Guest papillonek Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Ale długi jęzor :) Czekoladowy labrador -piękny aczkolwiek nigdy w życiu bym nie kupiła :diabloti: Quote
Erhan Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Komarami nie należy się przejmować, gdyż swędzi jakieś pierwsze sto ukąszeń :diabloti: sprawdzono na sobie czterokrotnie podczas letnich poligonów w Małdze :lol: Z kostki to tylko radiobierdonka musi być :evil_lol: Quote
wilczy zew Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Erhan']Komarami nie należy się przejmować, gdyż swędzi jakieś pierwsze sto ukąszeń :diabloti: sprawdzono na sobie czterokrotnie podczas letnich poligonów w Małdze :lol: Z kostki to tylko radiobierdonka musi być :evil_lol: gdzie to jest?? Quote
Erhan Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='wilczy zew']gdzie to jest??[/QUOTE] Tego miejsca nie ma na współczesnych mapach, obecnie warmińsko-mazurskie wsie: muszaki, piec, małga - dawny poligon chemiczny. Rozbijaliśmy się nad rzeką Omulew, komarów było ..., ale tereny przepiękne ... Współrzędne: 53°27'10"N 20°44'37"E Quote
WATACHA Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 Tak pomyślałam, że może nie biedronka, ale żółw.Biedronka za prosta ;) Quote
wilczy zew Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Erhan']Tego miejsca nie ma na współczesnych mapach, obecnie warmińsko-mazurskie wsie: muszaki, piec, małga - dawny poligon chemiczny. Rozbijaliśmy się nad rzeką Omulew, komarów było ..., ale tereny przepiękne ... Współrzędne: 53°27'10"N 20°44'37"E[/QUOTE] Dzięki Erhan,znajdę-mam szmergla na punkcie map :loveu: Quote
jambi Posted August 14, 2011 Posted August 14, 2011 [quote name='Fides79'] niestety drugiego dnia "użytkowania", kość również została rozpruta :mad: no ale w koncu to kość ;)[/QUOTE] buahahaaha a coż Ty myślała?! że taka kocha to dłużej wytrzyma niż pokemon?! przeciez rogi ma! łatwiejsza do rozprucia :roflt: Quote
Fides79 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 papillonek Czekoladowy labrador -piękny aczkolwiek nigdy w życiu bym nie kupiła :diabloti:ale Miguś nie został kupiony, tylko wzięty ze schroniska o czym juz była mowa troche wcześniej :cool3: jambi buahahaaha a coż Ty myślała?! że taka kocha to dłużej wytrzyma niż pokemon?! przeciez rogi ma! łatwiejsza do rozprucia :roflt:F nie robi różnicy czy coś ma rogi czy nie, to istny niszczyciel :diabloti: a dziś od rana spotkalismy sie z Migalo i poszlismy na wspólny spacer, w parku był jeszcze labek Fibs oraz nasze "stare" znajome Barbie i Coco i było istne szaleństwo, F wyglądał jakby wpadł co najmniej do oczka wodnego :roll: a w ramach urozmaicenia parkowych psich zajęć Feluś znalazł sobie "śniadanko" :angryy: które było starą i bardzo mocno zapleśniałą bułką, nie chciał oddać tego "cudnego przysmaku", zżerał łapczywie, byle by więcej:mad:, zanim udało mi sie jakoś przechwycić zdobycz, połowa była już zjedzona :nonono2: półtorej godzinki minęło na harcach, szczekaniu, gonitwach, bieganiu za patykami i tarzaniu sie w mokrej trawie :evil_lol: Quote
jambi Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 hehehe, to Ty się moja droga przygotuj na wakacje u Tekli, jakiś kapok Felkowi kup czy cuś.... tam oczków wodnych w bród :megagrin:... są nawet tacy co je z trawą pomylili... :evil_lol: ps. ale żeś fuszerke odwaliła z tą kochą.... białą nitką czerwona kostke?! Quote
Fides79 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 [quote name='jambi'] ps. ale żeś fuszerke odwaliła z tą kochą.... białą nitką czerwona kostke?![/QUOTE] hi hi ale kropki ma białe, to jednak nie troche pasuje :eviltong: Quote
WATACHA Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Bo ona ma już plan jak to to będzie wyglądać w przyszłości Quote
#Etna# Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Widzę, że Feluś ma nową zabaweczkę do maltretowania:cool3: Zazdroszczę wam tylu spotkanych psich przyjaciół... U mnie to większość się gdzieś śpieszy i cudem jest jak się psy przywitają:roll: Quote
ahedok Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 heh, niedzielne lenistwo... skąd ja to znam :lol: Quote
Erhan Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 [quote name='wilczy zew']Dzięki Erhan,znajdę-mam szmergla na punkcie map :loveu:[/QUOTE] Na dzień dzisiejszy jeszcze nie polecam wybierania się tam bez przewodnika, który wie co i gdzie. Tam były stosowane BST choć polska armia ich oficjalnie nie posiadała * iperyt siarkowy rozkłada się kilkadziesięt lat. Ma tam chyba powstać rezerwat przyrody i bardzo dobrze, bo Leśni wiedzą co i gdzie ;) Uwierz, wiem o czym mówie/piszę bo jestem byłym oficerem-chemikiem. Quote
wilczy zew Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Erhan luzik nigdzie nie jadę. Co do pozostałości to tak myślałam i miałam Cię o to zapytać. Na mapie znalazłam. Fakt o chemicznej broni było cicho. Quote
Fides79 Posted August 15, 2011 Author Posted August 15, 2011 nie chce sie czepiać, ale o wojskowości, broni chemicznej itp, to proszę na innym wątku ( właściwym dla takich rozmów) albo na PW :great: Quote
wilczy zew Posted August 15, 2011 Posted August 15, 2011 Sorrki Kinga tak się zaczęło od komarów a mnie zainteresowało położenie danego terenu. Quote
Guest papillonek Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Aha ,ale nigdy bym nie zdecydowała się na labka nawet w potrzebie ze względu na wielkość i charakter ;) A jak on trafił do schronu???? Quote
Fides79 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='papillonek']Aha ,ale nigdy bym nie zdecydowała się na labka nawet w potrzebie ze względu na wielkość i charakter ;) A jak on trafił do schronu????[/QUOTE] a ja nie wiem jak trafił :niewiem: Quote
Guest papillonek Posted August 16, 2011 Posted August 16, 2011 Rasowy szczeniak w schronie ktoś mógł sprzedać zamiast oddawać ;) Chyba ze ktoś kupił i mu się nie spodobał to wtedy tak... Quote
Fides79 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 [quote name='papillonek']Rasowy szczeniak w schronie ktoś mógł sprzedać zamiast oddawać ;) Chyba ze ktoś kupił i mu się nie spodobał to wtedy tak...[/QUOTE] taki w 100% rasowy to on nie jest, wpisane ma w książeczkę z mix ;) Quote
Fides79 Posted August 16, 2011 Author Posted August 16, 2011 wilczy zew Kosteczka jeszcze cała :lol: jakby sie dokładnie czytało i oglądało to by sie wiedziało :eviltong::cool3: Quote
Recommended Posts