Fides79 Posted December 22, 2010 Author Posted December 22, 2010 Wszystkim odwiedzającym bardzo dziękujemy, że do nas zaglądają, zapraszamy częściej ;) Quote
Czarna_Owieczka Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 Felkowe położenie na wyrku urocze :) alternatywa choinki ma swój klimat, no i oczywiście kartki Świąteczne piękne :D Quote
Tekla64 Posted December 25, 2010 Posted December 25, 2010 przepieknych swiat i samej dobroci dla was nas zasypalo w wieczor wigilijny i sypie do teraz a mimo to jest pieknie Quote
Fides79 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 jak wiadomo czas tuż przed Świętami Bożego Narodzenia, jest dość intensywny, sprzątamy, szorujemy, dekorujemy... Feluś również został poddany przedświątecznym porządkom:cool3: i został "wyprany", teraz wygląda jak śliczna, srebrna, puchata i pachnąca owieczka :p w samą Wigilię z wielką chęcią zjadł opłatek, niecierpliwie czekał też na Mikołaja, który w końcu przyniósł prezent ;) oooo a co to takiego ślicznego? to dla mnie? hmmm a co tu mamy? Quote
Fides79 Posted December 25, 2010 Author Posted December 25, 2010 mmm moje ulubione kosteczki :p oooo i nowy szczurek :lol: i teraz będę go mógł "maltretować" tarmosić i gryźć :multi: :multi::multi: fajna sprawa te Święta i ten Mikołaj :razz: Quote
kaho Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 Zaszalalas z tymi prezentami:cool3:;) ale widze, ze z Felusia to istny opiekun domu - tepi gryzonie :evil_lol:;). Quote
Fides79 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 ha ha ha macie rację dziewczyny :roll: Feluś tak intensywnie "tępił" szczura, że wygryzł mu prawie pół ryjka i teraz w ramach reanimacji pewnie część zostanie odcieta i zaszyta przez co ryjek ulegnie skróceniu i się zrobi ze szczura kret ze szczurzym ogonem :cool3: a znając zdolności mojego psa to i ogon długo nie pożyje :shake::evil_lol: Quote
Tekla64 Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 noo fakt poszalalas z Felusiem i jego prezentami ale jak widac on tz se poszalal i zrobil co trza bylo szczurowi za to na Nowy Rok bedzie mial kreta hihihi po to dostal te prezenta no nie ?! pikny odpicowany Felus moje pare razy dziennie zazywaja bialych kapieli wiec tyz sa sliczne jak im sie uda wyschnac hihihi Quote
eria Posted December 28, 2010 Posted December 28, 2010 Ale hojny Mikołaj był u Felka ! Tyle prezentów!!!! Dobrze że Foxi nie widzi,bo ona dostała tylko paczkę ciasteczek hihih Quote
Fides79 Posted December 28, 2010 Author Posted December 28, 2010 ha Felek dostał dużo prezentów, bo był ostatnimi czasy grzecznym pieskiem :evil_lol: a Foksi jest 100 razy grzeczniejsza to nie wiem czemu dostała tylko małe ciasteczka :shake: no ale żeby nie było zbyt pięknie, to po sprawdzeniu prezentów i "zdemolowaniu" szczura F stwierdził, że dosyć już tej grzeczności i zaczął w I dzień świąt korzystać z uliczno - parkowego "bufetu" :shake::mad: i nic nie pomagało, co wyjście to jakaś "zdobycz", aż mu powiedziałam "przestań żreć te świństwa mała mendo bo będziesz w kagańcu chodził!!" i wiecie co? chyba zrozumiał:cool3: bo przestał :) Quote
kaho Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Fides79 napisał(a):...no ale żeby nie było zbyt pięknie, to po sprawdzeniu prezentów i "zdemolowaniu" szczura F stwierdził, że dosyć już tej grzeczności i zaczął w I dzień świąt korzystać z uliczno - parkowego "bufetu" :shake::mad: i nic nie pomagało, co wyjście to jakaś "zdobycz", :evil_lol: widac, ze nie tylko Luska taka 'koneserka' jest :cool3:;). Fides79 napisał(a):...aż mu powiedziałam "przestań żreć te świństwa mała mendo bo będziesz w kagańcu chodził!!" i wiecie co? chyba zrozumiał:cool3: bo przestał :) Bo to madry psincor jest:loveu:. Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2010 Posted December 29, 2010 Fides79 napisał(a):no ale żeby nie było zbyt pięknie, to po sprawdzeniu prezentów i "zdemolowaniu" szczura F stwierdził, że dosyć już tej grzeczności i zaczął w I dzień świąt korzystać z uliczno - parkowego "bufetu" :shake::mad: i nic nie pomagało, co wyjście to jakaś "zdobycz", aż mu powiedziałam "przestań żreć te świństwa mała mendo bo będziesz w kagańcu chodził!!" i wiecie co? chyba zrozumiał:cool3: bo przestał :) haha, Felek spryciarz, rozumie o się mówi :razz: Quote
Tekla64 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 WAM SAMEGO SZCZESCIA I SPELNIENIA MARZEN no bo teraz na ulicach wiele resztek laduje ale wazne ze Felus nie chce w kagancu chodzic no nie , ino mu przypominaj czesciej ze ma taka alternaywe!hihihi Quote
niunka04 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 wszystkiego naj naj naj kochane dzięki za odwiedziny i życzenia....;) http://img225.imageshack.us/img225/2714/dscn5897k.jpg chłopak jaki wpatrzony od razu widać że prezent trafiony w 10;) Quote
Fides79 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 wspominałam kilka wpisów wcześniej, że F tak się cieszył z prezentu w postaci szczura, że wygryzł mu pół ryjka:roll: no i szczur się prezentował tak: na szczęście trafił na salę operacyjną Szpitala dla pluszaków jego życie zostało uratowane ;) Quote
eria Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 hahahah faktycznie dobrze mieć pod ręką taki szpital :D Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 odrestaurowany szczurek prezentuje się znakomicie ;) Quote
Doginka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Wszystkiego Najlepszego w tym Nowym 2011 Roku;-) Quote
jambi Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 kaczkowe zebranie - cudne :lol: witam poświątecznie :) ależ piękne kartki świąteczne - chciałam Ci podziękowac za taką jedną ;) a Mikołaj zadbał o Felicjana! ho ho! Fides79 napisał(a):ha ha ha macie rację dziewczyny :roll: Feluś tak intensywnie "tępił" szczura, że wygryzł mu prawie pół ryjka i teraz w ramach reanimacji pewnie część zostanie odcieta i zaszyta przez co ryjek ulegnie skróceniu i się zrobi ze szczura kret ze szczurzym ogonem :cool3: a znając zdolności mojego psa to i ogon długo nie pożyje :shake::evil_lol: ale szczur to niedobry wybór, jesli miał starczyc na dłużej... zapominacie dziewczyny że sznaucery to szczurołapy! widocznie w Felku odezwał się zew krwi :megagrin: Quote
Culineo Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 :crazyeye::crazyeye: ło boże z kąd tam tyle tego ptactwa ?? Quote
Fides79 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 jambi ale szczur to niedobry wybór, jesli miał starczyc na dłużej... zapominacie dziewczyny że sznaucery to szczurołapy! widocznie w Felku odezwał się zew krwi :megagrin: eee nie, to dobry wybór, poprzedniego miał prawie rok, co prawa "zeżarł" mu uszka, ogonek i prawie cały ryjek oraz wypatroszył jedną z łap, ale szczur z Ikea był i jak widac ten tez jest ulubioną zabawką :evil_lol: klaudusia0219 :crazyeye::crazyeye: ło boże z kąd tam tyle tego ptactwa ?? witam, witam :multi::lol: to była około połowa zimującego w tym parku kaczego towarzystwa :) nie wiem czemu ale to jeden z nielicznych parków, gdzie zawsze dużo kacze zimuje, tak się jakoś nauczyły :cool3: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 łaaa jakie kaczuchowe zebranie :schock: zdjęcia wyglądają jak robione z bliska, ptactwo nie zwiewało? ;) jambi napisał(a):zapominacie dziewczyny że sznaucery to szczurołapy! widocznie w Felku odezwał się zew krwi :megagrin: dobry fakt, hihihi :p Quote
Recommended Posts