Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jambi napisał(a):
Kinga, Felek chodzi w szelkach na spacery tak? to na co mu obroża?

Tak Kasiu, F chodzi w szelkach, a obróżka jest na pchły i kleszcze :cool3:

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fides79']Tak Kasiu, F chodzi w szelkach, a obróżka jest na pchły i kleszcze :cool3:

czarna z niteczką??? elegancka :razz:
a jesli chodzi w szelkach to coś tu się nie zgadza :hmmmm: wszak Galeria jest pod tytułem "FELEK CO NIE NOSIŁ SZELEK" :eviltong:

Posted

[quote name='jambi']
a jesli chodzi w szelkach to coś tu się nie zgadza :hmmmm: wszak Galeria jest pod tytułem "FELEK CO NIE NOSIŁ SZELEK" :eviltong:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehe rzeczywiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Saththa napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: hehehe rzeczywiście :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

he he... zaraz Kinga przyjdzie i powie że faktycznie nie nosił ale juz nosi :evil_lol:

Posted

Felus czaruje wiosne wiec sie w odpowiednie koloryta wpasowal hihihi

no moje maja w d... czy ja chora czy nie, spacer musi byc rankiem a potem no tak potem juz moga se ze mna w wyrku polegiwac do nastepnego wyjscia bo wlasnie wtedy wcale a wcale nie chca byc same na dworze albo zlosliwie dra japy na akord na wszystko

Posted

jambi napisał(a):
he he... zaraz Kinga przyjdzie i powie że faktycznie nie nosił ale juz nosi :evil_lol:

Albo powie, że znowu wysmiewam :razz::razz::razz:

Ale ja nie wyśmiewam naprawde ;)

Posted

no proszę, przylazłam, widzę dziwne pytania ale również ich autorki doszły same do właściwych wniosków, więc nie muszę juz nic dodawać w kwestii szelkowo-obróżkowej ;)
aa jednak dodam, że takie obróżki na pchły to sabunol, mają jeszcze inne wzorki :cool3:

Madziu, Felka tez mało obchodzi jak bardzo jestem chora i spaceru się domaga i muszę ruszyć moje półżywe "zwłoki" :razz:

Byliśmy dziś u weta w kwestii kastracji, wszystko nam ładnie wyjaśnili, nikt nas nie zniechęcał, przedstawiono wszelkie "za" i "przeciw", w tym drugim przypadku dowiedziałam się, że czasem u małych ras "zaczepno-obronnych" zdarza się po zabiegu wzrost agresji.
Wyznaczyliśmy już termin zabiegu:knuje:

Posted

z tym wzrostem agresji to troche prawda a troche nie fakt wszystko zalezy od samego osobnika niestety, u nas oba kastraty sa pipy i za grosz agresji sie w Nikodemie nie ujawnilo ale to chyba wlasnie taki typ, ze u niego w ogole nastawienie do zycia jest niesamowicie pozytywne on widzi same wspanialosci .
no fakt raz jeden sie z Gustawem dobral do jeza i go usmiercili we dwa ,ale to na te dwa i polroku to jedyne agresywne zdarzenie w jego zyciu a teraz nawet mimo ze uwielbia ganiac kury poprostu ganiac, to jak mu kogut [wlasnie dojrzaly wiec agresja sie w nim nagle ujawinla ,ale nie na dlugo bo nawet Done zaatakowal nie mowiac o ataku na mnie i krwawym zamachu na mego ziecia] podziobal doopala to ino wial nawet pisku nie wydal z siebie a teraz koguta unika jak ognia.
nie zaprzestal za to darcia mordy na wsio za plotem i nie tylko ale to jak sie okazuje cecha wszystkich sznupow zwlaszcza tych mniejszych hihihi
i powiedz nam kiedy Felek przestanie byc mezszczyzna?
ale tez sa i odwrotne reakcje ze po kastracji poziom agresji mocno spada
a wszystko okaze sie w praniu wiesz?

