Tekla64 Posted February 24, 2011 Posted February 24, 2011 kaczuszko wiesz maki sa czerwone a ty masz krotkie nozki jak zwykle u kaczuszki.... .... i tak juz musi byc a ja widuje je w zsadzie ino w locie hihihi piekne sa zapomnialam jak jo ty tam tez jestes wlasnie se to chcialam napisac ale Sandra mnie ubiegla a fantomowe zdjecie Felusinskiego cudne jest . musial szalec jak dziki hihihi Quote
Fides79 Posted February 24, 2011 Author Posted February 24, 2011 [quote name='Saththa']Pies do kabiny prysznicowej i płuczemy łapy ano tak dzis zrobiłam i od razu się F polepszyło, od rana dysponowałam nawet troche czasem, wiec posmarowałam mu jeszcze poduszki oliwką i tak stał sierota w brodziku, a ja w miedzy czasie malowałam sobie urode :cool3: ale teraz ma takie fajniusie i mieciutkie poduszeczki :loveu: Saththa http://img577.imageshack.us/img577/2852/24022011017.jpg Zapomniałaś wspomnieć, że i Ty jesteś :smile: Jako cień :smile: ehhh ano jestem, trudno musicie patrzec, albo se zasłonic ;) Tekla64 a fantomowe zdjecie Felusinskiego cudne jest . musial szalec jak dziki hihihi ehhh darł japę mała paskuda i robił pierwsze po operacji niepewne podskoki :evil_lol: Quote
Illusion Posted February 25, 2011 Posted February 25, 2011 Wpadam z rewizytą :). http://img522.imageshack.us/img522/5884/dscn6296g.jpg Widzę, że Felek tak samo chętnie pozuje do zdjęć, jak moja Gin :lol:. Quote
Fides79 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Witaj Illusion :lol: cieszę się, że zajrzałaś do naszej galerii :) a co do pozowania, to Felek nie pozuje w ogóle:diabloti: Quote
jambi Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 o rrety! duch! :crazyeye: http://img522.imageshack.us/img522/5884/dscn6296g.jpg :evil_lol: Quote
Fides79 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Pańcia! Zjadłaś śniadanko? Wypiłaś kaffke? To może i mnie być coś dała? hę? Ależ bardzo proszę :) oooo a co to?? ale pachnie:p mmmmm oooohhhhhh ahh wyyyśmieeniiteee Quote
Fides79 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Pańcia to było niebo w paszczy:p co mi tam dodałaś?? serek bananowy, smakowało? nooo relewacja:p serek banowy super :lol: a dasz mi jeszcze kiedys tego serka banowego?? dam, dam ale jutro, dobra? dobla może byc;) Quote
Saththa Posted February 26, 2011 Posted February 26, 2011 Kurcze takiego serka bananowego to i ja bym zjadła :) http://img218.imageshack.us/img218/2690/dscn6329r.jpg bardzo podoba mi się to zdjęcie :) Quote
Fides79 Posted February 26, 2011 Author Posted February 26, 2011 Saththa Kurcze takiego serka bananowego to i ja bym zjadła :smile: a ja miałam OGROMNĄ chęć na serek waniliowy na śniadanie, ale pani w sklepie sie pomyliła a ja tą pomyłkę odkryłam w domu i nie chciało mi sie iść wymieniać, wiec Felutek na tym skorzystał ;) Quote
Saththa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Fides79 napisał(a):a ja miałam OGROMNĄ chęć na serek waniliowy na śniadanie, ale pani w sklepie sie pomyliła a ja tą pomyłkę odkryłam w domu i nie chciało mi sie iść wymieniać, wiec Felutek na tym skorzystał ;) Hmmm i rozumiem, że bananowego nie lubisz? Skoro Felutek pochłonął:D Quote
Fides79 Posted February 27, 2011 Author Posted February 27, 2011 Saththa Hmmm i rozumiem, że bananowego nie lubisz? Skoro Felutek pochłonął:-D ha ha ja to w ogóle wybredna jestem jesli chodzi i jedzenie :diabloti: Quote
Saththa Posted February 27, 2011 Posted February 27, 2011 Fides79 napisał(a):ha ha ja to w ogóle wybredna jestem jesli chodzi i jedzenie :diabloti: Ja jestem wybredna w kwestii zup :) Ale \Twoja wybredności Felutkowi dobrze w pychu zrobiła :D Quote
