Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie, piwnice są niżej, garaży nie ma.Po prostu tak się zaczyna.Głupie to trochę, bo czasem się mylę i źle naciskam :).Blok jakby trochę na górce stał z jednej strony (są dwie klatki).A z naszej trochę w dole.Nie wiem jak to wytłumaczyć.Może zdjęcie kiedyś zrobię.

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dopiero teraz zauważyłam nowego lokatora:eviltong: Śliczny:cool3:
Tez mam storczyka i na dodatek baaardzo podobnego (może to nawet ta sama odmiana : Hmmmm: ale nie jestem pewna na 100 % ).
To czekamy na foty nowego Felicjanowego kumpla tym bardziej jak ze schronu. Szkoda tych psiaków...
Dobrze, że kolejny znalazł domek chociaż historia nieciekawa z tym śrutem... Ludzie są straszni:mad:

Posted

Gratuluje nowego lokatora i sasiada - obaj wspaniali :lol:.

Ze zdjec widze, ze niezle u Was powialo :crazyeye: - ja takich zniszczen u siebie nie widzialam, .... choc moze dlatego ze ostatnio rozbijam sie czesciej samochodem niz piechota -O boszzzze jaki len ze mnie :splat::evil_lol:.

Pozdrawiamy Was serdecznie i koniecznie wytarmos od nas Felusia :loveu:.

Posted

Witamy Kasiu po dłuuuuuuuuugiej przerwie, Felek wytarmoszony :lol:

sąsiad fajny, niestety zazdrośnik i nadal nie ma poprawy w relacjach z Felkiem :roll:
a szelki muszą takie być, z innych wychodzi, choć i z tych mu się zdarza wydostac:diabloti:

wczoraj nastąpił "dzień dziecka" i F po unicestwieniu piłki (służyła mu 2 lata) dostal nową zabawkę, piłkę-kotka:

ooooo cio to?

chyba widziałem kotecka:cool3:

taaaak, widziałem kotecka :evil_lol:

Posted

Pańcia plooosee, ploseee, ploooossseee dajj kotecccckaaa

mam ciem kocie :evil_lol::razz:

łodgryzem ci ucho :diabloti:

łodgryzem i pozrem

albo wyzrem ci oko:cool3:

Posted

no dobla kocie, juz dam ci tloche śpokoju, ale nie myśl siobie ze ci tych uchów nie zezrem:razz::diabloti:

kulde Pańcia fajny ten kotecek :lol:

nooo naplawde fajny, dzienki :loveu:

Posted

na razie wszystkie częsci kotka są na swoim miejscu, choc deczko ucierpiał niestety ogonek:roll:
a szczur-pokemon czeka na kolejną operacje plastyczną :errrr:

Posted

Tez stawiam na ogon (w pierwszej kolejnosci), potem beda uszy :evil_lol: => reasumujac: wszystko co wystajace jest zbedne i musi ulec ekstrakcji :grins:
F jak zwykle przystojny :loveu:

Posted

Nie wiem czy to jest jakaś prawidłowość ale wszystkie czekoladowe labki jakie poznałam miały problem z agresją do psów. Znam takie 4 w różnym wieku i ten sam problem u każdego.
Fajna nowa zabawka - sporo przy niej roboty ;)