Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Saththa
ale to nogi by trza dołozyć :lol: Trzeba z Felutkiem pogadac coby takie zrobił z nadmiaru materiału :lol:

taa i co jeszcze? może czułki :niedowia:

malawaszka
hahahah ja nie mogę z tego pokemona :roflt:

no nie ładnie sie tak smiać z ciężkiego pokemonowego losu :lookarou:

Posted

jak tak jesteśmy w temacie owadów
to nie wiem jak u Was ale u nas w parku jest jakaś plaga krwiożerczych komarów, które latają chmarami i zucają sie na stojącego czlowieka bez opamietania :angryy:
i dzis znajoma w czasie gdy próbowałysmy choć troche odpędzić te małe bzzzzzyczące paskudztwa powiedziała mi ze podobno mozna kupic opaski przeciw komarom :cool3:
http://www.takapaka.pl/Produkt/404/opaska_przeciw_komarom
chyba sobie taką sprawie :razz:

Posted

ja znowu zaprzyjaźniłam się z OFFem :D jakiś czas nie było komarów po tych zimnych dniach, a niedawno był świezy wylęg - widziałam jak w wiadrze z wodą kłębiły się larwy obrzydliwe... wylałam oczywista, ale no... całej wody w okolycy nie dało się :lol:

a ta opaska - spoko, ale... 18zł co 48 h :lol:

Posted

Napisz jak się będzie sprawować. Też muszę nad czymś takim pomyśleć. Po dzisiejszym spacerze mam pogryzione stopy, ręce (z boku palca mnie dziabnęło bydle!) i plecy. Na chwile nie można się zatrzymać, bo cała chmara się rzuca na człowieka :roll:

Posted

[quote name='Tekla64']no wlasnie jakas plaga sie zrobila a nie bylo problemu zadnegoto tej pory a te to nawet tubylcow zra znaczy mnie!!!!
na psy siadaja masakra jaka czy cus[/QUOTE]

Aaaa ja się nawet dziwiłam gdzie te komary sa :)

Posted

[quote name='WATACHA']He,he widać Felus ma na razie trochę serca dla kostki.Chyba nie naruszona :)[/QUOTE]

mial moja droga miał, juz obowiązuje czas przeszły :diabloti:

Posted

[quote name='Fides79']mial moja droga miał, juz obowiązuje czas przeszły :diabloti:[/QUOTE]

nieudokumentowany się nie liczy;)

P.S będzie biedronka? z nóżkami i czułkami?:)
P.S2 a biedronka to ma czułki?:P