Tekla64 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 to na to wyglada ze jak bedziesz chciala byc uwodzona http://img218.imageshack.us/img218/2690/dscn6329r.jpg to nic ino o serek bananowy bedzisz musiala miec w zanadzru!!!! ale ja bym tak wlasnie zrobila dla takich spojrzen!!! oj Felus dopracowal metode do perfekcji Quote
Fides79 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 ehh Feluś to tak potrafi uwodzić i bez perspektywy serka bananowego, czy jakiegokolwiek, czasem jak chce żeby go pomiziać to też jest taki zalotnik :loveu::cool3: Quote
jambi Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ależ mu smakowało :lol: ale wiesz co, tak sobie patrzę i myslę że Felutek to naprawde porządny pies ;) tak sobie latasz z tym aparatem dookoła niego podczas gdy on konsumuje, a on nic sobie z tego nie robi :) Quote
Fides79 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 masz racje Jambi, aj bym mu tam mogła rękę wetknąć i nawet zabrać mu tą miskę i tak by nie było reakcji, mo moze tylko jakies małe szczeknięcie, ale to raczej na zasadzie "oddaj mi to żarcie" niż "nie rusz, to moje" ;) Quote
jambi Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 i właśnie o tym mówię - złoty pies :) zwłaszcza, że Felutek jest ... "z odzysku"... i w zasadzie moznaby się spodziewac óżnych reakcji z jego strony ;) Kinga ile Felek juz jest z Tobą ? .. bo zapomniałam :oops: Quote
Tekla64 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 no ja nie widze innej opcjii?!!!! dyc on i tak wie ze oddasz mu spowrotem hihihi ale ale , nawet Hektor jeszcze jak byl glodny po schronisku nie probowal walczyc ze mna o zarcie tez moglam mu mieszac w misce ale ja mysle ze to w ogole byl bardzo inteligentny pies i szybko poukladal sobie hierarchie zreszta jak reszta moich, zaden nie ma problemu z mieszaniem mu w zarelku czy oodaniem mi jak zazadam. ale zdjec jednemu nie moge nawet wtedy zrobic bo potrafi wypluc i zostawiac wszystko uciec hihihi ale zupelnie inaczej jest z kotami..... oooo im sie juz nic nie da wyrwac jak dostana bronia nie tylko zebami ale i lapami hihiihi Quote
Fides79 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 Kasieńko o ile dobrze liczę i pamieć mnie nie myli to 16 marca bedziem mieli drugą rocznice ;) a co do gmerania przy misce, raz moja koleżanka podeszła do niego jak jadł, pogłaskała go, dotknęła miski, podniosła ją i też jej nic nie powiedział ino sie patrzył zdziwiony, czemu mu zabiera, jak on jeszcze nie skończył hi hi hi:loveu: Quote
Saththa Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Tazz jest bardzo żarłoczny. Jak go do domu przywiozłam to miałam problem bo warczał na mnie przy misce heh ale popracowaliśmy trochę i w tej chwili już moge mu zamieszac zabrać itd ) Chociaz ni wiem jak by to było gdyby probował zrobić to ktoś "obcy" hmm Quote
Fides79 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 a Felutek tak ma po prostu w pakiecie, bez zadnych szkoleń hi hi :loveu: Quote
eria Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 Ja też nigdy problemu z miską nie miałam. Foxi mimo swojej żarłoczności w ogóle nie przeszkadza grzebanie przy misce jak je, tak samo też było z Kreonem. Ten to w ogóle na wszystko pozwalał. Musiałam tylko uważać by mu Foxi nie wyżarła porcji, bo jej głupek ustępował . Quote
Fides79 Posted February 28, 2011 Author Posted February 28, 2011 hi hi no Felutkowi nie ma kto z miski podjadać, ale żeby gagatek zaczął jeść to muszę odejść od miski na jakieś 3 metry i jeszcze po postawieniu jej powiedzieć "proszę", taki z niego amant :gent::shiny: Quote
Recommended Posts