Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

alez zupelnie nie w te strone myslenie poszlo lokator to ja rozumam zupelnie inaczej ale nie powiem piekny storczyk i napewno bardzo nieklopotliwy domownik i nic dziwnego ze Felicjan Wspanialy nie wykazywal zainteresowania

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tekla64 napisał(a):
bo do oddania prawie natychmiast hihihi

nie do oddania tylko czekam az zemrą naturalnie
bo to ja je dostałam podobnie jak nowego lokatora :)

Posted

[quote name='Fides79']nie do oddania tylko czekam az zemrą naturalnie
bo to ja je dostałam podobnie jak nowego lokatora :)

tej pani to nigdy tymczasa nie dawac słuchajcie :lol: zamiast domu szukać to ta czeka aż zemrą? :o

Posted

Saththa
Napisał Fides79
nie do oddania tylko czekam az zemrą naturalnie
bo to ja je dostałam podobnie jak nowego lokatora :smile:

tej pani to nigdy tymczasa nie dawac słuchajcie :lol: zamiast domu szukać to ta czeka aż zemrą? :-o

a niby czemu mam szukac domu moim imieninowym kwiatkom hę ??

Posted

Fides79 napisał(a):
a niby czemu mam szukac domu moim imieninowym kwiatkom hę ??

Noooo tak sama sie nimi cieszyc będziesz?:)

Imieninowe?

Oj oj...

To więc spóźnione zyczenia składam ahhh coby kwiatki jak dłużej piekne były;) i wsztskiego dobrego;)

Posted

no wisz co fakt niby sa kalendarze ale w kazdym sa inne imioona pod roznymidatami , skad mialysmy wiedziec ze mialas imeieniny ???

wszystkiego co najlepsze ! mimo ze spoznione!!!!

Posted

a dziekuje bardzo

a co do imienin to od przeszło 30 lat mam niezmiennie 24 lipca, i swego czasu była to jedyna data w kalendarzu kiedy widniała tam Kinga ;)

Posted

Nowy domownik śliczny ! ale spodziewałam się jednak czego innego niż roślinka :D
Ale szkód narobiło wietrzysko u Was, nasz park nietknięty ;)

Posted

no wlasnie o tym mowie ze jakos od pewniego czasu sie namnozylo tych imienin i ja se tego wytlumaczyc nie umiem , ja tyz swego czasu ino jedne mialam a teraz strach myslec

oj ale i was cudnego opalu pelno sie narobilo

Posted

w parku jest prawie cały czas tak samo, nie widzę, żeby ktos sie kwapił do wywiezienia tych połamanych gałezi, tylko niektóre psy maja radoche bo patoli pod dostatkiem,
a drzewo tez jest od zeszłej środy złamane, tylko go nie zauważyłam wcześniej bo rośnie w takiej "zatoczce" :roll:

Posted

Tekla64 napisał(a):
...oj ale i was cudnego opalu pelno sie narobilo

Długa i sroga będzie zima w tym roku, bo Magda w środku lata za opałem się rozgląda...:cool3: :evil_lol:

Posted

oj Erhan oby nie byla ani dluga ani sroga bo na razie mam dosc dziwactw pogodowych i chcialabym se taka calkiem fajna normalna zime z umiarkowanym sniegiem i mrozem, taka ladna bajkowa i cudna jesien skoro juz lata nam poskapilo

ale wisz co ? wlasnie mnie naprowadziles na to ,ze ja chyba i od mego indianskiego lowczarka, i od innych zwierzakow nabralam cech potrzebnych do zycia zgodnego z natura wiec jak jest czas zbiera sie zapasy hihihi jak chomik czy wiewieor a nawet myszate hihihi jak jest to sie gromadzi na zas [ tluszczu tyz nabieram niestety] hihihi

a czy Felicjan tez ma radoche z tych wiatrolomow???? ma po czym skakac ma sie gdzie przedzierac no i ma co targac, moje bylyby szczesliwe ale nie chce takich efektow u siebie ino dla wiekszej radochy moich piesow

Posted

Etna też lubi sobie wąchać to i owo ale na pewno nie odpuściłaby wspinaczki po takich zwalonych gałęziach:lol:... Z drugiej strony tez chyba bym nie chciała takich zniszczeń u siebie... Kujawy jakoś omija "tfu tfu"... Nie ma co zapeszać. Ale dziwne, że od takiego długiego czasu nikt tym się nie zajął choćby i na opał:eviltong:

Posted

wczoraj wieczorem mieliśmy zapoznanie z nowym sąsiadem - około 6-7 miesięcznym labkiem Migalo. Jest to piesek mojej sąsiadki, wzięty z naszego schroniska. Sąsiedzi pojechali do schronu po kota a wzieli psa :roll: przy okazji okazało sie ze Migalo (wcześniej Filip) ma w udzie śrut, schroniskowy lekarz wyczyścił wszystko i dokonał także kastracji i od wczorajszego rana psiak mieszka w naszej kamienicy. domaga sie uwagi, jest małym zazdrośnikiem i bardzo chętnie sika w domu i na klatce schodowej :evil_lol:
jednak zapoznanie z Felutkiem okazało sie nie takie proste, psiaki zaczęły mocno na siebie szczekać, a najbardziej M, wyrywał sie do F okropnie i był dość agresywny, sierść na całym grzbiecie najeżona. Jedna z sąsiadek zeszła po 3 min z WIELKĄ awanturą ze psy szczekają:roll:
Jednak Migalo jest bystrym pieskiem, gdy tylko moja sąsiadka na chwilke znikneła mu z oczu, mały od razu sie rozgląda, popiskuje, kombinuje jakby tu za nią iść :p
mam kilka zdjęć w telefonie ale wrzuce je później ;)

Posted

Może się jeszcze polubią.Może sąsiadka spała już, a pieski ją obudziły :).U mnie pod blokiem są dwa place zabaw i czasami dzieci potrafią tak się drzeć "aaaaaaaaaaaaa!", że aż mi w uszach dudni, a mieszkam na 8 piętrze (czyt.10 bo mamy od -2).