Fides79 Posted November 7, 2010 Author Posted November 7, 2010 i to tyle zdjęć z zamku w Mosznej a teraz, żeby nie było, bo to w końcu głównie Felusiowa galeria, prezentuję małego niszczyciela piłeczek :evil_lol: ghrrrr mam cię :diabloti: hmmmm chyba się coś popsuło :hmmmm: eeee nie jest tak źle :cooldevi: Quote
jambi Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Zamek w Mosznej - piękny! , a wiesz że w tej bajkowej scenerii co roku odbywa sie klubowa wystawa Bassetów? ci to maja fajnie... a Feluśkowy Morderca Piłeczek - boski :loveu: Quote
Doginka Posted November 9, 2010 Posted November 9, 2010 Wszystkie foty śliczne, sceneria rzeczywiście bajkowa, ale Feluś pobija wszystko na głowę:loveu: Quote
Fides79 Posted November 10, 2010 Author Posted November 10, 2010 Jambi zamek naprawdę piękny, byłam nim oczarowana, a pierwszy raz wypatrzyłam go w pewnym teledysku, o tym że jest tam organizowana wystawa nie wiedziałam, niewiele osób też wie, że w zamku znajduje się Centrum Terapii Nerwic :cool3: jambi_ a Feluśkowy Morderca Piłeczek - boski :loveu: Doginka ...feluś pobija wszystko na głowę:loveu: hi hi hi dzięki dziewczyny :lol: a Feluś nie tylko wykańcza takie piłeczki, gumowe rozgryza, odgryza kawalątki i je zjada :shake:, na podobnej zasadzie unicestwił też zabawki ze sznura oraz pluszowego szczurka, któremu odgryzł ogon, wygryzł zawartość łapek i wyjadł cały ryjek :evil_lol: Quote
Fides79 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 coś mało osób nas odwiedza, w dodatku robią to niezbyt często :shake: ale i tak dodam zdjęcia, może ktoś zajrzy ;) na początek kotka mojej cioci, wylegująca się po przekątnej na zmywarce :cool3: dziś Felutek był dręczony przeze mnie, wycinaniem zbędnej sierści z łapek, z pomiędzy opuszków oraz tyłka i okolic atrybutów Felkowej męskości :cool3: i tak się tym zmęczył, ze musiał się położyć :evil_lol: a potem postanowił troszkę popozować :multi: Quote
niunka04 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 http://img525.imageshack.us/img525/6141/dscn3063t.jpg Ojej też chce tak mieszkać;) Nika miała ten opatrunek na szwach też nie pamiętam jak się nazywa Quote
Fides79 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 a oto sposoby leżenia mojego psa, po co leżeć na posłanku na podłodze skoro można na posłanku na łóżku :evil_lol: Quote
Fides79 Posted November 13, 2010 Author Posted November 13, 2010 [quote name='niunka04']http://img525.imageshack.us/img525/6141/dscn3063t.jpg Ojej też chce tak mieszkać;) a pomyśl ile to sprzątania :roll: Quote
niunka04 Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 jakby mnie było stać na taki dom to i na służbę mam nadzieję;) http://img89.imageshack.us/img89/3498/dscn5772.jpg śliczny śpioszek;) Quote
Czarna_Owieczka Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 ile zdjęć :multi: Feluś ma fajne posłanko :razz: uroczy chłopaczek z niego :loveu: Quote
Saththa Posted November 13, 2010 Posted November 13, 2010 Ooo ilez zdjęciów ;) Ależ on ładnie pozuje :) Quote
eria Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 http://img831.imageshack.us/img831/8030/dscn5778.jpg ale tu słodko wyszedł !! :) Quote
Tekla64 Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 witam trafilm tu i bardzo chcialabym zostac o ile moge? Felus, bardzo sie ciesze zes trafil na swego czlowieka. Quote
Fides79 Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Witaj Tekla :multi: a zostać oczywiście powinnaś, jeśli tylko podoba Ci się u nas ;) Owieczko posłanko Feluś ma kupione w sieci dyskontów z owadem w logo :cool3: za 35 zł, tylko już zniszczyła się nam poduszka która była w komplecie, po praniu nie nadawała się już do jakiegokolwiek użytku :roll: Quote
jambi Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Fides79 napisał(a):Feluś nie tylko wykańcza takie piłeczki, gumowe rozgryza, odgryza kawalątki i je zjada :shake:, Kinga, uważaj na te zjadane kawałki, bo to może byc niebezpieczne dla jego zdrowia i życia - zwłaszcza ta guma - tego pies nie trawi, jeśli połknie spory kawałek, i to mu utknie gdzieś w jelitach to będzie problem, duży problem.. i wbrew pozorom, psu wcale nie trudno połknąć duzy kawałek, Aron połknął kiedyś gumową piłkę wielkości piłki ping-pongowej - zwyczajnie hapsnął - na szczęście "wyszłą"... drugą stroną ;) po podaniu ogromenj dawki poślizgowej parafiny Quote
Fides79 Posted November 15, 2010 Author Posted November 15, 2010 Jambi, Felek był w posiadaniu gumowych piłeczek przez pół dnia, bo po rozgryzaniu i zjadaniu zostały mu zabrane, na szczęście zjadał malutkie kawałki, które wyszły z drugiej strony :roll: a teraz jedynie bawi się takimi pluszowymi :cool3: miał też kółko z lanej gumy ale mu nie pasowało, bo ani do gryzienia dobre i chyba za ciężkie było :razz: Quote
Saththa Posted November 15, 2010 Posted November 15, 2010 Jeszcze na jeże trzeba uważać i na takie piszczące zabawki gumowe w ogóle. Zabawa tylko przy człowieku a ja sama kiedys nawet nie zauważyłam, że Tazz rozpracował wielką gumową piszczącą szynkę. Wyszło tyłem i wymiotował heh A poza tym pozdrawiamy :) Quote
Tekla64 Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 a tu tyz cisza i ni ma zdjec w zasadzie to ja mysle ze w nadmiarze to rzygaja wszystkim , ale fakt ze trza uwazac co im sie do przelykow moze dostac. ja ostatnio zrezygnowalam z tych sznurkowych ciagadel bo z drugiej strony zaczely nanizane bobecki wylatac opowiadajcie i zdjecia dawajcie bo ponura jesien wiec trza sie ratowac drapanko po uszach zamawiam od nas Quote
Fides79 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Tekla Mówisz i masz ;) troszkę wspomnień ze słonecznego lata w Łodzi i spaceru po części miasta Księżym Młynie: niszczejące budynki przędzalni, przerobiono na Lofty u Scheiblera: w takich domach mieszkali robotnicy przędzalni: szkoła: odrestaurowany budynek Straży Pożarnej: Quote
Fides79 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 Park Źródliska: i nawet załapał się sznupek na zdjęcie :) Quote
Saththa Posted November 16, 2010 Posted November 16, 2010 Hhehe jaka wiewióra fajna ;) I sznupek ;) Ogólnie pieknie zrobiony budynek ;) Quote
Fides79 Posted November 16, 2010 Author Posted November 16, 2010 musicie wiedzieć, że Felicjan jest psem doskonale pilnującym ;) świetnie pilnuje fotela na którym siedzę :cool3: wygrzanego kocyka, po mojej drzemce :lol: dogląda, czy zabraliśmy na wakacje wszystko co niezbędne pilnuje, żebym nie zapomniała założyć ważnych części mojego ubioru i co najważniejsze, sprawdza czy wszystko jest ok na zewnątrz to po prostu świetny sznup :loveu::loveu: Quote
Recommended Posts