Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saththa napisał(a):
polac jej :D

Sandra bój sie Boga!... że u siebie w wątku zrobiłaś woodstock to ja rozumiem, ale żeby i tu?!

ale ja tak sobie myślę, że te nasze wypowiedzi moga zostac nieco opacznie odczytane... ja sie boje co to będzie jak tu Erhan zajrzy... Tekla zadowolona, że nam seksu nie odmawiasz, Ty nie odmawiasz.... łoj.....

Posted

no ja nie wiem ale chyba cos to nienormalne brzmi, jak to "bo nie masz czego'???

teraz to dopiero Erhan bedzie mial uzywanie

znowu jestem nie na biezaco z zyciem ? ale dla mnie to dziwnie brzmi moze powinnas to inczej napisac?

Posted

Tekla64
no ja nie wiem ale chyba cos to nienormalne brzmi, jak to "bo nie masz czego'???

no nie ma seksu to nie ma czego odmawiać :roll:

znowu jestem nie na biezaco z zyciem ? ale dla mnie to dziwnie brzmi moze powinnas to inczej napisac?

:hmmmm: ale, niby że jak?

Posted

aaa to znaczy ze jednak ze mna nie jest tak zle !
ino dziwnie mi to zabrzmialo .To ze nie ma seksu to nie znaczy ze jakby co to nie masz czego odmawiac, wiec masz ino na razie nie musisz

ooo widzisz ja se tak moja bidna Done obserwuje i ona to ma problem bo to jej wszyscy ale to wszyscy odmawiaja
strasznie sfrustrowana ostatnio jest

Posted

Tekla64 napisał(a):
aaa to znaczy ze jednak ze mna nie jest tak zle !
ino dziwnie mi to zabrzmialo .To ze nie ma seksu to nie znaczy ze jakby co to nie masz czego odmawiac, wiec masz ino na razie nie musisz

no też racja :)

Posted

Tekla64 napisał(a):
To ze nie ma seksu to nie znaczy ze jakby co to nie masz czego odmawiac, wiec masz ino na razie nie musisz

jak tak patrze na ta wypowiedź.... to ja bym to powiedziała inaczej... bo jeśli nie ma seksu i to nie znaczy że jakby co, to nie ma czego odmawiać, to patrząc na to od drugiej strony jeśli jest seks to znaczy że jakby co to odmawiać, ale jak odmawiać, to znaczy, że go nie ma, czyli stosując interpretacje odwrotną, jak sie nie odmawia to seks jest,więc.. bez znaczenia czy on jest czy go nie ma (ten seks) jakby nie patrzeć, lepiej nie odmawiać...

Posted

jambi napisał(a):
jak tak patrze na ta wypowiedź.... to ja bym to powiedziała inaczej... bo jeśli nie ma seksu i to nie znaczy że jakby co, to nie ma czego odmawiać, to patrząc na to od drugiej strony jeśli jest seks to znaczy że jakby co to odmawiać, ale jak odmawiać, to znaczy, że go nie ma, czyli stosując interpretacje odwrotną, jak sie nie odmawia to seks jest,więc.. bez znaczenia czy on jest czy go nie ma (ten seks) jakby nie patrzeć, lepiej nie odmawiać...

eeee albo przekombinowałaś, albo ja jestem zmęczona, bo nic nie rozumiem :roll:

Posted

zmęczona jesteś :p

kiedy to proste!

Tekla napisała w samych negatywach:

nie ma seksu i to nie znaczy że jakby co, to nie ma czego odmawiać,

to teraz wywal te wszystkie zaprzeczenia:

jest seks to znaczy że jakby co to odmawiać,

(to jest dokładnie to samo co wyżej tylko bez tych wszystkich "nie" :))

no to teraz wyciągamy wnioski:

jak odmawiać, to znaczy, że go nie ma,

no to chyba jasne jest nie? ;)

czyli stosując interpretacje odwrotną - znaczy zaprzeczenia :

jak sie nie odmawia to seks jest,

... no to chyba jeszcze bardziej jasne :evil_lol:

więc reasumując ..

bez znaczenia czy seks jest czy go nie ma jakby nie patrzeć, lepiej nie odmawiać...

jasne?

:eviltong:

Posted

jambi napisał(a):
Sandra bój sie Boga!... że u siebie w wątku zrobiłaś woodstock to ja rozumiem, ale żeby i tu?!

ale ja tak sobie myślę, że te nasze wypowiedzi moga zostac nieco opacznie odczytane... ja sie boje co to będzie jak tu Erhan zajrzy... Tekla zadowolona, że nam seksu nie odmawiasz, Ty nie odmawiasz.... łoj.....

Ojjjjj Kinga nie narzekała :lol:

jambi napisał(a):

że co? :razz:
Fides79 napisał(a):
eeee albo przekombinowałaś, albo ja jestem zmęczona, bo nic nie rozumiem :roll:

własnie :evil_lol:

Posted

jambi jesteś polonistką? :) bo ja bym nawet nie umiała tego tak wytłumacz i do tego nazwać :D
ja tu chyba ten się zmyje, bo wiecie tu galeria +18 się robi :evil_lol:

Posted

a ja sie z ta rozbiorka wcale a wcale nie zgadzam .
zupelnie na czym innym sie skoncentrowalas i tyz sadze ze przekombinowalas

tak mnie wychodzi nie az tak tyn seks w tym momencie jest wazny ino to czy ma sie to co sie odmawia czy nie hihihi

ale zostawmy te fliozofie z filologia powiazana bo dyc Felicjan sie pojawil jak zwykle zadowolony z zycia

Posted

Fides79 napisał(a):
oo dzieki, a dobrze zmrożone? :chlup:

Ta co przed 18-tką nie piła teraz sobie nie żałuje ;)

Nic z tych Waszych seksów nie rozumiem, ale moim zdaniem wszystko zależy od chęci.Jak ona jest to wszystko inne się znajdzie :).

A czemu to nie wolno o wojsku, religii i polityce, gdzie tu wolność słowa ?;)

U mnie wolno o wszystkim, a i tak rzadko kto zagląda ;)

Posted

[quote name='klaudusia0219']jambi jesteś polonistką?

nie, nie jestem polonistką ;) zawodowo uprawiam kompletnie co innego, a ja po prostu mam takiego małego hopla w kwestii pisania, bawienia sie słowem itp ;)

[quote name='Tekla64']a ja sie z ta rozbiorka wcale a wcale nie zgadzam .
zupelnie na czym innym sie skoncentrowalas i tyz sadze ze przekombinowalas

tak mnie wychodzi nie az tak tyn seks w tym momencie jest wazny ino to czy ma sie to co sie odmawia czy nie hihihi

ale zostawmy te fliozofie z filologia powiazana bo dyc Felicjan sie pojawil jak zwykle zadowolony z zycia

ale własnie chodziło o to, żeby w ogóle nie odmawiać! ... na wszelki wypadek :evil_lol:

Posted

jambi napisał(a):
nie, nie jestem polonistką ;) zawodowo uprawiam kompletnie co innego, a ja po prostu mam takiego małego hopla w kwestii pisania, bawienia sie słowem itp ;)

ja z naszego języka jestem cienka dlatego ciekawi mnie jak ktoś prosto tłumaczy :) może wtedy coś złapie :)