Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

i to tyle zdjęć z zamku w Mosznej

a teraz, żeby nie było, bo to w końcu głównie Felusiowa galeria, prezentuję małego niszczyciela piłeczek :evil_lol:

ghrrrr mam cię :diabloti:

hmmmm chyba się coś popsuło :hmmmm:

eeee nie jest tak źle :cooldevi:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zamek w Mosznej - piękny! , a wiesz że w tej bajkowej scenerii co roku odbywa sie klubowa wystawa Bassetów? ci to maja fajnie...

a Feluśkowy Morderca Piłeczek - boski :loveu:

Posted

Jambi zamek naprawdę piękny, byłam nim oczarowana, a pierwszy raz wypatrzyłam go w pewnym teledysku, o tym że jest tam organizowana wystawa nie wiedziałam, niewiele osób też wie, że w zamku znajduje się Centrum Terapii Nerwic :cool3:

jambi_

a Feluśkowy Morderca Piłeczek - boski :loveu:

Doginka

...feluś pobija wszystko na głowę:loveu:

hi hi hi dzięki dziewczyny :lol: a Feluś nie tylko wykańcza takie piłeczki, gumowe rozgryza, odgryza kawalątki i je zjada :shake:, na podobnej zasadzie unicestwił też zabawki ze sznura oraz pluszowego szczurka, któremu odgryzł ogon, wygryzł zawartość łapek i wyjadł cały ryjek :evil_lol:

Posted

coś mało osób nas odwiedza, w dodatku robią to niezbyt często :shake:
ale i tak dodam zdjęcia, może ktoś zajrzy ;)

na początek kotka mojej cioci, wylegująca się po przekątnej na zmywarce :cool3:

dziś Felutek był dręczony przeze mnie, wycinaniem zbędnej sierści z łapek, z pomiędzy opuszków oraz tyłka i okolic atrybutów Felkowej męskości :cool3:
i tak się tym zmęczył, ze musiał się położyć :evil_lol:

a potem postanowił troszkę popozować :multi:

Posted

Witaj Tekla :multi: a zostać oczywiście powinnaś, jeśli tylko podoba Ci się u nas ;)

Owieczko posłanko Feluś ma kupione w sieci dyskontów z owadem w logo :cool3: za 35 zł, tylko już zniszczyła się nam poduszka która była w komplecie, po praniu nie nadawała się już do jakiegokolwiek użytku :roll:

Posted

Fides79 napisał(a):
Feluś nie tylko wykańcza takie piłeczki, gumowe rozgryza, odgryza kawalątki i je zjada :shake:,

Kinga, uważaj na te zjadane kawałki, bo to może byc niebezpieczne dla jego zdrowia i życia - zwłaszcza ta guma - tego pies nie trawi, jeśli połknie spory kawałek, i to mu utknie gdzieś w jelitach to będzie problem, duży problem..
i wbrew pozorom, psu wcale nie trudno połknąć duzy kawałek, Aron połknął kiedyś gumową piłkę wielkości piłki ping-pongowej - zwyczajnie hapsnął - na szczęście "wyszłą"... drugą stroną ;) po podaniu ogromenj dawki poślizgowej parafiny

Posted

Jambi, Felek był w posiadaniu gumowych piłeczek przez pół dnia, bo po rozgryzaniu i zjadaniu zostały mu zabrane, na szczęście zjadał malutkie kawałki, które wyszły z drugiej strony :roll:
a teraz jedynie bawi się takimi pluszowymi :cool3:

miał też kółko z lanej gumy ale mu nie pasowało, bo ani do gryzienia dobre i chyba za ciężkie było :razz:

Posted

Jeszcze na jeże trzeba uważać i na takie piszczące zabawki gumowe w ogóle. Zabawa tylko przy człowieku a ja sama kiedys nawet nie zauważyłam, że Tazz rozpracował wielką gumową piszczącą szynkę. Wyszło tyłem i wymiotował heh

A poza tym pozdrawiamy :)

Posted

a tu tyz cisza i ni ma zdjec

w zasadzie to ja mysle ze w nadmiarze to rzygaja wszystkim , ale fakt ze trza uwazac co im sie do przelykow moze dostac.
ja ostatnio zrezygnowalam z tych sznurkowych ciagadel bo z drugiej strony zaczely nanizane bobecki wylatac

opowiadajcie i zdjecia dawajcie bo ponura jesien wiec trza sie ratowac
drapanko po uszach zamawiam od nas

Posted

Tekla Mówisz i masz ;)
troszkę wspomnień ze słonecznego lata w Łodzi i spaceru po części miasta Księżym Młynie:
niszczejące budynki przędzalni, przerobiono na Lofty u Scheiblera:

w takich domach mieszkali robotnicy przędzalni:

szkoła:

odrestaurowany budynek Straży Pożarnej:

Posted

musicie wiedzieć, że Felicjan jest psem doskonale pilnującym ;)

świetnie pilnuje fotela na którym siedzę :cool3:

wygrzanego kocyka, po mojej drzemce :lol:

dogląda, czy zabraliśmy na wakacje wszystko co niezbędne

pilnuje, żebym nie zapomniała założyć ważnych części mojego ubioru

i co najważniejsze, sprawdza czy wszystko jest ok na zewnątrz

to po prostu świetny sznup :loveu::loveu: