lol: To w końcu ona jest miętowa czy waniliowa??? Po fotkach sugeruję że F wolał patyka :) Quote
Guest papillonek Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Ja na stronce czytałam że wanilią to się pytam ;) A ogólnie podoba mu się ta piłeczka,a jak ciacha(ja na nie czekam)? Quote
Fides79 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 :p[quote name='papillonek']Ja na stronce czytałam że wanilią to się pytam ;) A ogólnie podoba mu się ta piłeczka,a jak ciacha(ja na nie czekam)? hmmm http://www.eko-pies.pl/pl/p/Orbee-Tuff-WoofFetch/183 nic tu o wanilii nie widzę :razz: a ciacha spoko, smakują baaaaardzoooo :lol: Quote
Guest papillonek Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 Szczerze mówiąc nie wiem ... Chyba za dużo psich zabawek oglądam ;) Quote
Fides79 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 [quote name='papillonek']Szczerze mówiąc nie wiem ... Chyba za dużo psich zabawek oglądam ;) ha ha możliwe ja w minioną niedzielę byłam w kakadu i podobały mi sie zabawki Petstages ale ceny mieli zabójcze za takie coś, prawie 50zł :crazyeye: a w necie znalazłam za niecałe 20 zł :roll: Quote
Guest papillonek Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 sa różne rozmiary tych zabawek -orek ;) Ja mam Pałeczkę ,którą się moczy i mrozi :D Dobre na lato :) Quote
Fides79 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 ha ha taka szmaciana to dla F na 5 min ;) Quote
Guest papillonek Posted August 19, 2011 Posted August 19, 2011 No właśnie dlatego sa orki dla psów o mocnych szczękach :) S ma tą zabawkę już pól roku ,bo dostała na święta i jedyne co zniszczyła to oderwała sznureczek na górze ;) Wszystkie orki na stronie: http://www.petstages.pl/dog.php?id=22 Quote
Fides79 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 wiem, wiem, już sobie wszystko oblukałam po wizycie w kakadu :) Quote
Fides79 Posted August 19, 2011 Author Posted August 19, 2011 nie, bo to głupeczek jest i demolant :diabloti: nie wszystkim chce sie mała cholera bawic :roll: obecnie mamy pozostałość po jednej zabawce trixie- taki gumowy wałek, piłkę trixie dentafun, pluszowa piłkę - kota z ikea i pluszowo-gąbkową kość do gry która jest juz mocno sfatygowana chciałam mu jeszcze dokupić taką: http://p.animalia.pl/img/produkty/tresc/trixie/34842.jpg i albo taką: http://p.animalia.pl/img/produkty/tresc/trixie/34841.jpg albo taką: http://p.animalia.pl/img/produkty/tresc/trixie/3423.jpg Quote
Recommended Posts