Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szkoda, ze z Felinkiem nie mieszkasz gdzieś w moim pobliżu, zrobiłabym z niego pięknego sznupka:lol:
Tzn. on jest śliczny, ale bardzo już potrzebuje strzyżenia:lol: Szczególnie pychol;-)

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Doginka']Szkoda, ze z Felinkiem nie mieszkasz gdzieś w moim pobliżu, zrobiłabym z niego pięknego sznupka:lol:
Tzn. on jest śliczny, ale bardzo już potrzebuje strzyżenia:lol: Szczególnie pychol;-)[/QUOTE]

Oooo matko Doginko to coś bys na moje Futro powiedziała:D U niego to już nic nie widać:D

Posted

[quote name='Saththa']Oooo matko Doginko to coś bys na moje Futro powiedziała:D U niego to już nic nie widać:D[/QUOTE]
No właśnie:lol: Trzeba trymnąć, podstrzyc uszka, szyję, doopkę, włoski na łapkach uformować i będzie pięknie:loveu:;-)

Posted

[quote name='Doginka']No właśnie:lol: Trzeba trymnąć, podstrzyc uszka, szyję, doopkę, włoski na łapkach uformować i będzie pięknie:loveu:;-)[/QUOTE]

4 kwietnia idziemy:) Bo wczesniej terminow nie ma:D Więc jeszcze sobie pochodzi taki futrzak :D

Posted

[quote name='Doginka']Szkoda, ze z Felinkiem nie mieszkasz gdzieś w moim pobliżu, zrobiłabym z niego pięknego sznupka:lol:
Tzn. on jest śliczny, ale bardzo już potrzebuje strzyżenia:lol: Szczególnie pychol;-)

ha ha pewnie masz racje, ale i tak juz go częściowo opitoliłam troche nożyczkami jakis miesiąc temu, ale był czas, że był mocniej zarośniety hi hi hi
( http://img97.imageshack.us/img97/4782/dscn3361.jpg)

planuje jakos go ostrzyc na przełomie marca i kwietnia lub na poczatku kwietnia

ale zawsze moge go zostawić do maja, bo pewnie sie wybierasz do Łodzi, to przy okazji mógłby wpaśc w Twoje ręce ha ha ha ha

aaa zapomniałabym, dziś mija miesiąc odkąd Felicjan został pozbawiony "klejnocików" rodowych, ale ma się już świetnie i chyba wcale za nimi nie tęskni :lol:

Posted

[quote name='Fides79']
aaa zapomniałabym, dziś mija miesiąc odkąd Felicjan został pozbawiony "klejnocików" rodowych, ale ma się już świetnie i chyba wcale za nimi nie tęskni :lol:[/QUOTE]

Łooo to już miesiąć? :o jak ten czas pędzi... :o

Posted

[quote name='Doginka']Fides, miałam zamiar wystawiać w Łodzi, ale niestety psy mam łyse i nie odrosną do maja na show:shake:Przykro mi:sad:[/QUOTE]

uuuu wstydź się, do Łodzi na miezynarodówke nie przyjechać :obrazic:
ale zawsze możesz przyjechać psy popodziwiac, wystawiac nie musisz :cool3:
i na jakąś kawkę i dobre ciasto moglabyś wejść do forumowej znajomej :lol:

Posted

[quote name='Fides79']uuuu wstydź się, do Łodzi na miezynarodówke nie przyjechać :obrazic:
ale zawsze możesz przyjechać psy popodziwiac, wystawiac nie musisz :cool3:
i na jakąś kawkę i dobre ciasto moglabyś wejść do forumowej znajomej :lol:[/QUOTE]
Dzięki za zaproszenie, ale transportu brak, bo ja raczej nie miałabym z kim trójki sznupów zostawić na tak długo. Bo Łódź to już dalsza wyprawa;-) Ale nadarzy się jeszcze okazja;-)

Posted

Tzn. on jest śliczny, ale bardzo już potrzebuje strzyżenia:lol: Szczególnie pychol;-)[/QUOTE]
[quote name='Saththa']Oooo matko Doginko to coś bys na moje Futro powiedziała:D U niego to już nic nie widać:D[/QUOTE]

he he he... ja sie w końcu musze zmobilizowac i zrobić fotke moim dziewczynom... :diabloti: obecnie i Felek i Tazzio to przy nich łysole...

witanko czwartkowe :hand:

Posted

[quote name='jambi']he he he... ja sie w końcu musze zmobilizowac i zrobić fotke moim dziewczynom... :diabloti: obecnie i Felek i Tazzio to przy nich łysole...

witanko czwartkowe :hand:[/QUOTE]

witanko :)
a Feluś byłby bardziej zarośniety gdyby nie małe pod-obrzępolenie :cool3: