Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

a Felek konia obszczekał wysokim tonem, choć najpierw stanął jak wryty :lol:
a ponieważ nie wiedziałam jak ów koń zareaguje na jazgoczące małe stworzonko to wzięłam go na ręce( Felka oczywiście * ) i torchę się uspokoił, ale okazało się że konik był wyrozumiały i nawet dał się obwąchać :p

*dopisuję to, ponieważ niektórzy nie kumają o co chodzi, dowód w poście poniżej;)

Posted

[quote name='Fides79']..... a ponieważ nie wiedziałam jak ów koń zareaguje na jazgoczące małe stworzonko to wzięłam go na ręce i torchę się uspokoił .... [/QUOTE]

:crazyeye: konia ??!!

Posted

[quote name='jambi_']no tej to nigdy nie dogodzisz :roll:

a cóż za bogactwo treści, cóż za elokwencja wypowiedzi... :evil_lol:[/QUOTE]

co sie czepia hę????!!!!!

[quote name='Fides79']ha ha ha no mogłabyś się Wasieńko zdecydować ;)

PS. Dobrze, że nic o mokrej prysznicowej pokrace nie było :p[/QUOTE]

no w sumie mogłam napisać - mokrusek :diabloti:

[quote name='jambi_']hihihi... za tą "Wasieńkę" to pewnie będzie... :evil_lol:[/QUOTE]

eee tam :boom:

Posted

[quote name='malawaszka']co sie czepia hę????!!!!! [/QUOTE]

ale że co? że ja? no co Ty? ... Wasieńko! :diabloti:

[quote name='Fides79']tak konia :evil_lol::grin::turn-l: a co miał się denerwować bidulek :roll:;)[/QUOTE]

no patrz jak to pozory mylą :roll: ... a taka niepozorna na zdjęciach... :evil_lol:

Posted

[quote name='jambi_']no patrz jak to pozory mylą :roll: ... a taka niepozorna na zdjęciach... :evil_lol:[/QUOTE]

niepozorna? phiii też mi coś :obrazic: a Ty niby taka "pozorna" jesteś?
a tych zdjęć ze mną to tu tyyyyyleee ze z pewnością można postawić taką tezę niepozorności :turn-l:

Posted

[quote name='Fides79']niepozorna? phiii też mi coś :obrazic: a Ty niby taka "pozorna" jesteś?
a tych zdjęć ze mną to tu tyyyyyleee ze z pewnością można postawić taką tezę niepozorności :turn-l:[/QUOTE]

nooo ja pozorna ;) noszę 40-stkę, 38 na mnie nie wejdzie, no, rzadko ;) pare kilo tu i tam mam ... mięśni ofkorz :evil_lol:

a co do Twoich zdjęć - nieważna ilość ;) te z rezerwatu kormoranów wystarczą - niepozorna :p

Posted

Saththa
A ja na poczatku myslałam, że to Żubr... :smile: Ale ta kobieta obok i ta smycz hyhy zreszta ten długi ogon jakoś mi nie pasił :P

ha ha ha aa to dobre, z tym żubrem :grin:
a swoją drogą to Felek czasem chodzi jak mały żubr albo bizonek, szczególnie jak jest na smyczy i się gdzieś strasznie spieszy, klata do przodu naprężona a z tyłu zostaje chuda duupcia :loveu:

jambi_

nooo ja pozorna ;) noszę 40-stkę, 38 na mnie nie wejdzie, no, rzadko ;) pare kilo tu i tam mam ... mięśni ofkorz :evil_lol:

a co do Twoich zdjęć - nieważna ilość ;) te z rezerwatu kormoranów wystarczą - niepozorna :-P

phiii dwa numery różnicy to pikuś (pan Pikuś;)) a wzrostu to ile?
i nie "niepozorna" tylko szczupła i zgrabna :eviltong: (ehh ta moja wrodzona skromność ;) )

Posted

[quote name='Fides79']phiii dwa numery różnicy to pikuś (pan Pikuś;)) a wzrostu to ile?
i nie "niepozorna" tylko szczupła i zgrabna :eviltong: (ehh ta moja wrodzona skromność ;) )[/QUOTE]

no to ja, jak najbardziej "pozorna" - pozornie szczupła i pozornie zgrabna :evil_lol:

a wzrostem to nieco więcej od stojącego olbrzyma :eviltong: - 168 cm

[quote name='Saththa']Ależ ja źle widzę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]

no ja też... wiedziałam, że mam problemy ze wzrokiem, ale chyba mi sie pogorszyło :roll:
:evil_lol:

Posted

[quote name='jambi_']no to ja, jak najbardziej "pozorna" - pozornie szczupła i pozornie zgrabna :evil_lol:

a wzrostem to nieco więcej od stojącego olbrzyma :eviltong: - 168 cm[/QUOTE]

no z tym wzrostem to już chyba przegięłaś :nono: ja też tyle mam :eviltong:

Posted

żeby sprawdzić, czy u Was wszystko w porządku ze wzrokiem sięgnęłam znów do mojego foto - archiwum ;)
początki naszego wspólnego mieszkania :)

żaba? ;)

żaba nr 2 :p

Posted

Przez dłuższą chwilę szukałam gdzie są oczy ... :roflt:

czemu przegięłam? :???:

[quote name='Fides79']no z tym wzrostem to już chyba przegięłaś :nono: ja też tyle mam :eviltong:

Posted

jambi_
czemu przegięłam? :???:

bo napisałaś : "wzrostem to nieco więcej od stojącego olbrzyma :eviltong: - 168 cm"
i rozumiem że miałaś na myśli sznaucera olbrzyma, aa ja się czuję dużo więcej wyższa niż "nieco" od olbrzyma :eviltong: nieco wyższa to ja mogę być od wilczarza :evil_lol::cool3:;)

jambi_
Przez dłuższą chwilę szukałam gdzie są oczy ... :roflt:

:niedowia::turn-l::turn-l::roflt:

Posted

[quote name='Fides79']bo napisałaś : "wzrostem to nieco więcej od stojącego olbrzyma :eviltong: - 168 cm"
i rozumiem że miałaś na myśli sznaucera olbrzyma, aa ja się czuję dużo więcej wyższa niż "nieco" od olbrzyma :eviltong: nieco wyższa to ja mogę być od wilczarza :evil_lol::cool3:;)[/QUOTE]

a bo widzisz, ja pisałam o tym olbrzymie mając na myśli stojącego olbrzyma... na tylnich łapach ;) w tej pozycji Aron może położyć mi łapy "prawie na ramionach" i wtedy jestem tylko nieco wyższa od niego, co do wilczarza, to nawet jak siedzi jest tylko niewiele niższy ode mnie :eviltong: pisałam juz chyba u siebie, że kiedys taki jeden z pozycji "siad" strzelił mi buziaka, nawet nie chcę mysleć jak bym się czuła gdyby mi taki oparł łapy na ramionach...