Fides79 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 aaaa skąd ja miałam wiedzieć, że masz na myśli Arona stojącego na tylnych łapach :cool3: no jak tak to się zgadzam, mnie raz chciała "przytulić" dożyca niemiecka, zdążyłam się na szczęści odsunąć bo leżałabym jak długa ;) Quote
Saththa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 [quote name='jambi_']Przez dłuższą chwilę szukałam gdzie są oczy ... :roflt: Hmmm wiecie bo ja nadal szukam... Mam małe doświadczenie hmmm... Quote
Saththa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Prfzepraszam, edycja mi nie działa. Tak siedze i wymysliłam, że to co wziełam za głowe to łapa a głowy nie ma... :-o HELP ;) Bo spać nie bedę mogła :oops: Quote
Fides79 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 :turn-l::turn-l: Saththa na tym zdjęciu Feluś leży "kołami" do góry, oczu nie widać, ale zapewniam że są gdzieś poniżej nosa :p Quote
Saththa Posted October 11, 2010 Posted October 11, 2010 Ło Matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja bardzo proszę przemilczmy moje 2 poprzednie posty... :oops::oops::oops: Fotla mi się nie wczytała... i nawet nosa nie było... :shake::shake::shake: I dopiero teraz na Twa wzmianke o nosie pomyślałam "Jaki nos do ekhem, nic tam nie było...:mad::mad:" i zobaczyłam całą fotkę... :oops::oops::oops::oops: Ło Matko jak mi wstyd :oops::oops::oops::oops: I już wiem co i gdzie ehhh, P.S ale trzeba, że to cała ja :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Fides79 Posted October 11, 2010 Author Posted October 11, 2010 hi hi nic się nie przejmuj, mnie tez się niekiedy zdjęcia nie całe wczytują :roll: a teraz życzę wszystkim udanej nocki i kolorowych snów, bo jutro mam szkolenie :razz: Quote
jambi Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='Saththa']Ło Matko :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye: Ja bardzo proszę przemilczmy moje 2 poprzednie posty... :oops::oops::oops: [/QUOTE] nieeeeee hehehehe :diabloti: [quote name='Saththa'] Hmmm wiecie bo ja nadal szukam... Mam małe doświadczenie hmmm...[/QUOTE] Saththa nic się nie martw, doświadczenie przyjdzie z czasem :roflt: akurat u Felka oczy sa po przeciwnej stronie niż normalnie powinny być :roflt:... oczywiście tylko na tym zdjęciu ;) Quote
Saththa Posted October 12, 2010 Posted October 12, 2010 [quote name='jambi_']nieeeeee hehehehe :diabloti: Ale dlaczego? :placz::placz::placz:Ja tak ładnie proszę :loveu::loveu: Saththa nic się nie martw, doświadczenie przyjdzie z czasem :roflt: akurat u Felka oczy sa po przeciwnej stronie niż normalnie powinny być :roflt:... oczywiście tylko na tym zdjęciu ;) Taaak, jak mi się całe zdjęcie wgrało to już mi lepiej poszło :multi::multi: Quote
Fides79 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 ehhhh dziś u nas jest strasznie mglisto, szaro, buro i ponuro :shake: a tu wczorajszy spacerek z ostatnimi przebłyskami słońca Quote
Fides79 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 a to kotki mojej cioci, o których była już mowa :) Mój Feluś oczywiście pała wielką sympatią i chęcią zaprzyjaźnienia się z kotami, jednak one nie podzielają jego uczuć :cool3: Kotka Hilda bardzo lubi spać na dekoderze :p a to adoptowany Portos, wielki przytulak i wygodnicki: Quote
Borówka16 Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Hej Kinga :) http://img409.imageshack.us/img409/8894/dscn3695o.jpg Świetne to foto jest :loveu: A Portos skąd adoptowany ?:) W ogóle kociaki cudne ?:p Quote
Doginka Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Ja też podglądam kociambry i Felutka;-) I czytałam historyjkę o koniku:lol: Lubię tu zaglądać;-) Quote
Fides79 Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 Borówka16 Hej Kinga :smile: http://img409.imageshack.us/img409/8894/dscn3695o.jpg Świetne to foto jest :loveu: A Portos skąd adoptowany ?:smile: W ogóle kociaki cudne ?:-P witam, cieszę się że zajrzałaś z rewizytą :multi: Portos adoptowany z Kotyliona :) a Hilda to podwórkowa sierota, która miała na sobie tyle pcheł, że aż dziwne że się na niej wszystkie zmieściły :-o i ogólnie była w nie najlepszym stanie jak trafiła do cioci, a teraz jest strasznie rozpuszczona, rozrabia i rządzi Portosem :evil_lol: Doginka Ja też podglądam kociambry i Felutka;-) I czytałam historyjkę o koniku:lol: Lubię tu zaglądać;-) cieszym się bardzo :multi::multi: Quote
Fides79 Posted October 15, 2010 Author Posted October 15, 2010 dziś od rana padał u nas deszcz :watpliwy: na szczęście koło południa świeciło już słonko i popołudniowy spacerek był całkiem przyjemny, szkoda tylko, że nie spotkaliśmy znajomych i zaprzyjaźnionych psiaków :roll: mały niuchacz:p: Quote
Fides79 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Feluś nie jest już ani czarny, ani jeszcze p&s :cool3: on jest ORYGINALNY grafitowy niekiedy z czekoladowymi przebłyskami, zależy jak pada światło plus miejscami tzn, na brodzie i łapkach ma zbrązowienia :p;):grin::loveu: Quote
Kokosek Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Fides79 napisał(a):Feluś nie jest już ani czarny, ani jeszcze p&s :cool3: on jest ORYGINALNY grafitowy niekiedy z czekoladowymi przebłyskami, zależy jak pada światło plus miejscami tzn, na brodzie i łapkach ma zbrązowienia :p;):grin::loveu: :loveu::loveu::loveu: grafitowy :loveu::loveu::loveu: Quote
savahna Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Poczytam sobie w wolnej chwili. Tez mam sznaucera, taką przrośnięta miniaturkę, składającą się głownie z wad:eviltong:. Ma tylko jedna zaletę jest koooochana:loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam.:B-fly: Będę wpadać jesli mozna:B-fly: Dlaczego nikt nie chce SONI? Bo jest duza i zjada sporo...?! Quote
Fides79 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Witaj Savahna :lol::multi: z tym "wpadaniem" to bym uważała:cool3:, ale do częstych odwiedzin oczywiście zapraszam ;) a to dzisiejsze, jeszcze ciepłe zdjęcia z parku :p Quote
Fides79 Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 i znów nie spotkaliśmy nikogo z naszych znajomych, były tylko psiaki które się Felka bały, albo z którymi wdawał się w awantury, lub takie które omijamy szerokim łukiem bo mieliśmy już niezbyt mile spotkania:shake::roll: Quote
Doginka Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Czy mi się zdaje, czy Feluś wyskubany jest:hmmmm: Quote
puchu Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 Piękną ma brodę Tutaj ma umaszczenie jak Ariuch ;) http://img169.imageshack.us/img169/2230/15102010004.jpg Quote
eria Posted October 16, 2010 Posted October 16, 2010 po tych dzisiejszych fotkach widzę,że nie tylko u nas taka szaruga ponura ;) i na jej tle jeden akcent rozweselający - irokez Fleka !! Jest świetny!! Quote
Fides79 Posted October 17, 2010 Author Posted October 17, 2010 Doginka Czy mi się zdaje, czy Feluś wyskubany jest:hmmmm: hi hi ewidentnie Ci się zdaje, Felek zawsze tylko był strzyżony, nawet jak mieszkał u "Wąsatych"; nie wiem ile to ma wspólnego z rzeczywistością ale jedna psia fryzjerka powiedziała mi ze Felutek od strzyżenia ma już tak złamaną strukturę włosa,że nie ma sensu go męczyć. Natomiast w czasie ostatniej wizyty inna pani stwierdziła, że można w każdej chwili zacząć skubać psa, ale że F ma bardzo specyficzną sierść i ze na skutek trymowania mógłby się nabawić chorób skóry :niedowia: Ale ze względów wygodnictwa jest strzyżony, jedyną tego wadą jest to że po deszczy wygląda jak mocno zmokła kura i jest przemoczony do tzw suchej nitki:roll: eria po tych dzisiejszych fotkach widzę,że nie tylko u nas taka szaruga ponura ;) i na jej tle jeden akcent rozweselający - irokez Fleka !! Jest świetny!! ee nie było tak źle, słonko wyglądało zza obłoczków ;) a irokez oddaje Felkowy charakterek :loveu: Quote
Recommended Posts