Fides79 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 no chyba czas deczko zadbać o tą galerie i o odwiedzających ;) pamiętacie operacje pokemona? wiec po operacji został rozpracowany w niecałe 30 min: :angryy: taki oto śliczny i niewinny (:diabloti:)pieseczek wyżarł pokemonkowi pyszczydło :evil_lol: potem pokemon musial poleżeć w spokoju i wyschnąc a ja musiałam nabrać weny twórczej i w efekcie mamy kolejne wcielenie tegoż stfffora :lol: Quote
WATACHA Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Niedługo będzie "pokemon bez twarzy" :).W sumie niezły film byś mogła nakręcić np. "siedem wcieleń pokemona". Czy to na pewno ten pieseczek to zrobił ;)? http://desmond.imageshack.us/Himg703/scaled.php?server=703&filename=dscn6367.jpg&res=medium Quote
Fides79 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 Pańcia pseplasam:roll: jus nie bednem wyzerał nić temu pokemonu aaa das mi sie nim pobawic, plooooseee ooo dzienki, siuper pokemon Felek, nie wolno, nie gryź bo zabiore! niooo pseciez nie glyzem tylko tak siobie ciamkam za kilka minut ciąg dalszy zdjęć, mówiących co sie u nas działo :) Quote
Fides79 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 w ramach zawartych parkowo-psich znajomości dokonaliśmy pewnej super korzystnej wymiany :lol: za butelke dobrego wina (żeby nie było że calkiem za darmo i żeby się dobrze użytkowało) otrzymaliśmy super posłanko oraz ekstra szelki MacLeather-a:multi::multi: mmm calkiem fajne wylko nawet wygodne i ślicnie pachnie selki tez niezłe ale idziemy na spacer cy bendziesz mnie tu cikać tym aparatem? no i do komletu dokupiliśmy sobie widoczną powyżej elegancką smycz :) Quote
Fides79 Posted August 7, 2011 Author Posted August 7, 2011 i bonusik ;) [video=youtube;ri4-FAeUh28]http://www.youtube.com/watch?v=ri4-FAeUh28[/video] Quote
malawaszka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 fajowe te szelusie są :loveu: a Pokemon hahah kolejne operacje plastyczne mu nie służą :D Quote
WATACHA Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Elegancki Felusiek i posłanko też niczego sobie. Quote
#Etna# Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Pokemon chyba niedługo będzie musiał przejść na emeryturę bo powoli nawet do pokemona niepodobny:eviltong: hehe Ależ Felicjan elegancki w tych nowych szelkach:cool3: Czerwień na czarnym sznupku wygląda pięknie. Miałam obróżke dla mojej małej MacLeather tylko trzeba było ją zamienić na coś większego bo się urosło szczylkowi... A jak patrze na Felicjana to miny robi identyko jak Etna:loveu: Quote
jambi Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 szelunie eleganckie, jako i posłanko :) ale... jha jednego nie rozumiem... czemu Ty nie pozwalasz temu piedenemu piesu gryźć pokemona i zastraszasz go zaborem? Quote
Doginka Posted August 7, 2011 Posted August 7, 2011 Pozwól sznupkowi wyprawić pokemona do pokemonskiego nieba:roflt: Quote
Fides79 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 znowu mu wczoraj wyżarł pyszczydło, juz chyba nie bede go łatać :shake: Quote
WATACHA Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Fides79 napisał(a):znowu mu wczoraj wyżarł pyszczydło, juz chyba nie bede go łatać :shake: A obiecał! Teraz to już mu tylko skrzydełka dorób i w drogę do nieba :) Quote
Guest papillonek Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 http://desmond.imageshack.us/Himg840/scaled.php?server=840&filename=06082011019.jpg&res=medium Pięknie się prezentuje w czerwieni ;) Quote
Fides79 Posted August 8, 2011 Author Posted August 8, 2011 [quote name='WATACHA']A obiecał! taaa, obiecanki cacanki a naiwnej pańci igła w rękę :roll: Teraz to już mu tylko skrzydełka dorób i w drogę do nieba :) hi hi przez kubeł ze śmieciami :evil_lol: Quote
Saththa Posted August 8, 2011 Posted August 8, 2011 Niedługfo będzie pokemonem bez twarzy :lol: Quote
Recommended Posts