Fides79 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 jambi napisał(a):Kinga, Felek chodzi w szelkach na spacery tak? to na co mu obroża? Tak Kasiu, F chodzi w szelkach, a obróżka jest na pchły i kleszcze :cool3: Quote
jambi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='Fides79']Tak Kasiu, F chodzi w szelkach, a obróżka jest na pchły i kleszcze :cool3: czarna z niteczką??? elegancka :razz: a jesli chodzi w szelkach to coś tu się nie zgadza :hmmmm: wszak Galeria jest pod tytułem "FELEK CO NIE NOSIŁ SZELEK" :eviltong: Quote
Saththa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='jambi'] a jesli chodzi w szelkach to coś tu się nie zgadza :hmmmm: wszak Galeria jest pod tytułem "FELEK CO NIE NOSIŁ SZELEK" :eviltong: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehe rzeczywiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jambi Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Saththa napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehe rzeczywiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: he he... zaraz Kinga przyjdzie i powie że faktycznie nie nosił ale juz nosi :evil_lol: Quote
Tekla64 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Felus czaruje wiosne wiec sie w odpowiednie koloryta wpasowal hihihi no moje maja w d... czy ja chora czy nie, spacer musi byc rankiem a potem no tak potem juz moga se ze mna w wyrku polegiwac do nastepnego wyjscia bo wlasnie wtedy wcale a wcale nie chca byc same na dworze albo zlosliwie dra japy na akord na wszystko Quote
Saththa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 jambi napisał(a):he he... zaraz Kinga przyjdzie i powie że faktycznie nie nosił ale juz nosi :evil_lol: Albo powie, że znowu wysmiewam :razz::razz::razz: Ale ja nie wyśmiewam naprawde ;) Quote
Fides79 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 no proszę, przylazłam, widzę dziwne pytania ale również ich autorki doszły same do właściwych wniosków, więc nie muszę juz nic dodawać w kwestii szelkowo-obróżkowej ;) aa jednak dodam, że takie obróżki na pchły to sabunol, mają jeszcze inne wzorki :cool3: Madziu, Felka tez mało obchodzi jak bardzo jestem chora i spaceru się domaga i muszę ruszyć moje półżywe "zwłoki" :razz: Byliśmy dziś u weta w kwestii kastracji, wszystko nam ładnie wyjaśnili, nikt nas nie zniechęcał, przedstawiono wszelkie "za" i "przeciw", w tym drugim przypadku dowiedziałam się, że czasem u małych ras "zaczepno-obronnych" zdarza się po zabiegu wzrost agresji. Wyznaczyliśmy już termin zabiegu:knuje: Quote
Tekla64 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 z tym wzrostem agresji to troche prawda a troche nie fakt wszystko zalezy od samego osobnika niestety, u nas oba kastraty sa pipy i za grosz agresji sie w Nikodemie nie ujawnilo ale to chyba wlasnie taki typ, ze u niego w ogole nastawienie do zycia jest niesamowicie pozytywne on widzi same wspanialosci . no fakt raz jeden sie z Gustawem dobral do jeza i go usmiercili we dwa ,ale to na te dwa i polroku to jedyne agresywne zdarzenie w jego zyciu a teraz nawet mimo ze uwielbia ganiac kury poprostu ganiac, to jak mu kogut [wlasnie dojrzaly wiec agresja sie w nim nagle ujawinla ,ale nie na dlugo bo nawet Done zaatakowal nie mowiac o ataku na mnie i krwawym zamachu na mego ziecia] podziobal doopala to ino wial nawet pisku nie wydal z siebie a teraz koguta unika jak ognia. nie zaprzestal za to darcia mordy na wsio za plotem i nie tylko ale to jak sie okazuje cecha wszystkich sznupow zwlaszcza tych mniejszych hihihi i powiedz nam kiedy Felek przestanie byc mezszczyzna? ale tez sa i odwrotne reakcje ze po kastracji poziom agresji mocno spada a wszystko okaze sie w praniu wiesz? Quote
Fides79 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Tekla64 z tym wzrostem agresji to troche prawda a troche nie fakt wszystko zalezy od samego osobnika niestety(...) ale tez sa i odwrotne reakcje ze po kastracji poziom agresji mocno spada a wszystko okaze sie w praniu wiesz? wiem Madziu, Pani wet przedstawiła mi dwa istotne argumenty przeciw: 1. możliwy wzrost agresji (nie wiadomo czy tak bedzie na 100%, to kwestia indywidualna); 2. możliwy wzrost wagi (i to już zależy od dyscypliny i podejścia właściciela:razz: ) termin wyznaczony na 9 lutego (w każdej chwili mamy jeszcze możliwość rezygnacji) a przy okazji prawdopodobnie będziemy czyścić kamień nazębny. Quote
