Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WIELKA KĄPIEL MAŁEGO PSA ;)

co to ma znaczyć? po co mnie tu wsadziłaś????

będziesz tego używać?? :-o

nie, ufff to dobrze, to może jednak stąd wyjdę? :roll:

niee? no trudno:shake: ale nie męcz mnie bardzo :roll:

...

• Replies 5.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czym mnie wypsikałaś? długo mam tak stać??:angryy:

chcę już stąd wyjść!

weź no w końcu suszarkę, trochę mi zimno:razz:

nooo nareszcie:p proszę jaki jestem elegancik :cool3:

...

Posted

mmm a jakie mam puchate i pachnące futerko :loveu:

dobra, dosyć tych zdjęć! schodzę!

"nie"??:-o jakie "nie"?? no nie przeginaj:razz:

nooo daj kosteczkę:roll: przecież byłem grzeczny :p

mmmm nareszcie :multi:

KONIEC ;)

Posted

Ahhh jaki fotoreportarz z mycia :loveu::loveu: I jaki pachnący piesek :) I to tak przed fryzjerem? My zawsze po fryzjerze się myjemy żeby resztki sierści zmyć ;) I dokładnie mówię my bo po kapieli Tazza też zawsze jestem cała mokra :evil_lol::evil_lol: Łazienka zresztą też pływa... A my do fryzjera 13 idziemy ;)

Przesłam mizianko dla czystego futra :) I zapraszam za niedługo do mnie będą nowe zdjęcia :razz:

Posted

była także próba sesji zdjęciowej w ciągu dnia, jednak najpierw Felosław dał mi wyraźnie do zrozumienia co myśli na ten temat :cool3:

ale ponieważ postanowiłam nie dawać za wygraną, nastąpiła krótka chwila wymuszonej cierpliwości :roll:

a następnie zmiana miejsca i pozycji leżenia, oraz mina i wzrok mówiące wszystko ;)

Posted

[quote name='Saththa']Ahhh jaki fotoreportarz z mycia :loveu::loveu: I jaki pachnący piesek :) I to tak przed fryzjerem? My zawsze po fryzjerze się myjemy żeby resztki sierści zmyć ;) I dokładnie mówię my bo po kapieli Tazza też zawsze jestem cała mokra :evil_lol::evil_lol: Łazienka zresztą też pływa... A my do fryzjera 13 idziemy ;)

Przesłam mizianko dla czystego futra :) I zapraszam za niedługo do mnie będą nowe zdjęcia :razz:[/QUOTE]

pierwszy raz odkąd go mam wyprałam Felka przed fryzjerem, ale miał już taką sierść nie fajną w dotyku, nawet wyczesywanie nie pomagało:shake: i stwierdziłam, że wstyd takiego sierściucha zaprowadzać na strzyżenie;)
a co do "pływającej" łazienki, nie było tak źle, miałam tylko trochę spodnie mokre bo odłożona na bok słuchawka z lecącą wodą się przekręciła :razz:

Posted

[quote name='Kokosek']świetna foto-historyjka :multi:
a mokry sznaucer wygląda koszmarnie!![/QUOTE]

no historyjka miodzio! tu się zgodze

ale to drugie... phi! :obrazic:

Posted

[quote name='jambi_']no historyjka miodzio! tu się zgodze

ale to drugie... phi! :obrazic:[/QUOTE]

mokry szczurek na chudych girkach- obraz komiczny :evil_lol: i tak zawsze są urocze :lol:

Posted

no tej to nigdy nie dogodzisz :roll:

[quote name='malawaszka']hihihih jaki puchacz teraz :lol:[/QUOTE]
[quote name='malawaszka']łysolek :lol:[/QUOTE]

a cóż za bogactwo treści, cóż za elokwencja wypowiedzi... :evil_lol:

Posted

[quote name='jambi_']no tej to nigdy nie dogodzisz :roll:

a cóż za bogactwo treści, cóż za elokwencja wypowiedzi... :evil_lol:[/QUOTE]

ha ha ha no mogłabyś się Wasieńko zdecydować ;)

PS. Dobrze, że nic o mokrej prysznicowej pokrace nie było :p

Posted

Jambi nie strasz, może nie będzie...;):p

za to teraz będzie kolejna historyjka :fadein:

[FONT=Arial]SPOTKANIE Z POTFFOOOREEMM :pissed:[/FONT] (z Felusiowego pamiętniczka)

[FONT=Comic Sans MS]Mieszkałem już jakiś czas z K ale nie jakoś bardzo długo i pojechaliśmy sobie nad morze.
OOOOOhhhhhh morze jest fantastyczne :loveu: mmmmm a jak rewelacyjnie smakuje :lol:
Pewnego dnia szliśmy sobie przez las z K i ciocią E aż nagle zobaczyłem WIELKIEGO POTFFORA :pissed:
Pomyślałem, że kobitki się też go boją, ale nic nie dałem po sobie poznać:cool3:
Potffór był OGROMNY, większy od K i cioci E i szedł z jakąś panią, zacząłem na niego krzyczeć, żeby się nie zbliżał, i żeby uważał, bo ja mam bardzo ostre zęby i nie zawaham się ich użyć :mad: No ale potffór nic sobie z tego wszystkiego nie robił, był coraz bliżej i zobaczyłem, że wygląda jak taki dziwny i i wielgachny pies w dodatku ze śmieszną fryzurą :-o
Był brązowy, miał krótką sierść i dziwny kudłaty długi czarny ogon i tak samo kudłaty kark, miał taki dziwny kaganiec z przyczepioną do niego smyczą i szedł obok swojej pani :roll:
K ponieważ, bardzo się awanturowałem, wzięła mnie na ręce i dobrze zrobiła, bo przestałem się bardzo bać :nerwy: Ale miałem Wielkiego ciągle na oku :cool3: i stało się coś dziwnego :-o
K powiedziała "cicho, uspokój się to tylko Konik, on Ci nic nie zrobi :p" , no to się trochę uspokoiłem i K postawiła mnie obok Wielkiego, mogłem go powąchać a on tylko zrobił "ppphhhhyyyy" hmmm dziwne, co on szczekać nie potrafi czy co? W dodatku jakoś tak dziwnie pachniał i łapy też miał jakieś takie nie psie, o co tu chodzi :hmmmm: i czemu K ciągle mówi do niego Konik, skąd ona wie jak ten Wielki się nazywa? może go już kiedyś spotkała :???:
No i Wielki w końcu poszedł sobie w swoją stronę, a my poszliśmy pobiegać po plaży i potaplać się w wodzie :multi:
[/FONT]