Tekla64 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 alez zupelnie nie w te strone myslenie poszlo lokator to ja rozumam zupelnie inaczej ale nie powiem piekny storczyk i napewno bardzo nieklopotliwy domownik i nic dziwnego ze Felicjan Wspanialy nie wykazywal zainteresowania Quote
Fides79 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Tekla64 napisał(a):bo do oddania prawie natychmiast hihihi nie do oddania tylko czekam az zemrą naturalnie bo to ja je dostałam podobnie jak nowego lokatora :) Quote
Saththa Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 [quote name='Fides79']nie do oddania tylko czekam az zemrą naturalnie bo to ja je dostałam podobnie jak nowego lokatora :) tej pani to nigdy tymczasa nie dawac słuchajcie :lol: zamiast domu szukać to ta czeka aż zemrą? :o Quote
Fides79 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 Saththa Napisał Fides79 nie do oddania tylko czekam az zemrą naturalnie bo to ja je dostałam podobnie jak nowego lokatora :smile: tej pani to nigdy tymczasa nie dawac słuchajcie :lol: zamiast domu szukać to ta czeka aż zemrą? :-o a niby czemu mam szukac domu moim imieninowym kwiatkom hę ?? Quote
Saththa Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Fides79 napisał(a):a niby czemu mam szukac domu moim imieninowym kwiatkom hę ?? Noooo tak sama sie nimi cieszyc będziesz?:) Imieninowe? Oj oj... To więc spóźnione zyczenia składam ahhh coby kwiatki jak dłużej piekne były;) i wsztskiego dobrego;) Quote
Tekla64 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 no wisz co fakt niby sa kalendarze ale w kazdym sa inne imioona pod roznymidatami , skad mialysmy wiedziec ze mialas imeieniny ??? wszystkiego co najlepsze ! mimo ze spoznione!!!! Quote
Fides79 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 a dziekuje bardzo a co do imienin to od przeszło 30 lat mam niezmiennie 24 lipca, i swego czasu była to jedyna data w kalendarzu kiedy widniała tam Kinga ;) Quote
WATACHA Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Wszystkiego najlepszego ode mnie Mentorka i Leosia :). A w parku widzę to coraz gorzej. Quote
chi23 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 a oto nasz nowy domownik :cool3::cool3: Ładny storczyk:loveu: A co do tymczasowiczek, cóż, widzę że prowadzisz DT:p Quote
makot'a Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Przepraszam, że tak rzadko Was odwiedzam, ale ostatnio praktycznie w ogóle nie włączam komputera... :P Cóż ja widzę! DT zaczęłaś prowadzić :D Quote
eria Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 Nowy domownik śliczny ! ale spodziewałam się jednak czego innego niż roślinka :D Ale szkód narobiło wietrzysko u Was, nasz park nietknięty ;) Quote
Tekla64 Posted July 26, 2011 Posted July 26, 2011 no wlasnie o tym mowie ze jakos od pewniego czasu sie namnozylo tych imienin i ja se tego wytlumaczyc nie umiem , ja tyz swego czasu ino jedne mialam a teraz strach myslec oj ale i was cudnego opalu pelno sie narobilo Quote
Fides79 Posted July 26, 2011 Author Posted July 26, 2011 w parku jest prawie cały czas tak samo, nie widzę, żeby ktos sie kwapił do wywiezienia tych połamanych gałezi, tylko niektóre psy maja radoche bo patoli pod dostatkiem, a drzewo tez jest od zeszłej środy złamane, tylko go nie zauważyłam wcześniej bo rośnie w takiej "zatoczce" :roll: Quote
Erhan Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Tekla64 napisał(a):...oj ale i was cudnego opalu pelno sie narobilo Długa i sroga będzie zima w tym roku, bo Magda w środku lata za opałem się rozgląda...:cool3: :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 oj Erhan oby nie byla ani dluga ani sroga bo na razie mam dosc dziwactw pogodowych i chcialabym se taka calkiem fajna normalna zime z umiarkowanym sniegiem i mrozem, taka ladna bajkowa i cudna jesien skoro juz lata nam poskapilo ale wisz co ? wlasnie mnie naprowadziles na to ,ze ja chyba i od mego indianskiego lowczarka, i od innych zwierzakow nabralam cech potrzebnych do zycia zgodnego z natura wiec jak jest czas zbiera sie zapasy hihihi jak chomik czy wiewieor a nawet myszate hihihi jak jest to sie gromadzi na zas [ tluszczu tyz nabieram niestety] hihihi a czy Felicjan tez ma radoche z tych wiatrolomow???? ma po czym skakac ma sie gdzie przedzierac no i ma co targac, moje bylyby szczesliwe ale nie chce takich efektow u siebie ino dla wiekszej radochy moich piesow Quote
Fides79 Posted July 27, 2011 Author Posted July 27, 2011 eee Felek nic nie targa i na nic nie włazi, tylko niucha, niucha i podlewa :cool3: Quote
#Etna# Posted July 27, 2011 Posted July 27, 2011 Etna też lubi sobie wąchać to i owo ale na pewno nie odpuściłaby wspinaczki po takich zwalonych gałęziach:lol:... Z drugiej strony tez chyba bym nie chciała takich zniszczeń u siebie... Kujawy jakoś omija "tfu tfu"... Nie ma co zapeszać. Ale dziwne, że od takiego długiego czasu nikt tym się nie zajął choćby i na opał:eviltong: Quote
Fides79 Posted July 28, 2011 Author Posted July 28, 2011 wczoraj wieczorem mieliśmy zapoznanie z nowym sąsiadem - około 6-7 miesięcznym labkiem Migalo. Jest to piesek mojej sąsiadki, wzięty z naszego schroniska. Sąsiedzi pojechali do schronu po kota a wzieli psa :roll: przy okazji okazało sie ze Migalo (wcześniej Filip) ma w udzie śrut, schroniskowy lekarz wyczyścił wszystko i dokonał także kastracji i od wczorajszego rana psiak mieszka w naszej kamienicy. domaga sie uwagi, jest małym zazdrośnikiem i bardzo chętnie sika w domu i na klatce schodowej :evil_lol: jednak zapoznanie z Felutkiem okazało sie nie takie proste, psiaki zaczęły mocno na siebie szczekać, a najbardziej M, wyrywał sie do F okropnie i był dość agresywny, sierść na całym grzbiecie najeżona. Jedna z sąsiadek zeszła po 3 min z WIELKĄ awanturą ze psy szczekają:roll: Jednak Migalo jest bystrym pieskiem, gdy tylko moja sąsiadka na chwilke znikneła mu z oczu, mały od razu sie rozgląda, popiskuje, kombinuje jakby tu za nią iść :p mam kilka zdjęć w telefonie ale wrzuce je później ;) Quote
WATACHA Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 Może się jeszcze polubią.Może sąsiadka spała już, a pieski ją obudziły :).U mnie pod blokiem są dwa place zabaw i czasami dzieci potrafią tak się drzeć "aaaaaaaaaaaaa!", że aż mi w uszach dudni, a mieszkam na 8 piętrze (czyt.10 bo mamy od -2). Quote
Saththa Posted July 28, 2011 Posted July 28, 2011 w sensie parter jest -2 czy macie podwójna piwnicę?(garaze czy coś tam)? Quote
Recommended Posts