Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja wczoraj przed burzą spierniczałam :roflt: Wyszłam na bulwarek jak zwykle, było cieplutko i nic nie zapowiadało burzy. nagle znikąd nadciągnęły ciężkie granatowo-czarne chmurzyska...:crazyeye: zmykałam ile się pary dało wykrzesać z moich nóg:roflt: Do klatki schodowej wpadłam dosłownie w ostatniej chwili i zaraz rozpętała się burza, która trwała bardzo krótko:roll: Ale za to dziś marznę:sad: ochłodziło się strasznie - się zastanawiam czy to lato, czy jesień:hmmmm:
A w nocy wyruszamy do Będzina na wystawę;-)

Posted

Doginka napisał(a):
Ja wczoraj przed burzą spierniczałam :roflt: Wyszłam na bulwarek jak zwykle, było cieplutko i nic nie zapowiadało burzy. nagle znikąd nadciągnęły ciężkie granatowo-czarne chmurzyska...:crazyeye: zmykałam ile się pary dało wykrzesać z moich nóg:roflt: Do klatki schodowej wpadłam dosłownie w ostatniej chwili i zaraz rozpętała się burza, która trwała bardzo krótko:roll: Ale za to dziś marznę:sad: ochłodziło się strasznie - się zastanawiam czy to lato, czy jesień:hmmmm:
A w nocy wyruszamy do Będzina na wystawę;-)

no u nas ciągle pada i jest 11* :nerwy:
a ty Doginka co tak mało na dogo jesteś ? :)

Posted

klaudusia0219 napisał(a):
no u nas ciągle pada i jest 11* :nerwy:
a ty Doginka co tak mało na dogo jesteś ? :)

Czasu mi brakuje:mdleje:Ale od nowego tygodnia trochę mi sie grafik poluźni, to i foty z Paryża w końcu wstawię;-)

Posted

no to czekamy ;)

Ale nie dziś, bo jeszcze dwa sznupy muszę do wystawy przygotować, a o 3 w nocy wyjazd do Będzina przez Lublin:roflt: - wstąpił do piekieł, po drodze mu było...:roflt:

Posted

Doginka napisał(a):
Ale nie dziś, bo jeszcze dwa sznupy muszę do wystawy przygotować, a o 3 w nocy wyjazd do Będzina przez Lublin:roflt: - wstąpił do piekieł, po drodze mu było...:roflt:

ło boże.. ja bym padła chyba :)

Posted

ło boże.. ja bym padła chyba :)

Właśnie prawie padam:mdleje:Jarek już po mnie jedzie:mdleje: wyśpię się w samochodzie, o ile nie każe mi prowadzić:roll:
:hand::hand::hand:

Posted

ooo widzę ze ktoś sobie tu niezłą pogawędkę urządził i to taką, która raczej powinna sie znaleźć w innej galerii ;)

nie wiem jak u Was ale u nas zaczeło padac przed południem i pada do tej pory cały czas :shake:
ja dzis cierpiałam okrutnie po wczorajszym wieczorze i wypadzie "na miasto" no ale takie są skutki ...:roll:
ale od dziś mam nowego lokatora, jednak zaprezentuje go wam jutro lub pojutrze :p

Posted

Fides79 napisał(a):
ooo widzę ze ktoś sobie tu niezłą pogawędkę urządził i to taką, która raczej powinna sie znaleźć w innej galerii ;)

nie wiem jak u Was ale u nas zaczeło padac przed południem i pada do tej pory cały czas :shake:
ja dzis cierpiałam okrutnie po wczorajszym wieczorze i wypadzie "na miasto" no ale takie są skutki ...:roll:
ale od dziś mam nowego lokatora, jednak zaprezentuje go wam jutro lub pojutrze :p

Jutro już za niecałe 2 godziny...może poczekam :)

Posted

[quote name='malawaszka']no nieee wspomina o lokatorze i ... jutro??? pojutrze????? :shock: co za baba!

a co do cierpienia hihihi
:turn-l:
a za to to we środe albo czwartek :eviltong:

Jutro już za niecałe 2 godziny...może poczekam :smile:

jutro czyli najwczesniej w dniu 25 lipca br ale po moim powrocie z pracy, spacerze z F, zjedzeniu obiadu, zrobieniu zdjęć i wrzuceniu ich na ImageCośtam:cool3::lol:

Posted

Fides79 napisał(a):
a za to to we środe albo czwartek :eviltong:

jutro czyli najwczesniej w dniu 25 lipca br ale po moim powrocie z pracy, spacerze z F, zjedzeniu obiadu, zrobieniu zdjęć i wrzuceniu ich na ImageCośtam:cool3::lol:

No to chyba nie poczekam.Może chociaż mała podpowiedź?

Posted

WATACHA napisał(a):
No to chyba nie poczekam.Może chociaż mała podpowiedź?

nic nie powiem, taka BABA będę :eviltong: a Wy się główcie co to za lokator :knuje::diabloti: