Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Fides79']jakby sie dokładnie czytało i oglądało to by sie wiedziało :eviltong::cool3:[/QUOTE]

był pokazany biały szew i podana informacja,że dostęp do kostki jest dawkowany ale to nie wyklucza nowych wygryzień

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a dziś będzie filmowo ;)

oto Felkowa niedzielna wizyta w parku:

[video=youtube;PZKfYJuCp3U]http://www.youtube.com/watch?v=PZKfYJuCp3U[/video]

[video=youtube;wEBaSMnpZ8Y]http://www.youtube.com/watch?v=wEBaSMnpZ8Y[/video]

Posted

dziś też otrzymaliśmy (zgodnie z przewidywaniami) przesyłkę z zakupioną w Eko-Psie piłką :multi: ale Ciocia Weszka zrobiła nam dodatkowy smaczny prezent:lol:
BARDZO DZIĘKUJEMY :bigcool::Rose::Rose::calus::Rose:

a oto reakcja Felka:

[video=youtube;sSuhzAaxw_M]http://www.youtube.com/watch?v=sSuhzAaxw_M[/video]
(proponuje oglądać z dźwiękiem ;) )

i zawartość paczki:

Guest papillonek
Posted

Ha ha świetne te ciacha :D
A ta piłka piszczy,czy jak?
I gdzie to zamawiałaś?

Posted

[quote name='papillonek']Ha ha świetne te ciacha :D
A ta piłka piszczy,czy jak?
I gdzie to zamawiałaś?[/QUOTE]

no ciacha super, malutkie, w sam raz na spacer, a jak pachną mmmmmmm:p
nie, piłka nie piszczy ale się odbija i bardzo intensywnie pachnie miętą :)
reszta info w poście powyżej:cool3:

Posted

[quote name='papillonek']Na te ciacha sama się skuszę ,ale te piłeczki sa strasznie drogie :/
Marzy mi się taka http://www.eko-pies.pl/userdata/gfx/2e1fce6b59784788a94688f67fc90c75.jpg

no drogie, ale jak mam wydawać po 10 zł (przykladowo) na zabawki, które F zniszczy w jeden dzien, to wolę wydać więcej na coś trwalszego :p

a ta piłka która Ci sie spodobała calkiem fajna, tylko zwróć uwage czy jest jedna wielkosc czy kilka do wyboru, zeby nie była za duża dla Sońki :)

Guest papillonek
Posted

S piłkami gardzi ma jedną miękką dla ludzi odstresowującą (kiedyś w szkole dostałam) i ma ją już 2 rok ,a jest w stanie nienaruszonym,więc ja nie muszę tak uważać co kupuję ;)
Ciacha zamawiam :)

Posted

Szkoda, że nie ma mniejszych piłek. Ariuch i Bazyl (mój podopieczny) najchętniej biegają za piłkami do 4 cm średnicy. Fajnie się sprawują zapachowe firmy sum-plast. Życzę, żeby Felkowie ciastka bardziej służyły niż Arii ( pół nocy wymiotów i dzień biegunki :/).

Posted

puchu napisał(a):
Życzę, żeby Felkowie ciastka bardziej służyły niż Arii ( pół nocy wymiotów i dzień biegunki :/).

Może było za dużo na raz tych ciasteczek ? ;)

Posted

Nie. Dostał max 2 miętowe, to połamane, w odstępach czasowych. Po prostu jej szkodzą, ale wiem, że większości psów bardzo smakują i nie mają po nich żadnych problemów.

Posted

ja i tak cie podziwam ze mu takie latwe zabaweczki podajesz u mnie to radocha na chwile dla nich a dla mnie dluzsze sprzatanie hihihi

wiec ja swoim inne zapodaje najczesciej jednak patyki [po ktorych tyz sprzatam nie powiem ] ale dluzsza dal nich radocha

zdjecia dawaj i syzkuj sie do drogi bo teraz to juz zleciiii

a dzis widzialam pierwsze klucze gesi czy jakis innych latajacych bo przejezdzalam w poblizu parku no i tam juz lataja w wielkich kluczach

Posted

ja swoim kupowałam albo takie grube lane lateksowe - jakies obręcze, inne wygibasy, albo pluszaki w ilościach hurtowych w pobliskim lumpexie, które potem były prane i psiaki wybierały sobie które chce którego :)

Fides79 napisał(a):
nie chce sie czepiać, ale o wojskowości, broni chemicznej itp, to proszę na innym wątku ( właściwym dla takich rozmów) albo na PW :great:

ło! i załapaliście ostrzeżenie ! :roflt: czyli że tak: wojskowość, manewry, militaria, broń z wskazaniem na chemiczną - tych tematów nie poruszamy, ale cała reszta może być? w sensie np. komary, używki, polityka, religia, seks?

Posted

matko ja sie nie naucze , znowu zrobilam tyn sam blad i nie przeczytalam osttaniej strony !!!!
to co pislam bylo do kostki nie do pilki
takie pilki i podobne zabawki u nas jakso trwaja dluzej
przy wyborze zabawka czy zarelko przynajmniej w 90% wygra zarelko u naszych psow zabawke i tak zas potem mozna wykorzystac a zarelko moze zniknac hihihi

Posted

hi hi o polityce i religii tez nie :eviltong:

a takie lane lateksowe piłki czy obręcze nie wzbudzają F zainteresowania, bo są za ciężkie hihi hi hi taki z niego gagatek :evil_lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
hi hi o polityce i religii tez nie :eviltong:

a takie lane lateksowe piłki czy obręcze nie wzbudzają F zainteresowania, bo są za ciężkie hihi hi hi taki z niego gagatek :evil_lol:

to mi ulżyło, bo w temacie polityki i religii to ja nie lubie, nie umiem i nie chce, ale seks...., no seks to co innego....

ale czy ja napisałam że lanymi lateksami to sie małe bawiły? gdzie tam! Aron takie lubił, małe to tylko aby miętkie było i łatwo sie gnietło :evil_lol: