Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jak wiadomo czas tuż przed Świętami Bożego Narodzenia, jest dość intensywny, sprzątamy, szorujemy, dekorujemy...
Feluś również został poddany przedświątecznym porządkom:cool3: i został "wyprany", teraz wygląda jak śliczna, srebrna, puchata i pachnąca owieczka :p

w samą Wigilię z wielką chęcią zjadł opłatek, niecierpliwie czekał też na Mikołaja, który w końcu przyniósł prezent ;)

oooo a co to takiego ślicznego? to dla mnie?

hmmm a co tu mamy?

Posted

mmm moje ulubione kosteczki :p

oooo i nowy szczurek :lol:

i teraz będę go mógł "maltretować"

tarmosić

i gryźć :multi:

:multi::multi: fajna sprawa te Święta i ten Mikołaj :razz:

Posted

ha ha ha macie rację dziewczyny :roll:
Feluś tak intensywnie "tępił" szczura, że wygryzł mu prawie pół ryjka i teraz w ramach reanimacji pewnie część zostanie odcieta i zaszyta przez co ryjek ulegnie skróceniu i się zrobi ze szczura kret ze szczurzym ogonem :cool3: a znając zdolności mojego psa to i ogon długo nie pożyje :shake::evil_lol:

Posted

noo fakt poszalalas z Felusiem i jego prezentami
ale jak widac on tz se poszalal i zrobil co trza bylo szczurowi za to na Nowy Rok bedzie mial kreta hihihi
po to dostal te prezenta no nie ?!
pikny odpicowany Felus
moje pare razy dziennie zazywaja bialych kapieli wiec tyz sa sliczne jak im sie uda wyschnac hihihi

Posted

ha Felek dostał dużo prezentów, bo był ostatnimi czasy grzecznym pieskiem :evil_lol:
a Foksi jest 100 razy grzeczniejsza to nie wiem czemu dostała tylko małe ciasteczka :shake:

no ale żeby nie było zbyt pięknie, to po sprawdzeniu prezentów i "zdemolowaniu" szczura F stwierdził, że dosyć już tej grzeczności i zaczął w I dzień świąt korzystać z uliczno - parkowego "bufetu" :shake::mad: i nic nie pomagało, co wyjście to jakaś "zdobycz",
aż mu powiedziałam "przestań żreć te świństwa mała mendo bo będziesz w kagańcu chodził!!"
i wiecie co? chyba zrozumiał:cool3: bo przestał :)

Posted

Fides79 napisał(a):
...no ale żeby nie było zbyt pięknie, to po sprawdzeniu prezentów i "zdemolowaniu" szczura F stwierdził, że dosyć już tej grzeczności i zaczął w I dzień świąt korzystać z uliczno - parkowego "bufetu" :shake::mad: i nic nie pomagało, co wyjście to jakaś "zdobycz",

:evil_lol: widac, ze nie tylko Luska taka 'koneserka' jest :cool3:;).
Fides79 napisał(a):
...aż mu powiedziałam "przestań żreć te świństwa mała mendo bo będziesz w kagańcu chodził!!"

Bo to madry psincor jest:loveu:.

Posted

Fides79 napisał(a):
no ale żeby nie było zbyt pięknie, to po sprawdzeniu prezentów i "zdemolowaniu" szczura F stwierdził, że dosyć już tej grzeczności i zaczął w I dzień świąt korzystać z uliczno - parkowego "bufetu" :shake::mad: i nic nie pomagało, co wyjście to jakaś "zdobycz",
aż mu powiedziałam "przestań żreć te świństwa mała mendo bo będziesz w kagańcu chodził!!"

haha, Felek spryciarz, rozumie o się mówi :razz:

Posted

WAM SAMEGO SZCZESCIA I SPELNIENIA MARZEN

no bo teraz na ulicach wiele resztek laduje ale wazne ze Felus nie chce w kagancu chodzic no nie , ino mu przypominaj czesciej ze ma taka alternaywe!hihihi

Posted

wspominałam kilka wpisów wcześniej, że F tak się cieszył z prezentu w postaci szczura, że wygryzł mu pół ryjka:roll:
no i szczur się prezentował tak:

na szczęście trafił na salę operacyjną Szpitala dla pluszaków jego życie zostało uratowane ;)

Posted

kaczkowe zebranie - cudne :lol:

witam poświątecznie :)

ależ piękne kartki świąteczne - chciałam Ci podziękowac za taką jedną ;)

a Mikołaj zadbał o Felicjana! ho ho!

Fides79 napisał(a):
ha ha ha macie rację dziewczyny :roll:
Feluś tak intensywnie "tępił" szczura, że wygryzł mu prawie pół ryjka i teraz w ramach reanimacji pewnie część zostanie odcieta i zaszyta przez co ryjek ulegnie skróceniu i się zrobi ze szczura kret ze szczurzym ogonem :cool3: a znając zdolności mojego psa to i ogon długo nie pożyje :shake::evil_lol:

ale szczur to niedobry wybór, jesli miał starczyc na dłużej... zapominacie dziewczyny że sznaucery to szczurołapy! widocznie w Felku odezwał się zew krwi :megagrin:

Posted

jambi
ale szczur to niedobry wybór, jesli miał starczyc na dłużej... zapominacie dziewczyny że sznaucery to szczurołapy! widocznie w Felku odezwał się zew krwi :megagrin:

eee nie, to dobry wybór, poprzedniego miał prawie rok, co prawa "zeżarł" mu uszka, ogonek i prawie cały ryjek oraz wypatroszył jedną z łap, ale szczur z Ikea był i jak widac ten tez jest ulubioną zabawką :evil_lol:

klaudusia0219
:crazyeye::crazyeye: ło boże z kąd tam tyle tego ptactwa ??

witam, witam :multi::lol:

to była około połowa zimującego w tym parku kaczego towarzystwa :)
nie wiem czemu ale to jeden z nielicznych parków, gdzie zawsze dużo kacze zimuje, tak się jakoś nauczyły :cool3:

Posted

łaaa jakie kaczuchowe zebranie :schock: zdjęcia wyglądają jak robione z bliska, ptactwo nie zwiewało? ;)

jambi napisał(a):
zapominacie dziewczyny że sznaucery to szczurołapy! widocznie w Felku odezwał się zew krwi :megagrin:

dobry fakt, hihihi :p