Doginka Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Saththa napisał(a):Z dwojga złego lepiej, że ogony szczuo-kretów a nie... :D Hahahahaha, masz rację:roflt: Ale Lotiś od dziś dostaje te Rumentabsy, co to niby mają mu pomóc i dostaje też więcej żwaczy:lol: Quote
Tekla64 Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 no to bedziemy trzymac kciuki i pewnie za jedna narkoza od razu wsio co ino trza Quote
Fides79 Posted January 24, 2011 Author Posted January 24, 2011 Tekla64 napisał(a):no to bedziemy trzymac kciuki i pewnie za jedna narkoza od razu wsio co ino trza ano, zapytałam czy tak można za jednym zamachem, wet mówi ze tak ino troche dłużej poleży pod narkozą i odrobinkę koszt zabiegu wzrośnie, ale to i tak lepiej oraz taniej niż jakby go dwa razy usypiac Quote
Saththa Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Nooo ja też kciukasy bede zaciskać za wycieszenie po zabiegu jak najszybsze;) Quote
Kokosek Posted January 26, 2011 Posted January 26, 2011 witamy się po długiej nieobecności. Widzę, że przygotowania do uciachania jajek, ja jestem za. Sama Kokiego kastrowałam i ani wzrostu agresji, ani wagi nie zauważyłam. Za to zmniejszyło się zainteresowania suczymi zapachami i o to chodziło. Quote
Tekla64 Posted January 28, 2011 Posted January 28, 2011 i co tu taka wielka cisza nastala???? hejhej co z wami? wezcie amol!!! nie nie to zart ale ... czekamy Quote
Fides79 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Tekla64 napisał(a):i co tu taka wielka cisza nastala???? hejhej co z wami? wezcie amol!!! nie nie to zart ale ... czekamy ehhh cisza, bo nikt nie zagląda, albo mało kto :eviltong: po za tym tradycyjnie zaziębiona jestem i mam gile do pasa i zaczyna mnie bolec gardlo :shake: popsuła się nam bateria umywalkowa w łazience i mielismy mały przeciek, i trzeba było szukać nowej baterii i tak szukalam, że kupiłam jedną za małą :roll: więc trza było ją oddac, i wyruszyć w drugi koniec miasta na poszukiwanie właściwej, dziś jeszcze do kompletu miałam sobotę pracującą :angryy: no i normalnie co tygodniowe zakupy a o sprzątaniu nawet nie wspomnę :watpliwy::mdleje: a zdjęcia wrzucę wieczorkiem, coby Was nastraszyć:diabloti: :knuje: Quote
Tekla64 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 serdeczne dzieki za "nikt" no jo problemy lubia sie kumulowac niestety ale cale szczescie ze my se umiemy z nimi radzic zwlaszczajak nas przycisna hihihi a na to straszenie tom bardzo ciekawa?!! mam nadzieje ze sama nie wykastrowalas Felutka? brrr dawaj te straszace zdjecia! Quote
Fides79 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 Tekla64 serdeczne dzieki za "nikt" a jak 2 dni nikt się nie odzywał, to jak miałam to określić ?? Tekla64 a na to straszenie tom bardzo ciekawa?!! mam nadzieje ze sama nie wykastrowalas Felutka? brrr dawaj te straszace zdjecia! ćwiczcie cierpliwość a będzie nagroda :diabloti: a zdjęcia bedą późnym wieczorem co by efekt straszności był lepszy :evil_lol: a Felutka nie wykastrowałam :lol: Quote
Tekla64 Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 znaczy jeszcze nie wykastrowalas ale zaraz za chwile !!! nie wiem czy dotrwam i calkiem mozliwe ze obejrze rankiem hihihi i znowu mnie ominie efekt specjalny ja nie awsze sie odzywam ale sprawdzam co i jak regularnie Quote
Saththa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 No ja poczekam na te straszności :) Bo ja się uczyć zamierzam i bede siedziec po nocy więc bedę czekać :D Quote
Fides79 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 czy to poootffór? duch, mara...???? zjawa???? ... Quote
Fides79 Posted January 29, 2011 Author Posted January 29, 2011 NIE, to nowe wcielenie Terminatora, który patrzy ... i obserwuje WIDZĘ WAS :diabloti: NADAL WAS WIDZĘ :diabloti::razz: Quote
Saththa Posted January 29, 2011 Posted January 29, 2011 http://img98.imageshack.us/img98/286/dscn6047.jpg http://img834.imageshack.us/img834/6497/dscn6043.jpg Można się przestraszyc normalnie :scared: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 http://img338.imageshack.us/img338/3017/dscn5947n.jpg fajne ujęcie :D http://img834.imageshack.us/img834/6497/dscn6043.jpg oooo Felek to mistrz w robieniu różnych min :D witamy w niedzielny poranek :multi: Quote
Tekla64 Posted January 30, 2011 Posted January 30, 2011 no Felus zabojczy wyszedl czmes go az tak wkurzyla ???? czarny maly zly pies strach sie bac ranek mrozny ale piekny witamy Quote
Recommended Posts