Posted

Tekla64
z tym wzrostem agresji to troche prawda a troche nie fakt wszystko zalezy od samego osobnika niestety(...)
ale tez sa i odwrotne reakcje ze po kastracji poziom agresji mocno spada
a wszystko okaze sie w praniu wiesz?

wiem Madziu, Pani wet przedstawiła mi dwa istotne argumenty przeciw:
1. możliwy wzrost agresji (nie wiadomo czy tak bedzie na 100%, to kwestia indywidualna);
2. możliwy wzrost wagi (i to już zależy od dyscypliny i podejścia właściciela:razz: )

termin wyznaczony na 9 lutego (w każdej chwili mamy jeszcze możliwość rezygnacji) a przy okazji prawdopodobnie będziemy czyścić kamień nazębny.

Posted

Saththa napisał(a):
Z dwojga złego lepiej, że ogony szczuo-kretów a nie... :D

Hahahahaha, masz rację:roflt:
Ale Lotiś od dziś dostaje te Rumentabsy, co to niby mają mu pomóc i dostaje też więcej żwaczy:lol:

Posted

Tekla64 napisał(a):
no to bedziemy trzymac kciuki i pewnie za jedna narkoza od razu wsio co ino trza

ano, zapytałam czy tak można za jednym zamachem, wet mówi ze tak ino troche dłużej poleży pod narkozą i odrobinkę koszt zabiegu wzrośnie, ale to i tak lepiej oraz taniej niż jakby go dwa razy usypiac

Posted

witamy się po długiej nieobecności.

Widzę, że przygotowania do uciachania jajek, ja jestem za. Sama Kokiego kastrowałam i ani wzrostu agresji, ani wagi nie zauważyłam. Za to zmniejszyło się zainteresowania suczymi zapachami i o to chodziło.

Posted

Tekla64 napisał(a):
i co tu taka wielka cisza nastala????
hejhej co z wami? wezcie amol!!!
nie nie to zart ale ... czekamy

ehhh cisza, bo nikt nie zagląda, albo mało kto :eviltong:

po za tym tradycyjnie zaziębiona jestem i mam gile do pasa i zaczyna mnie bolec gardlo :shake:

popsuła się nam bateria umywalkowa w łazience i mielismy mały przeciek, i trzeba było szukać nowej baterii
i tak szukalam, że kupiłam jedną za małą :roll: więc trza było ją oddac, i wyruszyć w drugi koniec miasta na poszukiwanie właściwej, dziś jeszcze do kompletu miałam sobotę pracującą :angryy: no i normalnie co tygodniowe zakupy a o sprzątaniu nawet nie wspomnę :watpliwy::mdleje:

a zdjęcia wrzucę wieczorkiem, coby Was nastraszyć:diabloti: :knuje:

Posted

serdeczne dzieki za "nikt"
no jo problemy lubia sie kumulowac niestety ale cale szczescie ze my se umiemy z nimi radzic zwlaszczajak nas przycisna hihihi
a na to straszenie tom bardzo ciekawa?!! mam nadzieje ze sama nie wykastrowalas Felutka? brrr
dawaj te straszace zdjecia!

Posted

Tekla64
serdeczne dzieki za "nikt"

a jak 2 dni nikt się nie odzywał, to jak miałam to określić ??

Tekla64

a na to straszenie tom bardzo ciekawa?!! mam nadzieje ze sama nie wykastrowalas Felutka? brrr
dawaj te straszace zdjecia!

ćwiczcie cierpliwość a będzie nagroda :diabloti: a zdjęcia bedą późnym wieczorem co by efekt straszności był lepszy :evil_lol:

a Felutka nie wykastrowałam :lol:

Posted

znaczy jeszcze nie wykastrowalas ale zaraz za chwile !!!
nie wiem czy dotrwam i calkiem mozliwe ze obejrze rankiem hihihi i znowu mnie ominie efekt specjalny
ja nie awsze sie odzywam ale sprawdzam co i jak regularnie