Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Opowieść Felicjanowa super:cool3:
Bez sensu jest brać ciągle psa na ręce bo zero z socjalizacji. Na pewno piesek by się chętnie pobawił z Felutkiem:lol: No idąc z psem na spacer lepiej nie wkładać najlepszych ciuchów. Jak wyprowadzałam mojego owczarka niemieckiego to bójka zdażała się co jakiś czas i wtedy nie ma co patrzeć na spodnie;) trzeba działać. Bo zawsze może być tak że inny piesek skoczy. Nie ma co się awanturować. Takie uroki z posiadania czworonoga. Ale z drugiej strony jak babka wydała pół pensji albo i całą to siłą rzeczy człowiek zachowuje się tak a nie inaczej. Sama staram się nie dać zwariować i się nie rozczulać nie potrzebnie dlatego, że musiałam odkładać na psa przez pół roku:eviltong:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chi23 napisał(a):
Felki, musimy się w końcu umówić na ten spacer;) Bo coś nam nie idzie:eviltong:

no nie idzie, bo pogoda cos marna na wspólne spacery :roll:

Guest papillonek
Posted

A może załóż bloga i pisz historia z życia Feliciana??

Posted

papillonek napisał(a):
A może załóż bloga i pisz historia z życia Feliciana??

eee niee, az tyyyle sie nie dzieje, żeby bloga zakładać :lol:

a wczoraj po południu, koło 16:00 mieliśmy okropną nawałnice, zrobiło sie ciemno jak o 21, waliły pioruny, wiało wiatrzysko i lało jak z cebra, z dachów zwiewało papę, a deszcz lał tak, ze nie widziałam z okien mieszkania oficyny z naprzeciwka a dzieli nas jakieś niecałe 5 metrów. a jak wyszłam wieczorem z F na spacer to słabo mi sie zrobiło, do parku nie dało sie wejść, cały był zawalony połamanymi gałęziami i połamanymi drzewami :crazyeye: jeszcze dzis rano (koło 9:00) nie dało sie wejść, bo dopiero zaczynali sprzątać :roll:
u mojej koleżanki na osiedlu były powyrywane całe drzewa, po przygniatane samochody :shake: a u jej syna zerwało dach z budynku w którym pracuje :-o

Guest papillonek
Posted

uuuuu....współczuję u nas jakoś spokojnie tzn.są burze i leje ,ale nie aż tak!

Posted

ooo cholera się dzieje z ta pogoda :shake:

do mnie mama dzwoniła wieczorem ze koniecznie mam schować samochód do garazu coby sie nic nie podziało... A ja go specjalnie zostawic chciałam coby sie umył :lol: ale sie myje teraz bo w szczecinie wciąż pada.

Pamietam jak w zeszłym roku przy takich wichurach miałam z tazzem do takiego parkoskwerku wejsc, tylko takie wydeptane dróżki zadnej rewelacji. i mnie starszy pan powstrzymał mówiąc ze gałęzie na głowe leca i już ktos tam oberwał w głowe gałęzią i się złozył heh

Więc też uważajcie na siebie:)

Posted

uważamy, uważamy, park chwilowo został wyłączony ze spacerowych atrakcji :roll:
aż żałowałam ze nie wzięłam wieczorem telefonu i nie mogłam zrobić zdjęć ani nakręcić filmiku, ale pogoda była tak niepewna, ze wolałam zostawić tel. w domu

Posted

U nas była ok. 18.Mówię do piesków chodźcie pójdziemy na balkon porobimy foty.Nie chciały.Ale zaraz tak walnęło, że się przestraszyłam, a jak uciekałam to kapcia zgubiłam :).

Posted

U nas pada drugi dzień, ale nie jakoś strasznie, to nie jest ulewa z wichurą tylko sobie po prostu pada hihih, i zimno strasznie !

Posted

ja wczoraj po południu zrobiłam zdjęcia telefonem, jak wygląda nasz "posprzątany" park, ale musicie na nie do dzisiejszego popołudnia a nawet wieczorka niestety poczekać ;)

a dzis znów deszczowo, i chłodno, 16 stopni :shake:

Posted

Fides79 napisał(a):
ja wczoraj po południu zrobiłam zdjęcia telefonem, jak wygląda nasz "posprzątany" park, ale musicie na nie do dzisiejszego popołudnia a nawet wieczorka niestety poczekać ;)

a dzis znów deszczowo, i chłodno, 16 stopni :shake:

jestem ciekawa tego parku. :D

u nas 12 stopni. :(

Posted

U was na prawdę jest tak chłodno? :o u nas jest 26 stopni, ale odczuwalnie wydaje się być więcej i jakieś ciemne chmurzysko nadciąga

jakie drzewa połamane, wiatr który dotarł tu na podlasie nie wyrządził chyba jakiś większych zniszczeń