Doginka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Ja wczoraj przed burzą spierniczałam :roflt: Wyszłam na bulwarek jak zwykle, było cieplutko i nic nie zapowiadało burzy. nagle znikąd nadciągnęły ciężkie granatowo-czarne chmurzyska...:crazyeye: zmykałam ile się pary dało wykrzesać z moich nóg:roflt: Do klatki schodowej wpadłam dosłownie w ostatniej chwili i zaraz rozpętała się burza, która trwała bardzo krótko:roll: Ale za to dziś marznę:sad: ochłodziło się strasznie - się zastanawiam czy to lato, czy jesień:hmmmm: A w nocy wyruszamy do Będzina na wystawę;-) Quote
Culineo Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Doginka napisał(a):Ja wczoraj przed burzą spierniczałam :roflt: Wyszłam na bulwarek jak zwykle, było cieplutko i nic nie zapowiadało burzy. nagle znikąd nadciągnęły ciężkie granatowo-czarne chmurzyska...:crazyeye: zmykałam ile się pary dało wykrzesać z moich nóg:roflt: Do klatki schodowej wpadłam dosłownie w ostatniej chwili i zaraz rozpętała się burza, która trwała bardzo krótko:roll: Ale za to dziś marznę:sad: ochłodziło się strasznie - się zastanawiam czy to lato, czy jesień:hmmmm: A w nocy wyruszamy do Będzina na wystawę;-) no u nas ciągle pada i jest 11* :nerwy: a ty Doginka co tak mało na dogo jesteś ? :) Quote
Doginka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 klaudusia0219 napisał(a):no u nas ciągle pada i jest 11* :nerwy: a ty Doginka co tak mało na dogo jesteś ? :) Czasu mi brakuje:mdleje:Ale od nowego tygodnia trochę mi sie grafik poluźni, to i foty z Paryża w końcu wstawię;-) Quote
Culineo Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Doginka napisał(a):Czasu mi brakuje:mdleje:Ale od nowego tygodnia trochę mi sie grafik poluźni, to i foty z Paryża w końcu wstawię;-) no to czekamy ;) Quote
Doginka Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 klaudusia0219 napisał(a):no to czekamy ;) Ale nie dziś, bo jeszcze dwa sznupy muszę do wystawy przygotować, a o 3 w nocy wyjazd do Będzina przez Lublin:roflt: - wstąpił do piekieł, po drodze mu było...:roflt: Quote
Culineo Posted July 22, 2011 Posted July 22, 2011 Doginka napisał(a):Ale nie dziś, bo jeszcze dwa sznupy muszę do wystawy przygotować, a o 3 w nocy wyjazd do Będzina przez Lublin:roflt: - wstąpił do piekieł, po drodze mu było...:roflt: ło boże.. ja bym padła chyba :) Quote
Doginka Posted July 23, 2011 Posted July 23, 2011 klaudusia0219 napisał(a):ło boże.. ja bym padła chyba :) Właśnie prawie padam:mdleje:Jarek już po mnie jedzie:mdleje: wyśpię się w samochodzie, o ile nie każe mi prowadzić:roll: :hand::hand::hand: Quote
Fides79 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 ooo widzę ze ktoś sobie tu niezłą pogawędkę urządził i to taką, która raczej powinna sie znaleźć w innej galerii ;) nie wiem jak u Was ale u nas zaczeło padac przed południem i pada do tej pory cały czas :shake: ja dzis cierpiałam okrutnie po wczorajszym wieczorze i wypadzie "na miasto" no ale takie są skutki ...:roll: ale od dziś mam nowego lokatora, jednak zaprezentuje go wam jutro lub pojutrze :p Quote
malawaszka Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 no nieee wspomina o lokatorze i ... jutro??? pojutrze????? :shock: co za baba! a co do cierpienia hihihi :turn-l: Quote
eria Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 eeeejjjjjjjjjj dawaj lokatora !!!!!!!!!!!! boszzzzz jak ja dawno nie piłam..... hihihihi Quote
WATACHA Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Fides79 napisał(a):ooo widzę ze ktoś sobie tu niezłą pogawędkę urządził i to taką, która raczej powinna sie znaleźć w innej galerii ;) nie wiem jak u Was ale u nas zaczeło padac przed południem i pada do tej pory cały czas :shake: ja dzis cierpiałam okrutnie po wczorajszym wieczorze i wypadzie "na miasto" no ale takie są skutki ...:roll: ale od dziś mam nowego lokatora, jednak zaprezentuje go wam jutro lub pojutrze :p Jutro już za niecałe 2 godziny...może poczekam :) Quote
Fides79 Posted July 24, 2011 Author Posted July 24, 2011 [quote name='malawaszka']no nieee wspomina o lokatorze i ... jutro??? pojutrze????? :shock: co za baba! a co do cierpienia hihihi :turn-l: a za to to we środe albo czwartek :eviltong: Jutro już za niecałe 2 godziny...może poczekam :smile: jutro czyli najwczesniej w dniu 25 lipca br ale po moim powrocie z pracy, spacerze z F, zjedzeniu obiadu, zrobieniu zdjęć i wrzuceniu ich na ImageCośtam:cool3::lol: Quote
WATACHA Posted July 24, 2011 Posted July 24, 2011 Fides79 napisał(a):a za to to we środe albo czwartek :eviltong: jutro czyli najwczesniej w dniu 25 lipca br ale po moim powrocie z pracy, spacerze z F, zjedzeniu obiadu, zrobieniu zdjęć i wrzuceniu ich na ImageCośtam:cool3::lol: No to chyba nie poczekam.Może chociaż mała podpowiedź? Quote
Fides79 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 WATACHA napisał(a):No to chyba nie poczekam.Może chociaż mała podpowiedź? nic nie powiem, taka BABA będę :eviltong: a Wy się główcie co to za lokator :knuje::diabloti: Quote
Tekla64 Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 chwile mnie nie bylo i prosze jakie rzeczy sie dzieja a ciekawosc zzera u nas po padaniu mamy jezioro na pastwisku i nie tylko Quote
Saththa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 No park w stanie wskazującym powiedziałabym ;) Tazzio na spółkę z mentorem dali by rade ;) Czekam na lokatora :razz: Quote
Fides79 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 [quote name='chi23']Obejrzałabym trochę Felka:) a to proszę bardzo, ale tylko trochę :lol: Quote
Fides79 Posted July 25, 2011 Author Posted July 25, 2011 a oto nasz nowy domownik :cool3::cool3: Quote
WATACHA Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Oooooooooooooo TY ja myślałam, że jakiś zwierzaczek ...., ale kwiatuszki też lubię, szczególnie róże :) Quote
Saththa Posted July 25, 2011 Posted July 25, 2011 Czy ja juz pisałam, że Felutek jest bardzo fotogeniczny? Fajnie sie układa;) co do domownika i tymczasa to ja pozostawię bez komentarza :lol: Quote
Recommended Posts